Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rozé a sláger

Kácsor Fogadó Étterme EtyekKácsor Fogadó Étterme Etyek a térképen

Átlagos 2022. augusztusban járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 6.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Bár a bejárat feletti napernyőtől pont nem látszik a felirat, de ez nem étterem, hanem egy presszó, vagyis kocsma. Szóval ezt a kiírás is megerősíti. Azon belül is a falusi retró vonalat képviseli. A pultos hölgy tartósan az udvaron tartózkodott az ismerőseivel. valószínűleg az a dohányzóhely is, a ruházata (élénk színű melegítő) nem utalt arra, hogy ő itt egy munkahelyen dolgozna valamilyen ideillő megjelenésben. Ettől függetlenül jószándékú volt, bár úgy elég nehéz kiszolgálni és betérő vendégeket fogadni, ha ő amúgy nem tartózkodik bent a krimóban.
A hátsó traktusban, ami talán a panzió részhez tartozik, talán a régi étterem terme lehet, éppen egy esküvőt tartottak. Nem mondom, nem éppen illusztris helyszín, de ettől persze még lehet jó a hangulat. Meg talán árban kedvező választás lehet.
A kis üveges 2 dl-es üdítők 400 Ft-ba kerülnek, Coca Cola család termékeit tartják, Kinley-t, Cappy gyümölcsleveket, energiaitalokat, valamint 5 dl-esben többféle ízű Márkát is (meggy, narancs, szőlő). Az ásványvíz 250 Ft. Konyhájuk nincs, ételeket nem tartanak, csak chipset, Sport szeletet, nápolyit.
A hely söre az Arany Ászok (450 Ft/ 5dl), üvegesben csak kommerszek akadnak: Borsodi, Soproni, Gösser, Dreher, Heineken).
Borok terén az etyeki cserszegi - irsai folyóborból készült nagyfröccs mindössze 200 Ft-ba kerül (Pincészet nem ismert). A kétes pedigréjű "Mulatós Vörösbor" folyóbor litere 1000 Ft. Hát....
A tulajdonos nagy rajongója - vagy talán több is - a helyi focicsapatnak, az Etyek SE-nek, amely a 90-es években a megyei bajnokságon ezüstérmet nyert, a falakon több tabló látható a csapatról.
A kocsma közepét egy csocsó asztal dobja fel.
Bravos presszó kávé 250 Ft.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Kácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - EgyébKácsor Fogadó Étterme Etyek - Egyéb

Kácsor Fogadó Étterme további értékelései

2019.12.08egyedül
Átlagos
A Kácsor fogadó egyszerű falusi kocsma, ahová már néhányszor betértem korábbi években egy-egy kisfröccsre az etyeki boros rendezvények alkalmával. Ezúttal autóval mentem, így két deci szódát ittam, hazavitelre meg kértem egy fél literes narancsos Márkát. A választék ultrakommersz, az árak elég...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Abacus Herceghalom - Napi árak
Napi árak
2025.04.01-ig
Hotel Abacus Herceghalom
45.800 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval