Böngéssz a legfrissebb győri értékelések között!

2025. augusztus 23. 1:38gyerekekkel járt itt
Tiszta volt, rendben találtunk mindent. A szobába volt légkondiciónáló ellenben hűtőt nem találtunk.
A W. C. kagyló nem volt rendesen rögzitve, ezt jeleztük is a recepción a kijelentkezésnél.
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó. Közel van a vasút, helyi közlekedés és a sétáló utca.
Amiért érkeztünk arra tökéletesen megfelelt.
Szörnyű 2025. augusztus 17. 22:17a párjával járt itt
Kritikán aluli kiszolgálás, a teraszon a megrendelést egy fiatalember vette fel, hááát s vendégekhez való hozzáállása nagyon minuszos. Abban a szállodában laktunk, több este is lementünk, mert a meggy sört szeretjük, de az a felszolgáló egy vicc.
Átlagos 2025. augusztus 11. 9:04a párjával járt itt
A szálloda ideális helyen, közel a belvároshoz, mégis csöndes helyen, egy kellemes ligetben. Szép az étterem, a lobby. Látványos berendezés, kár hogy az állagmegőrzés elmaradt. Kopott bőr ülő bútorok a lobbyban. A làtványos étterem ülőalkalmatosságai kiülve. A felújítás már jót tenne a szállodának.
Átlagos 2025. július 29. 15:14a párjával járt itt
Tetszett az elhelyezkedés, a parkolási lehetőség. A szoba megfelelő volt. A reggeli minden nap ua. A vacsora finom. Dicséret a szakácsnak és az esti felszolgáló pincérnek. Az étterem szebb, jobb napokat is megélhetett. Elsőre mutatós megjelenése mögött a megkopottság volt jellemző.
Kiváló 2025. július 21. 9:25családjával járt itt
Gyors, kedves , fiatal kiszolgálás, hagyományos ízek, klasszikus ételek, bőséges adagok, finom limonádék, különleges hajós hangulat
2025. július 21. 6:30a párjával járt itt
Wellness fitnesz tiszta, kulturált volt. Csak a medencékben a várt vízbenyomó fuvokák csak a kis medencében működtek. A viz hőfoka tisztasága tökéletes volt. Étterem szép, a kiszolgálás, ételek tökéletesek voltak.Ajánlom egyszer mindenki menjen el. A város szép tendezett, tiszta friss levegő, szép rendezett házak.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 72 városban járt márFelfedező - 44 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
2025. július 1. 9:08gyerekekkel járt itt
Évente járunk vissza ide minden nyáron, most először kicsit csalódás. Az étterem előtti terasz volt csak nyitva, hiába nyári hétvége volt, bár a városban is alig voltak. A korábbi évekkel ellentétben a limonádékból eltűnt a sok gyümölcs és talán a pizza sem volt már annyira jó, mint korábban.