Böngéssz a legfrissebb celldömölki értékelések között!

Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2025. augusztus 12. 18:52a párjával járt itt
Tetszett szép tiszta hotel, kedves emberekkel. Finom ételek. Átjárás a strandra. Játék asztallal, jó volt.
Kiváló 2025. augusztus 11. 7:19a párjával járt itt
Mobil házaban szálltunk meg mely kiválló választás volt szuper szállás a campingben korlátlan átjárással a strandra ahol mindenki talál megfelelő medencét magának.
A félpanziós étkezés kitűnő különösen a vacsora változatos és bőséges
Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet
Kiváló 2025. augusztus 10. 7:44a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. Nem zsúfolt hely és az ételek finomak és bőségesek. A hotel személyzete kedves. Az egyedüli ami feltűnő, hogy az egész fürdő területén 2 büfé működik. Sajnos nem túl nagy kínálattal. De mivel mi a hotelben voltunk igazából csak kávét és italt vettünk.
Kiváló 2025. augusztus 4. 23:14a párjával járt itt
Negatív:
1. ) A beköltözés utáni első zuhanyozásnál azonnal kiderült, hogy a tusoló használhatatlan, a lefolyó eldugult, gyakorlatilag a kabin szintig megtelt és nem is folyt le. A recepción jeleztük a gondot, ahol - bár nagyon készségesen - közölték, hogy sajnos ez ilyen, majd holnap reggel jön a karbantartó és elhárítja a hibát.
Kiváló 2025. július 26. 10:12a párjával járt itt
Ha itthon pihenni szeretnék van egy hely ahol ezt mindig megtehetem. Tökéletes hely a pihenéshez évszaktól függetlenül. Vendégközpontú kiszolgálás, kedves vendéglátók, finom ízek. Több év óta járunk vissza, csak ajánlani tudom egy jó hétvégéhez vagy hosszabb szabadságra egész évben! Érdemes elolvasni a leírást.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 991 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2025. július 22. 12:56családjával járt itt
Vasárnap délután érkeztünk először egy júliusi napon, ekkor sem volt zsúfoltság. Nagyon kellemes fürdő, két gyógymedencével, több élménymedencével, és külön fizetés nélkül igénybe vehető óriáscsúszdával. Szép nagy parkja is van, a gyógyvíz remek, az öltöző jól megoldott, kulturált.
Kiváló 2025. július 22. 12:49családjával járt itt
Júliusban töltöttünk itt 5 napot, nagyon kedvezményes csomagajánlatot kaptunk, ami a félpanzión kívül még 2-2 fürdőbelépőt is tartalmazott. A szoba nem túl nagy, de praktikusan berendezett, felárért légkondicionálás is van, zuhanyzó és hűtőszekrény is része a szobának. A tulajdonos közvetlen kedves ember, igazi vendéglátós.
Kiváló 2025. június 23. 10:58a párjával járt itt
2 napot voltunk ott kiváló véleményt tudunk erre a hotelra mondani tiszta szoba állatbarát hely a fürdő medencék tiszták voltak jó hogy mar 7 órakor használni lehetett őket. Az ételek nagyon finomak és sokoldaluak voltak, külőn kőszőnet a séfnek és a személyzetének,egyedüli meg jegyzés hogy a sima vezetékes viz a vacsora mellé csak pénzért kapható és az is igen drága ezért mi szódát rendeltünk 1 litert és ez árban olcsobb volt.
2025. június 21. 13:49a párjával járt itt
Második alkalommal jártunk itt. (de nem utoljára😉) Szeretjük mert nyugodt pihenést biztosít a mindennapokból kiszakadva. Nagyon kedves a személyzet. A szoba kényelmes, tisztaság megfelelő. Az étkezések választékosak. A füdőben nincs nagy tömeg, mert több medence is biztosítja hogy ez megosztódjon. Az árat tekintve, teljesen elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal.