Guba Rózsa Babakiállítás Felsőlajos

Időpazarlás
100%
Időpazarlás

1 vélemény
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Geréby Kúria Lajosmizse - Napi árak
Geréby Kúria Lajosmizse
35.934 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Hotel Aquarell Cegléd
51.939 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Guba Rózsa Babakiállítás Felsőlajos vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4151 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116041 feltöltött kép
Időpazarlás 2025. október 3.kollégákkal járt itt
Helyileg az Új Tanyacsárda közelében található. A Babakiállítás helyszínén azonban csak a reklámtáblák láthatóak, de nincs nyitva a hely, annak ellenére, hogy a google térkép szerint nyitva kellene lenniük. Az interneten találtam egy telefonszámot, felhívtam, amelyet egy kedves hangú hölgy fel is vett.
Guba Rózsa Babakiállítás Felsőlajos - EgyébGuba Rózsa Babakiállítás Felsőlajos - EgyébGuba Rózsa Babakiállítás Felsőlajos - Egyéb