2025. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. június 4.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mai ebédem úgy esett meg, hogy a környéken mászkáltam, azután kb. délután 13 és 14 között éppen Farkasgyepűn mentem át, így aztán kapóra jött. A Nimród próbája az evés. Ezért bementem és közöltem szándékomat. Olvastam, hogy nyegle a pincérlány és tényleg nyegle. Vagy csak ilyen stílusa. Minden mozdulata, álmos, lusta járása, az össze hanglejtése azt fejezi ki, hogy pont le vagy te csinálva. Menjek, üljek le, majd hozza az étlapot. Percekig nem hozta, holott nem is volt itt más vendég, egyedül ücsörögtem a WC-k előtt egy kisebb asztalnál. Szóval van benne valami nagyon fura, de szóban nem barátságtalan. Holstein szeletet kértem, most az tetszett meg, és nagyon meglepődtem, mert percek alatt elkészült. Káposztasalátát is kértem mellé, hát, nem volt egy világbajnok kaja, de azért ehető volt. Olyan kis ízetlen unalom volt az egész. Nagy részét felfaltam, az ember szerves anyaggal működik, azzal megyek tovább, ittam egy zéró kólát, ez így 6530 forint volt.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Nimród Vendéglő további értékelései
2024.08.17a párjával
![]()
Íztelen, színtelen, rágós volt a hús, és fás, alkalmanként sületlen a steak burgonya, ami tocsogott az olajban. A cigány pecsenye tetején a sült szalonna egy darab vékonyka valami volt. Többször ettünk már itt, de többször nem fogunk. A kiszolgálás nem volt rossz, a többi felejthető.
2024.08.06a párjával
![]()
A megérkezésünkkor a pincérnő másodszorra fogadta a köszönésem, -holott neki kell üdvözölni a vendéget-flegma lekezelő és undok volt.Felháborítóan gúnyos mondort engedett meg magának, nem tudom ki és miért jogosította fel erre. Ez a vendéglátás legalja Történt:2024.08.06.
2020.08.06gyerekekkel
![]()
Veszprémi kirándulás után tértünk be ide. Az árak korrektek, a 2 személyes tál tényleg elég 2 embernek (+1 kisebb gyerekeknek), az üdítőket fél literes üvegben kapjuk. A tálhoz savanyúság is járt,ami kifejezetten finom volt. A kiszolgálás gyors volt és rendben is volt egészen a fizetésig. Volt...
Hunguest Hotel Helios Hévíz
96.960 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással