Keditke: Kikapcsolódás egy különleges helyen. - Bambara Hotel Felsőtárkány

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Bambara Hotel Felsőtárkány értékelése
1. helyezett a 13 felsőtárkányi szállás közül

Értékelést írta:
3 szállásértékelés 4 városban járt
1 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Kikapcsolódás egy különleges helyen.

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 28.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Házassági évfordulót ünnepelni érkeztünk négy napra ebbe a nem mindennapi szállodába. A szoba kényelmes jó elrendezésű. A wellness rész is minden igényt kielégítő és varázslatosan szép. Imádtuk a szurikátákat a folyosón.Étkezéseknél megkülönböztető figyelemben volt részünk, mert a recepciónál jeleztük érkezésünk okát.Külön foglalt asztalunk volt az itt tartózkodásunk alatt végig. Vacsoránál pedig gyönyörű díszítést kaptunk. A személyzet kedves, segítőkész. Az étel hatalmas választékú és kiváló minőségű. Mi nagyon finnyásak vagyunk,de mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Biztosan ellátogatunk még ide.

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Keditke felhasználót?    Igen

Bambara Hotel Felsőtárkány
Cím
3324 Felsôtárkány
Bükkerdő sétány 2-4.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2020. február 20.
Nagyon kedves személyzet, igazi afrikai hangulat. A szurikáták tüneményesek és most épp van megint pici kenguru. :) A wellness részleg nagyon szép, a víz hőfoka tökéletes. A vacsora változatos, sok féle étel közül lehet választani. Nagyon jó, hogy reggelinél és vacsoránál egyaránt vannak ételek...

2019. december 4.
Ajándékba kaptuk ezt a luxuspihenést, ami valódi különlegesség. Afrikai hangulat, egyedi kivitelezés kívül, belül.Tágas szoba, kényelem,sok ötlet, bőséges ellátás. A wellness kiemelkedő, sokrétű szolgáltatása, a vacsoránál a desszertek kimagasló minősége, az előételek mutatós tálalása...

2019. március 19.
Imádtuk! Mindenben igyekeznek kedvünkre tenni. Főleg gyerekeseknek kiváló hely. A bungalók pároknak ideális hely elvonulni. Ajánlom mindenkinek.