ildesz2: Tökéletes pihenés - Bambara Hotel Felsőtárkány

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Bambara Hotel Felsőtárkány értékelése
1. helyezett a 13 felsőtárkányi szállás közül

Értékelést írta:
15 szállásértékelés 13 városban járt
2 étteremértékelés 7 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Tökéletes pihenés

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 23.
Egy hetes bükki túránk utolsó három napját töltöttük a hotelben. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Személyzet profi, animáció nagyon jó....gyerekek imádták. Nagyon jó helyen , csendes környezetben , friss levegőn helyezkedik el a hotel. Szobák kényelmesek, tágasak..afrikai (bungalóról nem tudok nyilatkozni ott nem voltunk) Ételek változatosak, finomak...aki akar ehet csak egészségeset is, gyerekeknek külön kaják. Friss gyümölcsök, zöldségek, nem mindennapi előételek, desszertek. Sok 4* hotelben jártunk már.....az ételek itt voltak a legjobbak.
Nem vagyok garasoskodó, nyaraláskor főleg nem..., de az ebéd és az ital árak a medence melletti büfében nagyon drágák voltak....ennyi a negatívum.....imádtuk!!

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni ildesz2 felhasználót?    Igen

Bambara Hotel Felsőtárkány
Cím
3324 Felsôtárkány
Bükkerdő sétány 2-4.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. április 28.
Házassági évfordulót ünnepelni érkeztünk négy napra ebbe a nem mindennapi szállodába. A szoba kényelmes jó elrendezésű. A wellness rész is minden igényt kielégítő és varázslatosan szép. Imádtuk a szurikátákat a folyosón.Étkezéseknél megkülönböztető figyelemben volt részünk, mert a recepciónál...

2019. március 19.
Imádtuk! Mindenben igyekeznek kedvünkre tenni. Főleg gyerekeseknek kiváló hely. A bungalók pároknak ideális hely elvonulni. Ajánlom mindenkinek.

2019. március 6.
Megint itt voltunk Felsőtárkányban a Bambarában. Szerencsénk volt, mert a bejárathoz közel volt egy szabad parkolóhely - az utóbbi években sajnos egyre nehezebb helyet találni. Kedves személyzet gyorsan becsekkoltatott. Csodálatos bekészítés várt a szobában, aztán következett az első csobbanás....