Rendkívüli tisztaság,finom ételek,kedves személyzet. Számomra elfogadhatatlan,hogy a gyógytorna ideje alatt a távolabbi medencében suttogva sem lehet beszélgetni,mert a “ fürdő mester “ azonnal szigorúan csendre int. Ami pedig súlyos hiba,hogy a gyógytornász hölgy a medence partján álló 230 voltos ventilátorral hűti magát. Tanácsolnám a polo,rövid nadrág viselését munka közben!
Érdekes 2025. december 1. 9:18gyerekekkel járt itt
Borzasztóan drága, még más, hasonló fürdőkhöz képest is. A belső rész nagyon szép és jól kialakított, pl. van emeleti pihenőterasz, de a medencék kialakítása veszélyes - ezen elmondásuk alapján dolgoznak. Azt öltöző és a mosdók tiszták, de pl. van olyan kabin, ahol hiányzik a zár. Az üzletek, büfék egy része órákkal korábban bezár, mint a fürdő.
A gyógyfürdő és az élményfürdő nyitvatartása eltér, erre figyelni kell. A gyógyfürdő rész kicsit retró, a kinti része szép, van kiúszós medence. Az élményfürdő részen külön térben van kisebb gyerekeknek játszómedence. A nagy részben a csúszdák elhelyezése balesetveszélyes. Az étterem szokásosan drága, de jók az ételek. A diákmunkások kedvesek voltak.
Átlagos 2025. december 1. 9:04gyerekekkel járt itt
Azoknak tudom ajánlani, akik nem reggeliznek. A hotel épülete és a környezete szép, csendes. Ebben az árkategóriában megfelelő lenne, ha nem lenne problémás a reggeli és a lyukas szúnyogháló. A szoba berendezése egyszerű, szekrények helyett nyitott polcok vannak, fotel nincs, de az ágyak kényelmesek.
A szobák tiszták, de az elhasználódott szúnyogháló miatt a poloskák is bemennek. A településen ebben a kategóriában nagyon ritka a családi szoba, ez előnye lehetne a hotelnek. Sajnos a reggeli valóban elfogy a kétórás idősáv felénél és nem is tudják pótolni, mert pékáru sincs készleten.
Nem túl kicsi gyerekekkel jó hely, mert érdekes a berendezés, van gyerekmenü, sőt gyerekeknek való evőeszközök is, ami sajnos nagyon kevés helyen létezik. Sokféle étel van, a fantázianevek alapján valóvab nem mindig lehet kitalálni, hogy milyen ételt kínálnak. Sajnos gyümölcsleves nem volt, A felszolgálás profi volt.
Az ebédlő nagyon tágas nekem ez kellemes meglepetés volt. Voltunk már több helyen és túl zsúfolt volt nem lehetett kényelmesen leülni közlekedni. A kaja isteni volt amit kóstoltam kifogástalan volt. A masszázs is szuper a hölgy nagyon érti a szakmáját. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!
Kikapcsolódásra alkalmatlan, pihenésre megfelel. Igazából csak nem aktív időseknek ajánlanám. Ami kifogásolható, hogy a fürdőben lóg a mennyezetről a pókháló, a szobában kiürítetlen kuka ,koszos zuhanykabin fogadott. A svédasztalos étkeztetés pedig elég egyhangú és szegényes azokhoz a szálláshelyekhez hasonlítva, ahol eddig jártunk. Van hová fejlődni.
Kiváló 2025. november 21. 10:14a párjával járt itt
Minden rendben volt , de ebben a szép szállodában --egyedül voltunk (kb40 szoba van ! ) Egész Harkány program híján "halott" ugyanez igaz voit a tőle 20km-re levő Villányban is. Nincs program --nem szerveznek --senki sincs , Érdemes lenne ilyenkor "Márton Nap--Uj bor ünnepe legalább valamit szervezni --önkormányzati szinten legalább.
+takarító személyzet és a felszolgalok. Többi negstiv. Wellness nincs. Csak a korhaz alltal uzemeltetett mrdencek. Vacsora egyre rosszabb. Recepciósok ha valamiért kérjük a segítséget pld hogy felettunk éjjel nappal zajonganak csak közömbösek voltak. 3 napig aludni se tudtam. Azt hittük nyár óta talan valtozott valami de még rosdzabb lett.
Akkor a klimsnak becezett valami semmit se ért. Most meg futottek 24-26 fok volt. Szakácsot le kene cserélni. Husok olyanok mind a csizmatalp. Ragos. Sutemeny fagyasztott jeges. Ugyan az állandóan. Csak a viz miatt mentunk újra vissza. Drága is.
Vendég
Jó 2025. november 14. 12:23a párjával járt itt
Mivel újranyitott szálloda, még nagyon gyér a kihasználtság. Igy megértem, hogy csak egyedileg klímával tudják fűteni a szobákat és a közösségi tereket. Igy a mi szobánk is a 2. -3. napra kellemes hőmérsékletű lett. Az éttermek hűvösek. Ha valaki úgy hagyja el a szállodát hogy itt faztam, bajosan fogja ajánlani másoknak.
Nagyon szép a felújítás Odafigyeltek a részletekre: van a szobában szék,asztal megfelelő méretű Tökéletes a lámpák,konnektorok kialakítása A tükrök impozánsak A parkra néző terasz az étkeztetésnél odafigyelés a részletekre/ rántotta sima, rántotta hagymás rántotta sonkás kolbászos Amit hiányoltam,H nem tudtuk hol szárítani a nedves törölközőt,fürdőruhár, és a párnák nagyok,kemények,nyaktörősek Ettől eltekintve TÖKÉLETES ❤️