jozsef1959: Szuper, de nem minden korosztálynak! - Bambara Hotel Felsőtárkány

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Bambara Hotel Felsőtárkány értékelése
1. helyezett a 13 felsőtárkányi szállás közül

Értékelést írta:
5 szállásértékelés 4 városban járt
0 étteremértékelés 5 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Szuper, de nem minden korosztálynak!

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 napos lehetőséget, ajándékba kaptuk. Voucher alapján, igénylésemkor csak olyan időpontokra tudtak volna szobát adni, ami számunkra nem felelt meg. Bungallow akadt, érdeklődéseim során, mindig egy, az utolsó! Jómagam vendéglátós lévén, már vagy 35 éve, s tanítom is, egyértelmű, senkinek nem fogok ide ajándékba üdülést küldeni, leírt feltételekkel. Vagy szoba, vagy bungallow! A bungalló 1 felnőtt, 1 gyermek számára elfogadható, de két felnőtt??? Szörnyű! Főképp ilyen árakon! Télen, ha csak a legszükségesebbeket vinnénk, nem férnénk be!S ez a szálláshely, abszolúte gyermekbarát. Tehát aki a csendre vágyik, ne ide!!! Ennyi a negatívum, ha a leírtak azok! S van pozitívum is!!! Nem kevés!!! Amit maximálisan ki kell emelni, az a konyha!!! Sokszor vizsgáztatok, ebben a szakmában is, rendelkezem némi tapasztalattal, tudom mit kell a 4****-s helyen adni, de kiváló! Választék szint felett, minőség és ízek szintén, a kollégák hozzáállása, segítsége kifogástalan!!! Személyzet! Csak a recepció miatt "jó". Ott vannak pótolni valók, de bárki mással találkoztunk, ha többször is, mindig napszaknak megfelelően köszöntek. Kérdésünk volt, udvariasan, tisztességgel tájékoztattak! A wellness rész, bár nem gyógyvíz, szintén extra! Működik minden, vagy irányítható! Jól éreztük magunkat, jelzett okok miatt, nem valószínű, hogy ismét ide, április végén, május elején is máshova foglalva, de gyermekes családoknak, s közvetlen foglalással, bárkinek merem ajánlani, nem fognak csalódni, mint ahogy nem csalódtunk mi sem, s nagyon sokan nem, akik jobb értékelést adtak! Ami még számomra döbbenet volt, az elutazás napján / 2 éjszaka, 3 nap / 11 óra utáni bármilyen ott tartózkodásra, plusz díjat kívántak beszedni! Akkor, hogy jön ki a 3 nap??? Én elgondolkodnék néhány részletben, de a szabály az, ameddig megy valami, s nagyon megy, jó az úgy! Személy szerint, nagyon sok sikert kívánok az üzemeltetéshez,s ahhoz is, sokaknak nyújtsanak még feledhetetlen élményeket!

Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet:
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Szörnyű
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni jozsef1959 felhasználót?    Igen

Bambara Hotel Felsőtárkány
Cím
3324 Felsôtárkány
Bükkerdő sétány 2-4.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. április 28.
Házassági évfordulót ünnepelni érkeztünk négy napra ebbe a nem mindennapi szállodába. A szoba kényelmes jó elrendezésű. A wellness rész is minden igényt kielégítő és varázslatosan szép. Imádtuk a szurikátákat a folyosón.Étkezéseknél megkülönböztető figyelemben volt részünk, mert a recepciónál...

2019. március 19.
Imádtuk! Mindenben igyekeznek kedvünkre tenni. Főleg gyerekeseknek kiváló hely. A bungalók pároknak ideális hely elvonulni. Ajánlom mindenkinek.

2019. március 6.
Megint itt voltunk Felsőtárkányban a Bambarában. Szerencsénk volt, mert a bejárathoz közel volt egy szabad parkolóhely - az utóbbi években sajnos egyre nehezebb helyet találni. Kedves személyzet gyorsan becsekkoltatott. Csodálatos bekészítés várt a szobában, aztán következett az első csobbanás....