Ne vegyél fel rövid nadrágot nyáron ne vegyél fel! Hosszú nadrágba legyél, elegáns öltözék, papucsot se vegyél fel, vicc kategória! Fizető vendégek vagyunk azt vesszünk fel amit csak akarunk, ami kényelmes. A másik ami nagyon nem tetszett, nem vihetted ki a teraszra a reggelidet! Sokszor szabad asztal se volt, tehát kivittem! Akkor ha a gyermeked pl nem eszi meg amit kiszedtél neki, nem vihetted fel neki a szobába, hogy később meg egye, kifizetted de nem vihetted fel a szobába, semmilyen megértéssel nincsenek egy gyermek iránt sem! A végén pedig kifizetették velem a csapvízet. . Minden este kértem egy kancsó csapvízet a vacsorához, ami amúgy máshol ingyen van, de van olyan hely ahol kérni se kell, ki van rakva az asztalokhoz! 2400ft-ot fizettem 4kancsó csapvízért, ami sokszor, hipós, ihatatlan volt, és nem volt kiengedve! A pincér véletlenül se mondta nem ingyen van, fizetni kell érte, ha tudom inkább mást kérek! Természetesen rövid nadrágba menten le vacsorázni, többen papucsban, és a kislányomnak is felvittem a vacsorát! Nem azért mentünk, hogy szabályokat szabjanak, hanem, hogy felhőtlenül jól érezzük magunkat, sajnos ez itt nem történt meg! Vicc kategória a Hotel a szabályaivval együtt, a csapvízről meg már ne is beszéljünk!