Tiszta volt, rendben találtunk mindent. A szobába volt légkondiciónáló ellenben hűtőt nem találtunk. A W. C. kagyló nem volt rendesen rögzitve, ezt jeleztük is a recepción a kijelentkezésnél. A szálloda elhelyezkedése nagyon jó. Közel van a vasút, helyi közlekedés és a sétáló utca. Amiért érkeztünk arra tökéletesen megfelelt.
Szörnyű 2025. augusztus 17. 22:17a párjával járt itt
Kritikán aluli kiszolgálás, a teraszon a megrendelést egy fiatalember vette fel, hááát s vendégekhez való hozzáállása nagyon minuszos. Abban a szállodában laktunk, több este is lementünk, mert a meggy sört szeretjük, de az a felszolgáló egy vicc.
Az egyik este 9:35 re értünk oda, de már nem szolgáltak ki, pedig 1-1 pohár sört kértünk volna csak A felszolgáló azt mondta már nincs kiszolgálás mert 10 kor zárnak - de mondtuk, hogy 9:35 van csak egy pohár, és itt sem vagyunk, max 10 perc, stb. de akkor sem szolgál ki már ilyenkor senkit.
Átlagos 2025. augusztus 11. 9:04a párjával járt itt
A szálloda ideális helyen, közel a belvároshoz, mégis csöndes helyen, egy kellemes ligetben. Szép az étterem, a lobby. Látványos berendezés, kár hogy az állagmegőrzés elmaradt. Kopott bőr ülő bútorok a lobbyban. A làtványos étterem ülőalkalmatosságai kiülve. A felújítás már jót tenne a szállodának.
A galériás szobákban a függönyök állapota kifogásolható, ront a képen. A zuhanytálcák vízkövesek. A szép enteriőröket jó lenne megtartani, de az épület fényét újra előhozni! ! ! Kár hagyni a lepusztulni !
Tetszett az elhelyezkedés, a parkolási lehetőség. A szoba megfelelő volt. A reggeli minden nap ua. A vacsora finom. Dicséret a szakácsnak és az esti felszolgáló pincérnek. Az étterem szebb, jobb napokat is megélhetett. Elsőre mutatós megjelenése mögött a megkopottság volt jellemző.
A legnagyobb csalódást a wellnes medencék élmény elemeinek nem működése okozta, az az a levegő, masszírozó fúvókák szinte egyáltalán nem működtek. Jakuzzis hát, derék fúvókái nem működtek, és a többi medence szolgáltatásai sem. Wellnes szálloda révén ezt én félrevezetésnek tartom!
Wellness fitnesz tiszta, kulturált volt. Csak a medencékben a várt vízbenyomó fuvokák csak a kis medencében működtek. A viz hőfoka tisztasága tökéletes volt. Étterem szép, a kiszolgálás, ételek tökéletesek voltak.Ajánlom egyszer mindenki menjen el. A város szép tendezett, tiszta friss levegő, szép rendezett házak.
Évente járunk vissza ide minden nyáron, most először kicsit csalódás. Az étterem előtti terasz volt csak nyitva, hiába nyári hétvége volt, bár a városban is alig voltak. A korábbi évekkel ellentétben a limonádékból eltűnt a sok gyümölcs és talán a pizza sem volt már annyira jó, mint korábban.