2026. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2026. április 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
A móri borvidéken lévő családi szőlősből tartottam hazafelé Budapestre. Útközben minimális kitérő Felcsút érintése, kíváncsi voltam, mennyit változott a falu a legutóbbi ottjártunk óta. Előre lelövöm a poént, ha a futball akadémia körüli grandiózus építkezéseket és Makovecz-stílusú ojektumokat kivonjuk a képletből, akkor nem sokat. Vendéglátó helyek tekintetében például nagyon is szegényes a település. A google térkép a főút mellett közvetlenül jelezte a Mediterrán Kávéházat, így ez lett a célpont. Minden nap nyitva tartanak, gyakorlatilag reggeltől késő estig. A beltér egyszerű, átlagos kávézó-cukrászda, de egyáltalán nem kocsma jellegű, annál sokkal kulturáltabb. A bejárat előtt fedett kis terasz, normális asztalokkal, székekkel. A faluhoz hasonlóan a kávéház is kihalt, minössze egy férfi vendég tartózkodott benn, helyi lakos, a pultos úriemberrel beszélgettek. Rendezett, tiszta asztalok, kissé félhomályos, a falon velencei karneváli maszkok. A hely karaktere kellemes, de nincs benne semmi extra, semmi különleges. Az étel- és italkínálat átlagos. Átlagos fagylalt, átlagos kávé, palackozott Cola termékek. Sütemény kínálat minimális. Olvastam, hogy szoktak lenni szendvicsek, ezúttal nem volt, talán a hétvége miatt. Valaki felfigyelt arra, hogy a falon lévő óra visszafelé járt. Nekem fel sem tűnt volna, na, ez érdekes. A kiszolgálás közvetlen, barátságos. Az 5 dl-es Colát fizettem én, az 780 Ft volt, az 50 Ft-os üvegbetét díjat nem számolták fel külön tételként. 3,5 pontos össz-élmény, de ezúttal felfelé kerekítettem.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()