Böngéssz a legfrissebb balatonszemesi értékelések között!

Kiváló 2026. szeptember 1. 7:11a párjával járt itt
Nagyon kellemes élményben volt részünk! A szállás kiváló, minden szempontból elégedettek voltunk vele. A személyzet rendkívül kedves, figyelmes és segítőkész. Külön szeretnénk kiemelni a recepción dolgozó hölgyet, (moderálva), aki problémánkat nagy szakmai hozzáértéssel és rendkívüli segítőkészséggel kezelte.
Gyenge 2026. augusztus 14. 9:38egyedül járt itt
Tetőtéri szobát kaptunk klima nélkül. A lépcsőzést beteg lábammal nagyon nehezen birtam. A kilátás kérdése rám nem érvényes.
Félpanziós ellátást kértünk, a választék harmat gyenge úgy a reggelinél mint a vacsoránál. Rendszeres utazó vagyok, de ilyen ellátást még nem tapasztaltam.
A személyzet kedves volt ez az egyetlen pozitivum. Nem leszek visszatérő vendég.
Gyenge 2026. augusztus 6. 16:35gyerekekkel járt itt
Barátságtalan recepció. Törolkozot csak kérésre cseréltek úgyszintén agyneműt is. Az étterem gyenge minőségű. Ilyen még nem volt sehol hogy a tojásrántotta ért és a tükörtojás ért fizetni kelljen. Egyhangú volt a reggeli és a vacsora is mondhatnám szegényes. Nem ilyenre számítottunk.
Kiváló 2026. augusztus 4. 18:01családjával járt itt
Ma itt jártunk 2026 08. 04- én a Csaladdal ebédelni és egy őszi barack krém leves volt és Csaba tál ami nagyon friss házias esztétikus díszített finom pikáns ízű ízvilágot kóstolhatunk meg. A kiszolgálás 10 ből 10 pont kedves hölgy volt jeget kértünk azonnal jeget kaptunk hálásan köszönjük hogy ilyen készséggel álltak rendelkezésünkre gyors volt .
Csaba Vendéglő, BalatonszemesCsaba Vendéglő, Balatonszemes
Szörnyű 2026. augusztus 1. 7:12gyerekekkel járt itt
Nagyon csalódott vagyok, telefonon előzetesen egyeztettem egy hölggyel, ugye eleve fel kell tüntetni a gyerekek életkorát mi egy 4,5 hónapos és 2 évessel érkeztünk, mondtam hogy 1 kiságyra lesz szükség ehhez képest ez nem volt bekészítve. Felraktak minket emeletre - babakocsival 2 gyerekkel 1000 cuccal kényelmes nagyon.