Szentirmai Zoltán szobra a Várhegy oldalában, Vitéz Jánosról (bíboros, esztergomi érsek, Mátyás király nevelője) elnevezett Érseki Tanítóképző Főiskolánál található. Az alkotás tekintélyt paracsolóan 180 cm magas.
Hogy ráakadtam Vitéz Jánosra is, hát az ember elkerülhetetlenül sztereotip, asszociáltam egyből a nemrég bemutatott Hunyadi-sorozat Vitéz Jánosára, Csémy Balázs olyan volt, mint egy elvonulás-tábor kissé suta délutáni gyerekfelügyelője, ez az öreg bölcs meg itt a padon, hát nem ugyanaz. De mondjuk, hogy közben nőtt, meg változott.
Egyetemet alapítani viszont szuperklassz, tiszteltre méltó dolog, szóval, minden áldás rá. A templom meg,. amit a kezében fog, további alapításokra utal. Jó szobor ez jó helyen.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 28 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.