3 napot töltöttünk a szállodában, ez a félpanziós ellátás keretében 3-3 reggelit és vacsorát jelentett. Mindkét étkezésnél széles választék volt, aki akarta, megtalálhatta az ízlésének megfelelő ételt. Talán a vegák, vegánok lettek volna gondban a kínálat láttán. A vacsoránál folyamatosan töltötték a tálalókat, ahogy fogyott, hozta a séf a tele tálakat.
Az általam kóstolt ételek jó ízűek, kellemesen fűszeresek voltak. Akinek kedve volt hozzá, reggelinél frissen facsart répa-cékla-alma levet is készíthetett magának egy nagyobb teljesítményű préssel. Vacsoránál pedig sült tök és sült alma is kiegészítette a kínálatot. A felszolgálók pörögtek, nem halmozódott fel az asztaloknál az üres tányér, és udvariasak is voltak.
Nagyon szép környezetben van a szálloda, az étteremből (és a szobák egy részéből) jó a kilátás a környező dombokra. A foglalás után olvastam csak el a korábbi véleményeket, ezért kicsit tartottam attól milyen lesz a szálloda, de kellemesen csalódtam. A recepciós hölgyek kedvesek, udvariasak voltak.
A szobánk kényelmes és tiszta volt, talán egyetlen hibát tudok felhozni, hogy nagyon gyenge volt a szobai világítás. Konkrétan, az előtérben, ahol a polcok voltak, szinte semmit nem lehetett látni, még nappal sem. A belső wellness-szel is meg voltunk elégedve. A gyógyfürdőbe egy rövid sétával, jó időben fürdőköpenyben lehet átmenni. Arra nem készültünk fel eléggé, hogy a szállodai wellness törölközőt nem lehet kivinni a szomszédos fürdőbe (máshol ilyet még nem tapasztaltam), érdemes otthonról vinni saját strandtörölközőt, ha valaki át akar menni a gyógyfürdőbe. Félpanziós ellátásunk volt, az étteremmel (kínálat, választék, felszolgálók munkája) szintén meg voltunk elégedve.
Érdekes 2025. szeptember 30. 20:46a párjával járt itt
A Casdade hotelben töltöttünk el néhány napot és a csomag tartalmazott egy belépőt a barlangfürdőbe. A szállodától egy ösvényen keresztül lehet megközelíteni, jó időben akár fürdőköntösben. A szálloda felől a csúzdatoronyhoz jut be az ember, lépcsőzni kell a medencékhez. Nekem kicsit labirintusnak tűnt.
Az egyik túlfolyó éppen el volt dugulva, így a pihenőágyaknál tocsogott a víz, ez nem volt kellemes. A vízhőfok kellemes volt, a meleg, párás levegő kevésbé. Kipróbáltuk, de nem lesz a kedvencem.
Érdekes 2025. szeptember 30. 20:34a párjával járt itt
A Cascade szállodából pár perc séta egy ösvényen. Megfelelő időben fürdőköntösben át lehet menni, télen már kevésbé. 5 különböző hőfokú kültéri, fedetlen gyógymedence van. Érdekes nyitvatartás, akár éjjel 2-ig. Szép, rendezett, gondozott parkban van. Sajnos, egy rendelet miatt a gyógymedencékben már nem működtethetik az élményelemeket, így azok itt sem működnek.
Kiváló 2025. szeptember 22. 5:34a párjával járt itt
Nagyon kedves volt a személyzet, a recepción részletesen, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptunk. Az egész szálloda tiszta illatos volt. A szoba modern, tágas volt. A wellness is számunkra kielégítő volt, nagyon kellemes a gyógyvíz. Volt elegendő napágy. A reggeli és a vacsora finom ízletes. Csak ajánlani tudom, biztosan visszatérünk még.
Vendég
Jó 2025. szeptember 20. 9:23a párjával járt itt
A személyzet kedves figyelmes és segítőkész. Barátságos fogadtatás. Az ételek finomak és bőségesek. Nagyon jó a kinti étkezési lehetőség! ! Ami kicsit zavaró volt , hogy a dohányzóknak kijelölt hely pont a bejáratoknál van. Ha az ajtótól picit messzebb lenne csak 2-3 méter mindjárt jobb lenne.
A takarításon is lehetne mit csiszolni, értem itt a portalanítást. Ahol fa burkolat van a szobában ott a falak leporszívózása sokat segít amit nem is kell minden vendég után csinálni. Ez vonatkozik a klíma berendezésekre is. De összességében ezek apró dolgok aki túl tud lépni ezen jól fogja magát érezni.
Kiváló 2025. szeptember 18. 17:19a párjával járt itt
Tisztelettel Mi 73-75 Éves Nyugdíjasok vagyunk . . . és még SOHA NEMVOLTUNK az ÖNÖK SZÁLLODÁJÁBAN :( ! ! ! ! Ezért mi csak " Vakon " mentünk Önökhöz . . . . mivel még az ismerőseinktől sem volt Önöknél senki ! ! ! Amint megérkeztünk. . . Nagyon kedvesen fogadott a Recepción GABRIELLA nevű Kis Hölgy :) ! ! !
Mivel igazából nem tudtuk milyen a Szálloda . . . . igy NAGYON KELLEMESEN CSALÓDTUNK :) Csodálatos Szobát kaptunk , és mivel a Feleségemnek azonnal elnyerte a TETSZÉSÉT . . . . mi lementünk megkérni a Kis Hölgyet . . . . hogy szeretnénk meghosszabbítani a 2 Éjszakás foglalásunkat , 3 Éjszakásra :) ! ! ! ! Nagyon segítőkész volt. . . és elkezdett " Kutakodni " . . . . hogy szerezzen nekünk még 1 éjszakára Szobát :) Hála Istennek Másnapra sikerült Neki . . . és így élvezhettük még + 1 éjszakára az Önök KEDVESSÉGÉT. . . . FINOM ÉTELEIKET . . . JÓ HATÁSÚ GYÓGYVIZÜKET . . . és a Finom Kávéikat . . . . / LATTE / . . . ! ! ! A " Harapni " való Friss Levegőről nem is beszélve :) :) ! ! ! ! MI BIZTOS , hogy Visszatérünk még Önökhöz ! ! ! ! . . . . Mi már Érdeklődtünk a HÚSVÉTI Nyugdíjas Csomaguk iránt . . . . de a Kis Hölgy mondta . . . hogy arról csak Kb. Decemberben tud adni ÁRAJÁNLATOT :) :) ! ! ! Szóval mindent KÖSZÖNÜNK . . . . . és Kívánunk SZÉP NAPOT ÖNÖKNEK és KEDVES CSALÁDJUKNAK :) :) ! ! ! ! Maradok Tisztelettel : S. László és Felesége :) :)
Kiváló 2025. szeptember 17. 6:51a párjával járt itt
Nagyon kellemes, modern, jól karban tartott épület. Elhelyezkedése még inkább hangulatossá, pihentetővé tette az ottlétünket. Kényelmes, minden igényt kielégítő szobák, tiszta, gondozott udvar. A személyzet minden tagja maximálisan segítőkész, udvarias volt, mindenben a kedvünkben jártak.
Az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak, a wellness részleg pedig teljes mértékben kielégítette kikapcsolódásra, pihenésre való igényeinket. Csak ajánlani tudom a Hotelt, mi biztos hogy többször vissza fogunk menni!
fürdő/WC) + Érdekes a környék: jókat lehetett kerékpározni és túrázni, sok a látnivaló - Nem volt mindig elég a meleg víz a termál medencékben + Kicsi, de mégis tágas a szauna, jó, hogy van merülő medence - Kicsit nehézkes a ki- és bemenet a merülő medencénél + Nem túldimenzionált, mégis bőséges az étel- és italkínálat kint és bent is - Jó lenne több árnyék kint a medencék körül