Berkiné étterem értékelései

Értékelései
14
33
36
35
3
0
32

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Berkiné értékeléseit!

Olvasd el Berkiné étterem értékeléseit!

Berkiné értékelései

Csoportos ebéd -

Öreg Sváb Étterem Üröm

2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. május 29.
Pilisi túráról hazafelé csoportosan étkeztünk itt. Szép idő volt, így a teraszon volt terítve, ami nagyon hangulatos. Húsleves és sült csirkecomb volt a rendelt menű. A húslevest 4 személyes tálban hozták, sok főtthússal, züldséggel, nagyon finom volt, és repetát is lehetett kérni. A csirkecomb rizzsel és salátával finom és nagy adag volt.
Megosztom
2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 27.
A csárda berendezése, dekorációja nagyon szép. Külső terasza is van, egy része befóliázva, másik része szabad. Az étlapon sokféle étel, pozitívum hogy kisadag ételeket is kínálnak. A pincérek kedvesek, udvariasak, a kiszolgálás gyors. A megrendelt ételek nagyon finomak voltak. Teljesen meg voltunk elégedve.
Megosztom
Süteményvásárlás -

Mokka Cukrászda Nyíregyháza

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 10.
Elég régen voltam utoljára itt, mert nekem nagy kitérő, de a sütemények nagyon finomak, ezért, most újra itt vásároltam. A sütemények (10 szelet, 5 féle) most is kiválóak, frissek voltak, az árak viszont nagyon sokat emelkedtek. Régebben átlag (vagy átlag alatti) árai voltak, most viszont más cukrászdákhoz viszonyítva, semmivel sem olcsóbbak.
Megosztom
2018. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. november 10.
Október végén egy nagyobb csoporttal ebédeltünk itt. Ismerős az étterem, mert évente egy-két alkalommal visszatérünk. Kicsit zsúfoltan vannak az asztalok elhelyezve, a pincérek nem férnek mindenhová oda, ezért a vendégeknek kell átnyúlni a többiek fölött a forró levesért. Valószínű azért, mert nagy a forgalmuk, ugynais nagyon jó helyen van az étterem, és az ételek is finomak.
Megosztom
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 25.
Behajtási ünnep és Daruvonulás programra érkeztünkHortobágyra. Egyik nagyon hideg délután betértünk a csárdába. Az étterem szép, tiszta, hangulatos és meleg volt a kinti hideg után. Élőzene volt, ami nem túl hangos, kényelmesen lehetett tőle beszélgetni. Szinte teltház ellenére nagyon gyorsan kiszolgáltak. A pincér kedves, udvarias, segítőkész volt.
Megosztom
Kirándulásból hazafelé tartva -

Bányató Vendéglő Székesfehérvár

2018. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 26.
Zalaegerszegi 4 napos kirándulásból hazafelé tartva, itt lett rendelve a csoport számára késői ebéd. A kb 30 fős étteremben megterítettek a csoportunknak 49 főre. A két kétszárnyas ajtó teljesen rá volt nyitva az asztalokra, székekre, így 8 helyre csak úgy lehetett leülni, ha bezárták az ajtót (kint min. 35 fok volt, bent még melegebb).
Megosztom
Csoportos kirándulás -

Véndiófa Étterem Zalaegerszeg

2018. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
3 éjszakát töltöttünk csoporttal Zalaegerszegen, ismerkedtünk az Őrség látnivalóival. az étkezés (reggeli,vacsora) a Véndiófa étteremben lett rendelve, mivel a szállásunkhoz közel volt. Első benyomás az volt, hogy rendkívül tágas az étterem, kényelmesen elfért a csoport, s még más vendégek is. A reggeli megszokott sorrendű :) (1. nap felvágott, vaj lekvár 2.
Megosztom
2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sóstói sétánk alkalmával ismét betértünk az étterembe ebédelni. A hely semmit sem változott. Változatlanul finomak az ételek, mindenből lehet kapni féladagot is, ami nagyon pozitív. A személyzet udvarias, gyors, a mellékhelyiség is mindig tiszta. Ha sóstón keresünk éttermet mindig ide jutunk, pedig van több is, de a jó tapasztalat visszahoz.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
A kiszolgálás még most is szörnyű lassan halad. Nem azért mert a személyzet lassú, hanem a szervezés nem jó. Nem voltak sokan, de így is időbe telt amíg megkaptuk a gőzgombócunkat. Egyik kiszolgáló az ételeknél, a másik az édességeknél van, de ha egyiknél nincs sor, nem megy át segíteni.
Megosztom
Operettszínházi látogatás -

Teátrum Café & Bistro Budapest

2018. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. június 14.
Az Operettszínházba délutáni előadásra érkeztünk, s előtte közös ebéd volt a "Teátrum Café"-ban. A helyiség és a berendezés nagyon szép. A menü átlagos, vagy kicsivel átlag alatti, a kiszolgálás gyors. Az ebéd a csoportnak közösen lett rendelve és fizetve, azonban amit mellé kértünk (ital, kávé, stb) saját magunk fizettük. Na ez nem ment zökkenőmentesen.
Megosztom
4 oldalon / 36 találat


TérképX