Szép új szálloda, apróbb hibákkal

Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom EsztergomPortobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom Esztergom a térképen

Kiváló 2016. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 24.
Augusztusban jártam a hotelben. A megérkezéskor nagyon kedvesen elmondtak minden tudnivalót a recepción, majd a mélygarázsban leparkoltam az autóval, ami meglepetésemre ebben a hónapban ingyenes volt. A szálloda mivel újonnan épült és nyitott, még látszanak munkálatok nyomai, illetve folyamatok amik nem voltak befejezve. Liftel felérve az emeletre, szintén nagyon kellemes légkör fogadott a folyosón. A 2. emeleten egy hatalmas nyitott társalgó is helyet kapott, amit hatalmas csillárokkal világítottak meg, abszolút kellemes látványt nyújtott. A szobába érve szintén szembesültem az igényes berendezéssel. Szobában szinte minden adott volt, amire szükség van egy pihenés alkalmával. A fürdő tiszta volt és mindennel felszerelt. A fürdő részleg számomra nem nyújtott akkora élményt, mint mondjuk egy családos vendégnek, mivel rengeteg gyermek volt és a medencék is, kívül belül tömve voltak, így nem próbáltam ki őket. A wellnes részleg kellemes volt, egészen sok elem felfedezhető benne, de ide elméletileg fürdőruha nélkül engednek be, ez viszont naponta változott, attól függ ki ült a púlt mögött. Merülő medence sajnos nincsen.
A hotelre visszakanyarodva, az étterem része fantasztikus, kiemelkedő azt kell írjam. Rengeteg fogás a svédasztalos reggeli és vacsora során, illetve kedves és gyors kiszolgálás. Ezt senki sem fogja megbánni, úgy gondolom.

Negatívum: A szobákban valóban nehéz találni ruháék felakasztására, illetve a törölközők kiterítésére alkalmas eszközt. A hűtő és a klíma (ami nem fújt hideget, csak ha kint is az volt) nem működik a kártya nélkül, ezért ha valamit be szeretnénk hűteni, azt nem tudjuk megtenni. A szobákban nem volt üveg pohár a vendég részére. Fürdőszobában nagyon megnyerő színű és a hotel logójához nagyon passzoló műanyag pohár volt, amit azt hiszem egy 4*-os hotelben nem kellene bevezetni, egy üveg fogmosó pohár sokkal jobban funkcionálna. Sajnos a szobámban a korábbi vendég nassolása ott maradt, nem sikerült maradéktalalnul kitakarítani (mentségük legyen, kevés még a személyzet).

Összességében egy nagyon ígéretes hotel, amiben a vezetőségnek még van mit finomítani. Mindenképpen ezeket az apróbb és bosszantó dolgokat ha kijavítják, akkor egy maximálisan vendégbarát helyről beszélhetünk.
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (3)
Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom Esztergom - SzobákPortobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom Esztergom - SzobákPortobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom Esztergom - Környék

Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom további értékelései

2025.10.17családjával
Családdal voltunk itt egy hétvégét és nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon tetszett, az ellátás jó volt. Az élményfürdő sem volt rossz, de más hasonló jellegű szállodához képest csak egy közepes szintű.
2025.10.05a párjával
Szinte nincs autó parkoló. Nem volt fűtés, a fürdőszobában sem, kint 14 c. A szobákban a folyosó fekete fóliával elválasztva , de erről nem kaptam tájékoztatást előzetesen . A szoba padlózata viseltes. A wi-fi szakadozott, vagy kihagyott. A tv képe összeesett, a tv nem internet tv. Nem...
2025.10.02a párjával
Már régóta figyeltem a Portobello Welness & Yacht Hotel ajánlatait, nagyon tetszett a kínálatuk. Már az odaérkezésünkkor a recepción kapott tájékoztatás is nagyon kielégítő volt. A felújítás utáni újranyitáskor még zajlottak kissebb munkálatok, de egyáltalán nem volt zavaró a munkavégzés. A szoba...

A Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom legnépszerűbb csomagjai

Esztergom - Senior kedvezmény 60+ (min. 2 éj)
Senior kedvezmény 60+
 Esztergom - Téli szünet (min. 2 éj)
Téli szünet
 Esztergom - Karácsony (min. 2 éj)
Karácsony
 Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval (1 éjtől)
Wellness pihenés félpanzióval (1 éjtől)
52.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
 Esztergom - Két ünnep között
Két ünnep között
79.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz