Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zárás előtt mi maradt még?

Etyeki Pékség EtyekEtyeki Pékség Etyek a térképen

2022. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 14.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Etyeken más pékséget ezen kívül nem is láttam, pedig bejártam a falut keresztbe-kasul. Helyileg a település jól megközelíthető, központi részén található, a Magyar-kút és a katolikus templom között, a főút mellett. Maga az épület csinos, olyan, mint egy 19. századi monarchia-korabeli kis vasútállomás. Csak itt nincs vasútvonal. A bejárat előtt egy kis teraszt is kialakítottak, napernyővel, paddal, könyöklő asztallal. A kirándulók, biciklisek kedvelt megállóhelye.
A budapestitől egészen eltérő vidéki életvitelhez igazodva szombaton csak 12 óráig vannak nyitva, vasárnap egész nap zárva tartanak (elvégre ünnepnap/szabadnap), viszont hétköznapokon már reggel 6-tól nyitva vannak.
Családi vállalkozásnak tűnik, mintha a pék lenne a férfiember, a hölgy pedig kiszolgál a boltban. A hölgy kedvesen, mosolygósan szolgálta ki a régi ismerős, helyi vendégeket, törzsvásárlókat és az ide utazó, életükben először ide beköszönő vásárlókat is. Ezért is adok összességében 4 pontot a helyre, ez a kedvesség nálam felhúzta, az amúgy középszerű. átlagos változatosságú és minőségű pékárukat. Az édes és sós darabos péksütemények többsége már így zárás előtt elfogyott, fél kilós félbarna kenyérből akadt még 2-3 darab, én pedig a csokis és baracklekváros töltelékű hasékból kértem párat, amelyet kilóra kimérve árusítanak (5330 Ft). Volt még rozsos magvas stangli, sajtos kifli.
Mellé a hűtőből vettem egy mangós-ananászos Fuze teát (450 Ft). Számlát/blokkot nem kaptam a fizetéskor.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Etyeki Pékség Etyek - EgyébEtyeki Pékség Etyek - EgyébEtyeki Pékség Etyek - EgyébEtyeki Pékség Etyek - EgyébEtyeki Pékség Etyek - Egyéb

Etyeki Pékség további értékelései

2019.12.08egyedül
Az Etyeki Pékségbe a nemrégiben egy napos, de hűvös november végi reggelen mentem be. A beltér hangulatos, választék korrekt, nem csúcshely, de egyértelműen jobb az albán pékségeknél. Egy magos perecet kértem valamint egy tepertős pogácsát. Mindkettő megérdemli a 3,5-4 pontot, bár...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Abacus Herceghalom - Édes kényeztetés
Édes kényeztetés
2024.12.21-ig
Hotel Abacus Herceghalom
114.980 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval