2026. április 24.a párjával járt itt 15 A tartózkodásunk összességében csalódást keltő volt, és semmilyen szinten nem felelt meg annak, amit egy prémiumként hirdetett hoteltől elvárna az ember. A wellness részleg már önmagában is komoly hiányosságokat mutatott: a szaunában sem ivókút, sem merülőmedence nem volt, ami ebben a kategóriában alap elvárás lenne.
A bár kínálata szintén megbízhatatlan volt, az itallapon szereplő Prestige Brut pezsgő nem volt elérhető, és külön kérésre sem tudták biztosítani, még másnapra sem. Az étkezések során tapasztalt szervezetlenség tovább rontotta az élményt. Elfogadhatatlan, hogy a vacsoraidő megkezdése után fél órával elfogy a pisztráng, és azt a személyzet nem pótolja, annak ellenére sem, hogy ezt jeleztük. A reggelinél a gyermekmentes rész teljesen funkcióját vesztette, mivel egy kisgyermekes család zavartalanul használta, a rohangáló gyermekre pedig senki nem reagált. Ugyanez történt a kültéri pezsgőfürdőnél is, ahol szintén nem tartatták be az alapvető szabályokat, szintén bejöttek kisgyerekkel. A szobával kapcsolatban is komoly kifogásaink vannak. A WC-papír minősége méltatlan egy ilyen kategóriájú szállodához, állami kórházakban használnak ilyet, a mellékhelyiség mérete pedig egyszerűen elfogadhatatlan: nemcsak kényelmetlen, hanem a vonatkozó jogszabályoknak sem felel meg, ami alapján a wc helyiség nettó (burkolt) szélessége nem lehet kevesebb 90 cm-nél, ezzel szemben a szobai wc olyan kicsi, mintegy 70 cm, hogy alig lehet benne megfordulni. Tovább rontotta a helyzetet, hogy a szobában 26 °C volt; nem lehetett lehűteni a hőmérsékletet, amikor ezt jeleztem a recepción, a telefonban annyit közöltek, hogy ez van, mivel még nem álltak át a hűtési rendszerre. . Ezzel kapcsolatban az a véleményünk, hogy egy 4*-os hotelben ugyan legyen már négy csöves fan-cool ami tudja azt is, hogy az egyik szobában fűteni akarnak a másikban meg hűteni. A foglalási feltételek rugalmatlansága (pl. szombati kijelentkezés teljes hiánya) tovább erősíti azt az érzetet, hogy a vendégigények egyáltalán nem számítanak. Az egyetlen pozitívum a vacsoránál dolgozó felszolgáló személyzet volt, akik valóban kedvesen és professzionálisan végezték a munkájukat, valamint a bárból S. kifinomult koktélkészítési technikája és figyelmessége a vendégek felé, azonban ez önmagában kevés ahhoz, hogy ellensúlyozza a számos hiányosságot. Összességében a hotel prémium megjelölése erősen megtévesztő. A jelenlegi színvonal messze elmarad attól, amit akár hazai, akár nemzetközi viszonylatban egy valódi prémium szállodától elvárhatunk.
2024. október 29.barátokkal járt itt 55Kedves és profi kiszolgálás, fantasztikus ételek és italok nagy választékban! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2024. október 13., csoporttal járt itt 15 Augusztus végén foglaltunk Önöknél asztalt október 12-ére 4 fő részére késői ebédre, pincelátogatásra és borkóstolóra. Szeptember 11-én a recepciós Hölgy felhívott minket, hogy másnapra mennyire biztos a foglalásunk. Említettem, hogy mi oktpber 12-ére, nem pedig szeptember 12-ére foglaltunk. Elnézést kért. Kb.
egy hét múlva újra telefonált egy hölgy, hogy esetleg a 16. 00 óra helyett tudnánk-e 18. 00-ra menni. Mondtam, hogy nem, mert Villányban leszünk és kimondottan emiatt a program miatt mennénk át Szekszárdra. Mondta, hogy rendben, akkor a 17. 00 órai borkóstolóra tesz be minket. Október 11-én odatelefonáltam az étterembe, hogy rendben van-e a foglalásunk, az úr aki felvette a telefont mondta, hogy a foglalást látja, de az időpontot nem, ezzel kapcsolatban egyeztessek a recepcióval. Ismételten felhívtam a recepciót, akivel újra leegyeztettem ismételten mindent. Mikor megérkeztünk kiderült, hogy a borospince látogatással egybekötött borkóstoló az étteremben lesz, egy pohár bort kapunk a borospincében, a többit pedig az étteremben. Az ételek minőségéről nem is beszélve A pisztráng volt az egyetlen, ami finom volt. Az előétel kenyere jéghideg volt, valószínűleg a hűtőből került ki az asztalra, a hozzá kihozott vaj meg volt fagyva, sem kenni, sem pedig elvágni nem lehetett. A lazac túl volt sütve és száraz volt, a fürjtojás szintén, fekete volt a széle és kemény volt, a burgonyachips hideg és rossz állagú, a zöldborsópüré darabos volt. A marhapofa húsnak kérge volt, a galuska pedig vizes. Ezek után úgy döntöttünk, hogy a borkóstolón nem veszünk részt, hanem inkább visszamegyünk Villányba, ahol már évek óta kellemesen szórakozunk és megfelelő minőséget kapunk.