Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Helyi törzshely

Etyeki Presszó EtyekEtyeki Presszó Etyek a térképen

2022. augusztusban járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 6.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tipikus falusi retró kocsma a főút mellett. Meglepően nagy, tágas a beltér. Látszik, hogy ez egyfajta találkozási pont, közösségi tér is ez a helyi embereknek. Nemcsak idősek járnak ide napi rendszerességgel, de a fiatalabbak is. A kocsmáros hölgy is egy tipikus, de szimpatikus jelenség, pont ilyen személyzetet képzelek el egy ilyen zsánerű helyen.
Kommersz italokat tartanak szolid árfekvésben. Drehert csapolnak, a korsó itt természetesen 5 dl-t jelent, 600 Ft-ért, míg a 3 dl-es pohár 450 Ft. A csapon Arany Ászok és meggyes Dreher volt. A felirat és a logó szerint Illy kávét főznek, de vagy a kávéfőző gép nem volt jól/rendszeresen tisztítva vagy nincs megfelelően beállítva, vagy esetleg a kávét keverik valami más olcsóbb fajtával is, minden esetre nem ütötte meg azt az Illy színvonalat, amit én megszoktam, megtapasztaltam. Egy kis üveges Coca Cola 450 Ft-ba került. Nyári időszakban árusítanak fagylaltot, egy gombóc 400 Ft.
Az épület lépcsős bejárata előtt is van egy kis terasz de ennél sokkal érdekesebb és ajánlottabb a belső kertben kialakított kellemes terasz.
A benti részben vannak normál asztalok a bárpulttal szemben, zártabb helyen lévő asztalok a bal oldali falnál, valamint a biliárdasztal mögött valami gyereksarok féle is kialakításra került.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
Etyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - EgyébEtyeki Presszó Etyek - Egyéb

Etyeki Presszó további értékelései

2019.12.08egyedül
Átlagos
Nem ártana nevet adni ennek a presszónak, az teszi egy egységet egyedivé. A beltér tágas, nincs kihasználva, néhány vendég támasztja csak a pultot. A pultos hölgy épp hátul telefonált, amikor megérkeztem, egy idő után azért odajött és kiszolgált. Egy kávét kértem, aminek sem az ára, sem a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Abacus Herceghalom - Napi árak
Napi árak
2025.04.01-ig
Hotel Abacus Herceghalom
45.800 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval