Vitéz János szobra Esztergom

Vitéz János szobra EsztergomVitéz János szobra Esztergom
Vitéz János szobra EsztergomVitéz János szobra Esztergom
8 fotó

Vitéz János szobra Esztergom bemutatkozása

Szentirmai Zoltán szobra a Várhegy oldalában,  Vitéz Jánosról (bíboros, esztergomi érsek, Mátyás király nevelője) elnevezett Érseki Tanítóképző Főiskolánál található. Az alkotás tekintélyt paracsolóan 180 cm magas.

29 vendég értékelése alapján

70%
Érdekes
20%
10%
Kihagyható
Időpazarlás

29 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Csillagfény Wellness az Őszi-Téli Éjszakákon
62.294 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel
Tó Wellness Hotel Bánk - Tóparti wellness nyár
Tó Wellness Hotel Bánk

Vitéz János szobra Esztergom vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 955 városban járt márFelfedező - 2994 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 60077 feltöltött kép
Érdekes 2025. május 25.egyedül járt itt
Hogy ráakadtam Vitéz Jánosra is, hát az ember elkerülhetetlenül sztereotip, asszociáltam egyből a nemrég bemutatott Hunyadi-sorozat Vitéz Jánosára, Csémy Balázs olyan volt, mint egy elvonulás-tábor kissé suta délutáni gyerekfelügyelője, ez az öreg bölcs meg itt a padon, hát nem ugyanaz. De mondjuk, hogy közben nőtt, meg változott.
Vitéz János szobra Esztergom - EgyébVitéz János szobra Esztergom - EgyébVitéz János szobra Esztergom - EgyébVitéz János szobra Esztergom - EgyébVitéz János szobra Esztergom - EgyébVitéz János szobra Esztergom - EgyébVitéz János szobra Esztergom - Külső kép
Még több kép (4 db) >>
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 28 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.