Böngéssz a legfrissebb balatonszemesi értékelések között!

Átlagos 2025. július 28. 0:18a párjával járt itt
121-es szobában a plafonba épített ventillátor "klíma" brutál hangos volt ezt jelezve beraktak hozzánk egy asztali ventillátort. A minihűtőt szintén ki kellett húznunk a konnektorból mert szintén igen hangos volt. Amúgy a szálloda az árához képest jó volt, kissé retró hangulatú SZOT üdülő "feeling"-gel.
2025. július 21. 8:00a párjával járt itt
Kitünő, kedves, szolgálatkész recepció és szoba /éttermi személyzet.
A szobában lehetne függöny.
Az ételek finomak, hiányoltuk, hogy semmilyen gyümölcs nem volt. A wifi kicsit gyenge volt, de kitünő, nagy képernyős LG tv volt, széles csatorna választékkal.
A szoba kicsit szegényes bútorzatú, a fürdőszobában a mosdónál sem fali lámpa, sem konnektor nem volt, ez kicsit kényelmetlen. A tisztaság kitünő! 🙂
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 26 városban járt márLelkes fotózó - 292 feltöltött kép
Kiváló 2025. július 11. 21:32a párjával járt itt
A párommal 2 héten belül 2x is voltunk a hotelben. 2 x is 3 nap/2 éjszaka. HÉTKÖZNAP mindkétszer és ez megadta a pihenésnek azt a báját,hogy kevés vendég volt a hotelben. Ez nem gátolta meg a személyzetet abban,hogy maximális kedvességgel,figyelemmel,kiváló ételekkel,tisztasággal és figyelmességgel foglalkozzanak a vendégekkel.
Wellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, BalatonszemesWellness Hotel Szindbád, Balatonszemes
Még több kép (20 db) >>
Kiváló 2025. július 2. 11:42egyedül járt itt
Idős és fiatal pároknak egyaránt ajánlom a gyönyörű óriás hársfák között elhelyezkedő szálláshelyet. Jó kikapcsolódás, nyugodt, tágas étteremben zavartalan étkezési lehetőség. Hangulatos wellness részleg, mindig működött a jacuzzi is. A svéd asztal választék az étteremben azonban nem nagy, persze hétköznapokon voltunk ott, talán ezért is.
Szörnyű 2025. június 27. 1:25gyerekekkel járt itt
Sziasztok! 3éjszakát töltöttünk itt. . . Ami nagyon szép, és tetszett a hotel kertje, nah meg persze a Balaton part, Balaton mindenhol csodás, gyönyörű! Sajnos több a negatív élmény. A hotel olyan szabályokat szab,hogy az hihetetlen. Szabály van arról, milyen öltözékbe menj le reggelizni, vacsorázni!
Kiváló 2025. június 19. 11:54barátokkal járt itt
A recepción nagyon kedves volt a fogadtatás. A hölgy mindenről tájékoztatást adott. A szálloda tisztasága kifogástalan volt. A szoba is elfogadható volt, tiszta és rendes. A szoba ablakán isteni hárs illat jött be. Az étel finom volt, a pincérek kedvesek, a szauna a pezsgőfürdő, a kis uszoda minden igényt kielégített.
Kiváló 2025. június 7. 15:01a párjával járt itt
Nagyon elégedett vagyok a szállással, kiszolgálással, étkezéssel. Változatos, sokféle, finom étellel szolgáltak. Sajnos gyümölcs nem szerepelt a választékban és üdítő valamint kávé is csak egyfajta volt. A wellness részleg elsőrendű, gratulálok, sőt kinti medence, napozó, játszótér is van. Kellemes meglepetés a du.
2025. június 1. 18:12a párjával járt itt
Nagyon kellemes 3 éjszakás pihenésben volt részünk a Szindbád Hotelben. A szállás kényelmes, tágas volt, csodás kilátás nyílt a gyönyörű arborétumhoz hasonló belső parkra. Az étel bőséges és finom volt, A kiszolgálás kifogástalan. Köszönet Fejes Lászlónak, Attilának, Áginak, Évának és a többieknek.