A berendezése, bútorok, famunkák (lépcső, étterem) szép. Csendes, kevés vendéggel. A szobában, a folyosón, az étteremben kopott, koszos, foltos a padlószőnyeg, néhol a kárpit. A virágok az emeleti előtérben és a lépcsőknél gondozatlanok, kiszáradva. Egy négy csillagos hotel erre is adhatna. Városnézésre jöttünk, arra megfelelt.
Szörnyű 2025. augusztus 31. 16:35gyerekekkel járt itt
légkondis szobát foglaltunk. Szólni kellett hogy indítsák el, 33fokban foglaltuk el a szállást és nem hűtötték le a szobát, teljesitménye nagyon gyenge, és büdös volt. Szóvá tettük, vmivel frissítették a csövet éß ezzel megoldották a folyamatos csatorna szagot a szobában. Reggeli gyenge, folyton szólni kellett,ha vmi elfogyott.
Sporolás volt a hotel részérök, ez nagyon szembetünö. Wellnes nem müködik rendesen, a gözkabinért szintén szólni kellett, akkor elindították. Nagyon megbántam a választást.
Gyenge 2025. augusztus 30. 16:03a párjával járt itt
Sajnos jót nem tudok írni. A tisztaság a szobában úgy, ahogy elfogadható volt. Az èttetemben a tisztaság kritikán aluli. Mi reggiliztünk. Az borzalmas. Választèk minden reggel ugyan az. A felvágott avas. Szomorúan láttam,hogy másnap reggel ugyan azok voltak kitève. De már közèpen szèpen avasodott ,fehèredett ki.
Sok mindent kèrni kellett, mert nem volt reggelihez kikèszítve. Ami elfogyott ,az pótolva nem volt, jó esetben ha szóltunk. Nem is èrtem hogy tudja tartani a 4* szálloda címet. A wellness rèsze sem felel meg az elvárásoknak. Csalódtunk. Köszönjük szépen de nem leszünk többet a szálloda vendègei!
Kiváló 2025. augusztus 29. 12:31kollégákkal járt itt
Véletlenül tévedtünk be ide, és milyen jól tettük. Szuper hangulata van, hogy minden a repülésről szól, a vattapamacs kivilágított felhőket imádtuk :) Nagyon korrektek az ételek és kedves a kiszolgálás. Sajnos a terminállal gond volt, szerencse hogy volt nálunk készpénz, bár erről a problémáról tájékoztattak még a rendelés leadása előtt.
Kiváló 2025. augusztus 29. 6:51a párjával járt itt
Másodszorra szálltunk meg itt, 1 éjszakára,szakmai okokból. A hotel mellett levő parkolóházban parkoltunk. A hotel hozza azt amit az Ibistől vár az ember, a reggeli nagyon változatos, a személyzet kedves,van egy külön kis konyha a földszinten a vendégeknek. Ideális elhelyezkedés.
Vendég
Jó 2025. augusztus 23. 1:38gyerekekkel járt itt
Tiszta volt, rendben találtunk mindent. A szobába volt légkondiciónáló ellenben hűtőt nem találtunk. A W. C. kagyló nem volt rendesen rögzitve, ezt jeleztük is a recepción a kijelentkezésnél. A szálloda elhelyezkedése nagyon jó. Közel van a vasút, helyi közlekedés és a sétáló utca. Amiért érkeztünk arra tökéletesen megfelelt.