Böngéssz a legfrissebb demjéni értékelések között!

Kihagyható 2026. március 18. 15:19a párjával járt itt
Sajnos elég nagy csalódás volt! A pénztárban ülő hölgy egyáltalán nem volt segítőkész. A belépő ára borsos.
A barlangban egyik beígért élményelem sem működött. A víz helyenként kifejezetten hűvös volt, a levegő szintén. A derékig érő vízben nem esett jól az úszás sem. Úgyhogy unalmas volt.
Kiváló 2026. február 26. 15:33a párjával járt itt
A hotel elvárásaim felett teljesített. Szoba, fürdő tiszta kényelmes, jól összeválogatott ízléses berendezések, a fürdő is tiszta kulturált, a thermál víz csodálatos, személyzet vendégszerető, figyelmes. Konyha átlagon felüli. Kis negatívum, felettünk az emeleti szobában volt egy hangos zajos társaság nagyon lehallatszott a műsoruk, de ez nem a Hotel hibája. Most voltunk először, de máskor is fogunk menni.
Időpazarlás 2026. február 15. 21:15gyerekekkel járt itt
Ma voltunk ott a kisfiammal. Nem szoktam értékelést írni, de ez a hely kritikán aluli. Nem tudom, hogy mitől tartja a hely magát élményfürdőnek, de 2 órahosszáig, amíg a vízben tartózkodtunk semmilyen élményelemmel nem találkoztunk, sem a sodrófolyosó,sem a pezsgőfürdős élményelemek nem kapcsoltak be, és ez vasárnapi napon történt.
Bronz fokozatú értékelő
Átlagos 2026. február 14. 19:04a párjával járt itt
Ismét itt jártunk. Sajnos sokat változott, de szerintem nem jó irányba. A kitünő pizza le került az étlapról. Az ételek puccosak, de kevésbé bőségesek és finomak mint voltak. Az ételek sósak. Amiért mégis ajánlom, az azért van, mert most is kétszer ettünk itt és egyik alkalommal ízletes volt az étel, csak az adag volt kicsi.
Kiváló 2026. február 5. 20:19a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk itt párommal. Most voltunk először,de teljes mértékben meg voltunk elégedve. A szoba tiszta,izléses. A személyzet kedves, mosolygós. Egyedül a wellness részleg egy picit alul maradt nekem,mert a benti pihenő részen nagyon meleg volt számomra. De ez nem vont le az értékéből. Az étkezés bőséges és ízletes.