Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ajándék lónak...

Vadregény Panzió és Üdülőpark EsztergomVadregény Panzió és Üdülőpark Esztergom a térképen

Átlagos 2013. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. április 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy nyereményjátékon nyertünk egy hosszú hétvégét 2 főre félpanzióval a Vadregény Panzióba. A 11-es út mellett, Esztergom centrumától kb. 5 km-re Budapest felé a Búbánatvölgyben található ez a szállás, amely egy kellemes üdülőövezetben fekszik, az út másik oldalán a Duna-part található. A környék nagyon szép, békés, sok a zöldterület, igazi romantikus úticél, és aki Esztergomot szeretné felkeresni és a város látnivalóit megtekinteni, annak is ideális lehet.
A panzió mellett egy parkos részen faházak találhatóak, ezeket nagyobb baráti társaságoknak vagy erdei iskolásoknak szokták kiadni. Mivel mi októberben jártunk ott, ekkor a faházakat már nem használták, legalábbis nem volt vendégük.
A szobánk a földszinten volt, majdnem szemben az étteremmel. A panzió berendezése a 70-es éveket idézte, azonban a retró hangulat nemcsak a dizájnban köszönt vissza, hanem a bútorok korában, állapotában is. A szőnyeg és a függöny igencsak elnyűtt volt már, a TV is igazi matuzsálem volt, amelyen nem igazán lehetett TV csatornákat behozni, talán az RTL jött be rajta viszonylag nézhető állapotban. A szobánkban a vezeték nélküli internet nem működött. A fürdőszobát is évtizedekkel ezelőtt alakíthatták ki, a csempe töredezett, elszíneződött és a zuhanyfüggöny is meglehetősen viseltes volt.
A terasz szép időben nagyon kellemes, ott is lehet étkezni. Az emeleten tetőtéri szobák vannak.
A személyzet mindezeket ellensúlyozandó nagyon kedves és segítőkész volt.
A félpanziós vacsora 1 tányér főételből és 1 süteményből állt, első este bakonyi sertés volt galuskával, a 2. este rántott sertésszelet tört krumplival. Az ételeket meg lehetett enni, de az egésznek olyan menza hangulata volt, és olyan mennyiség, amitől nem igazán lakik jól egy felnőtt. A reggeli meglehetősen szegényes volt, csak hideg ételek, 1-1 féle olcsóbb felvágott és sajt, vaj, lekvár és sima kenyér, valamint zsemle, amit elég gyorsan elkapkodtak. Mivel a tetőtérben egy nagyobb társaság volt együtt, a pincérek előre kérték, hogy egyeztessük, mikor szeretnénk enni, mert teltház esetén nem fér be mindenki az étkezőbe, ez is figyelmes volt a részükről.
Összességében számomra csalódás volt ez a szállás, magamtól biztosan nem választottam volna. Az interneten néztem az árakat, és láttam, hogy elég kedvező, de én a magam részéről inkább fizetek többet, de akkor szeretnék megfelelően színvonalas szolgáltatást kapni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:

Vadregény Panzió és Üdülőpark további értékelései

2017.08.17gyerekekkel
Kiváló
Nagyon kedves a személyzet, bármiben segítenek amiben kérjük. Kisgyerekkel voltunk a reggeliben is áltak rendelekezésre. Odaérkezésnél kaputnk hideg teát. Tiszta, madarakkal teli kertben élmény volt sétálni. Élveztük, a közeli túrákat, sétákat éttermeket.
2016.05.03gyerekekkel
A hely vadregényes, ahogy ezt a neve is mutatja.Igazi hangulatos négyágyas faház a hozzá tartozó teakonyhával zuhanyzóval.És ennyi elég is volt ahhoz, hogy egy felejthetetlen éjszakát töltsünk ott lányaimmal.Visszamentünk egy kicsit az időben,csend , nyugalom, madarak, fák és a Duna.Így aztán...
2014.07.21barátokkal
Szándékosan nem a panziót, hanem kimondottan faházat választottunk barátainkkal. Bár csak négyen voltunk, egy 8 ágyas, kétszintes 3 szobás házat kaptunk, 4 fő áráért. Aki nem vár túl sokat a szállástól, garantáltan nem fog csalódni, mert úttörőtábor színvonalon, de minden megvan ami szükséges....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.03-ig
Bazilika alatti Panzió Esztergom
55.098 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval