Böngéssz a legfrissebb harkányi értékelések között!

Kiváló 2026. január 6. 8:11a párjával járt itt
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon kellemes szálloda. Mivel állatbarát szálloda, így nagy örömmel láttam, hogy van a szállodának egy cicája. . . . bár sajnos egy-két vendég nem tetszését nyilvánította ki, mert ők kutyabarátok, ezért vezetői utasításra a cicát többször kivitték a hidegbe. A szoba szép volt, elég nagy.
2026. január 4. 19:41a párjával járt itt
Szilvesztert ünnepeltük meg. Ami tetszett: A személyzet kifogástalan. Figyelmesek, segítőkészek. A szoba átlagos, kényelmes. Az étkezés kiváló, a szilveszteri party kitűnően volt megszervezve. A wellness részleg jó. A városi fürdő 200-250 méter csak. A buszállomástól kb 350 méterre, szóval nagyon jó az elhelyezkedés.
2026. január 4. 8:59a párjával járt itt
Jó napot
Nekem az nem tetszett,hogy a falak nagyon vékonyak. Felettünk este széket huzigatták,vagy az ágyat. A beépített szekrényt csapkodták ide oda. Mellettem levő szobákban minden lehetett hallani amit beszéltek,vagy a tévét.
Amúgy a kaja finom volt. A wellness is nagyon jó volt.

Tisztelettel F-né Erzsébet
Kiváló 2026. január 3. 11:50barátokkal járt itt
2025. szilveszterét töltöttük itt. Kiválóan voltak megszervezve a programok, öt fős élő zenekar volt, régi slágereket adtak elő. Sajnos egy picit hangos volt és így kissé torz is. A szobák tiszták voltak, kényelmesek külön lehetett párna típust kérni, amit meg is kaptunk. A fürdőszoba nem nagy, de zuhany kimondottan kényelmes volt.
2026. január 3. 11:23barátokkal járt itt
Tetszett a személyzet munkása és hozzáállása. Kifogásolom a gluténmentes ételek hiányát. A szoba eléggé hűvös volt, a légkondicionálót nem lehetett szabályozni. A wellnes részlegen a recepciósra több alkalommal is perceket kellett várni a távolléte miatt. Nem volt külön gyerekmedence rész így a pancsikoló gyerekek gyakran zavarták a pihentető úszást a medencében.
Kiváló 2025. december 30. 13:10a párjával járt itt
Teljes mértékig elégedettek voltunk mindennel, különösen feltünt hogy a felszolgáló személyzet nem kapkodott, ( sajnos volt már ilyenben részünk). Udvariasak, segítőkészek, állandó mozgásban voltak, leszék a vendég kívánságát. Recepciós urak,hölgyek nagyon segítőkészek voltak, takarító személyzet szintén.
2025. december 29. 14:41a párjával járt itt
Inkább gyógyszálló, mint szálloda. A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész volt. Retrós, de nagy, kényelmes szoba terasszal, jó tv-vel, sok konnektorral, olvasó lámpákkal. Viszont nagyon meleg volt, a fűtést nehezen lehetett szabályozni. A félpanziós ellátás változatos és finom volt, bár a kávégép nem sokat tudott, és a vacsorához nem mindig volt desszert, vagy csak szerény egyféle.
Átlagos 2025. december 11. 16:50barátokkal járt itt
Pár évvel ezelőtt már megszálltam itt. Nagyon szépen felújították a szállodát. Modern stílussal ötvözve a magyaros vendégszeretetet és a gasztronómia. A szobák tiszták, és kényelmesek voltak. Ami nem nyerte el a tetszésünket, hogy szerintünk kevés a szekrény, nehezen lehet elpakolni. Bőröndből kell öltözni.
Átlagos 2025. december 1. 10:02egyedül járt itt
Rendkívüli tisztaság,finom
ételek,kedves személyzet.
Számomra elfogadhatatlan,hogy a gyógytorna ideje alatt a távolabbi medencében suttogva sem lehet beszélgetni,mert a “ fürdő mester “ azonnal szigorúan csendre int.
Ami pedig súlyos hiba,hogy a gyógytornász hölgy a medence partján álló 230 voltos ventilátorral hűti magát. Tanácsolnám a polo,rövid nadrág viselését munka közben!
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 52 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 117 feltöltött kép
Érdekes 2025. december 1. 9:18gyerekekkel járt itt
Borzasztóan drága, még más, hasonló fürdőkhöz képest is. A belső rész nagyon szép és jól kialakított, pl. van emeleti pihenőterasz, de a medencék kialakítása veszélyes - ezen elmondásuk alapján dolgoznak. Azt öltöző és a mosdók tiszták, de pl. van olyan kabin, ahol hiányzik a zár. Az üzletek, büfék egy része órákkal korábban bezár, mint a fürdő.