Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Násfa - Ambivalens érzelmek

Násfa Boutique Hotel FeldebrőNásfa Boutique Hotel Feldebrő a térképen

Átlagos 2016. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. április 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2 nap/1 éjszakát töltöttünk a helyen. A két nap végeredményben kevesebb lett, mint 24 óra, hiszen szombaton 2 után érkeztünk, és vasárnap 11-kor távoztunk - nem teljesen önszántunkból. Mindannyian nagyon vegyes érzelmekkel jöttünk el.

Pozitívumok:
- csendes (falu széle), és az áprilisvégi hétvége ellenére nagyon kevesen is voltak
- szép kert, kerti bútorok, függőágyak, rengeteg fenyőfa és mókus
- a standard szobák ízlésesek és tiszták voltak, láthatóan nemrég kialakítva vagy felújítva
- az étkezés bőséges és finom
- a wellness-részleg tiszta és ízléses, bár nem túl nagy
- a személyzet hölgytagja nagyon kedves és segítőkész
- bár a szobákat 10-ig el kellett volna hagyni, némi rábeszélés után végül 11-ig maradhattunk

Negatívumok:
- a standard szobák nagyon kicsik és furcsán vannak berendezve, ezzel némi közlekedési kihívást generálva (összetolt ágyaknál nem a "logikus" falhoz tolják az ágyat). Egyes szobákban hangyák is laktak.
- a standard szobák közti falak papírvékony gipszkartonból készülhettek, a hangszigetelés mint olyan, nem létezik - szomszédunk normál hangerejű beszélgetését és reggeli telefonálását is kényelmesen végighallgathattuk.

Nagyon negatív:
- Elutazásunk napján a wellness-részleget már egyáltalán nem használhattuk. A szobákat 10-ig el kellett volna hagyni, és mivel mi aznap távoztunk, a wellnesst számunkra már nem nyitották ki. Ez szokatlan és nem túl vendégbarát intézkedés – eddigi tapasztalatom minden wellnesses helyen az volt, hogy a wellness-részleget az elutazás napján, a szoba elhagyása és a kijelentkezés után is korlátlanul használhattuk. Ez minket fájón érintett, hiszen zuhogott az eső, így az aznapra kültérre tervezett programunkat teljesen sztornóznunk kellett.

Illetve a nem kifejezetten negatív, de inkább furcsa szájízt hagyó dolgok, melyekkel kapcsolatban javasolnánk a tulajdonosnak a változtatást:
- „a hely szelleme”: a deluxe szobákat magában foglaló főépület valamikor Károlyi-kúria volt. Kívülről ez kevéssé látszik rajta, a rácsos rámpa láttán a kocsiból kilépve arra gyanakodtunk, elmegyógyintézetben vagyunk.
- A park kapuja és kerítése némileg „úttörőtáboros”. A személyzet férfitagja szerint a hely TSZ-irodaként is működött – ez megmagyarázza a furcsa kerítést/kaput, de talán itt az idő változtatni rajta.
- Elutazásunk napján az előzetes megegyezés szerint 11-kor hagytuk el a szobákat, és kifejezetten az volt az érzésünk, hogy alig várják már, hogy távozzunk. Ez - még ha jogos is az eredetileg meghatározott 10 órai szobaelhagyás miatt – nem hagy egy vendégben jó érzést.
- Egy hűtőszekrény a vendégek számára baráti intézkedés lenne – legalább a folyosón lehetne egy nagy közös.
- A személyzet férfitagja hozta a kötelező udvariassági szintet, de kedvesnek azért nem mondanánk.
- A recepción kihelyezett nagyképernyős LCD TV-t nehezen tudtuk értelmezni – idejárnak a falu férfijai meccset nézni? Az úriember a vendégekkel való teendők szüneteiben mindenesetre kimaxolta a meccsnézési lehetőséget, és emiatt némileg feszengve sorjáztunk be a szobánkba, a TV előtt átsuhanva. Ez sem hagyott jó érzést.
- Amikor a környék látnivalói felől érdeklődtünk, egyetlen tippet kaptunk: a falu amúgy valóban gyönyörű árpádkori templomát. Ez kevés – azt gondolom, fel kell, hogy legyenek készülve ilyen kérdésekre a vendégek részéről. Javaslom pl. a térség természeti és kulturális értékeiről prospektusokat beszerezni, de minimum szóban azért kéne, hogy tudjanak tájékoztatást adni.

Összegzés:
- Aki szereti a nagyon csendes, nyugis helyeket és nem akar osztozni a jacuzzin, valamint kialakult koncepcióval rendelkezik ideje eltöltéséről, annak bátran javasoljuk a helyet. Klausztrofóbiásoknak azért inkább a nagyobb szobákban.
- Aki viszont úgy megy szállodába, hogy elvárja, minden a vendég kényelmét szolgálja, az lehet, hogy elégedetlenül fog távozni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (1)
Násfa Boutique Hotel Feldebrő - Környék

Násfa Boutique Hotel további értékelései

2022.04.19gyerekekkel
Átlagos
A létesítmény nagyon hangulatos, szép, igényes, ötletes dekorációval kivitelezve, az udvar szép és rendezett, sok mókussal és madárral, erdősített résszel, sétálási lehetőséggel. Az ételekre nem lehet panasz, hatalmas adag és rendkívül ízletes. A wellness részleg kb 35% a sajnos nem működött...
2022.04.18a párjával
Átlagos
Szálláshelynek megfelelő,a szoba illetve a kúria-lakosztály gyönyörű,de apróságok miatt nagyon bosszantó az élmény... Kilazult székláb,falból kilazult dugalj,nem működő tv,hiányzó beltéri egység,nem műkődő óra,nem működő gőz-fürdő. Környezet szép lehetne,ha a zöldövezet jobban karbantartott...
2022.01.04a párjával
Átlagos
A személyzet nagyon kedves volt, az ételek izletesek, viszont Szilveszterezni mentünk, a Bár részleg nem volt feltöltve, alig volt ital választék, a Szilveszteri zenét rádióból oldottuk meg, ugyanis a zenészek nem érkeztek meg. Alap szép környék, kedves kiszolgálás. A Wellness részleget is...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Natura Vendégházak Demjén - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.07.01-ig
Natura Vendégházak Demjén
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval