Böngéssz a legfrissebb harkányi értékelések között!

Gyenge 2025. augusztus 21. 8:28a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk a szállodában, maga a szállás tudtunk aludni valahol . Az éttermi szolgáltatás nagy csolódást okozott. Az ételek minősége erősen kifogásolható volt, több kifogás inkább egy egyszerű rosszabb menzás étkezés színvonalát idézte, mintsem egy szállodai éttermét.
Átlagos 2025. augusztus 16. 4:53egyedül járt itt
A svédasztalos kínálat 1 fele levest es kétféle hus valasztekot jelentett minden nap. Az alapanyagok hozza gyenge minősegűek voltak. A saláta minden nap ugyanaz, savanyu uborka es saláta keverek. Ez nagyon nagy csalodast okozott, ez nem svédasztalos kínálat, ez csak szedd magad. A velnesz sem az, aminek hirdetik, egy gyogymedencet lehet igenybevenni, csak 17 óraig.
2025. augusztus 15. 11:18 járt itt
Ajánlom mindenkinek,személyzet nagyon kedves, ételek finomak változatosak, jó helyen van ,a fürdő közvetlen szomszédságában. Tágas kényelmes szobák. A légkondi ment végig, igaz nekem kicsit meleg volt. Központilag irányítják nem lehet egyénileg beállítani. 25-26 fok volt bent. Összességében nagyon meg voltam elégedve! ❤
Kiváló 2025. augusztus 13. 11:12egyedül járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat,Mindennel elégedettek voltunk.A recepciosok nagyon segítőkészek voltak!!!!!Sajnos a hütő,légkondival volt problémánk,a hütő lefagyasztotta az italt,a légkondi magától bekapcsolt.Itt is segitséget kaptunk.A tv nagyon halk volt,azon nem tudtak segiteni.Köszönjük szépen!!!!!
2025. augusztus 10. 6:42a párjával járt itt
Szobába a párnak katasztrófa. A gyógyvízbe való második benetelért fizetni kell még ilyen kor is mikor most nyílt meg és a vendégeket fogni kellene . Mi régen is voltunk nem nagyon változott semmi így nézesre de kezelések hogy nem lesznek régi vendég nem biztos vissza tér .Elégedett sok vendéget kívánok.
Kiváló 2025. augusztus 6. 12:34egyedül járt itt
Nagyszerűen sikerült a felújítás. Az épület és a fürdő is nagyon jó lett, mind esztétikai, mind műszaki szempontból.
A konyha kiváló, a személyzet segítőkész, udvarias.
A mi erkély nélküli szobánk, nem túl tágas, de kényelmes volt. Egyedül a vizes fürdőruhák szárítása jelentett gondot. Erre, remélem találnak megoldást.
2025. augusztus 3. 13:45a párjával járt itt
A hely tökéletes volt, a szobai takaró júliushoz számítva közepes télre való, azaz nem ekkorra. Az étkezés a kezdeti bizonytalanság (látszott a kórházi étkezési előírások figyelemmel kisérése) után próbált több lenni. A személyzet kulturált, felkészült, vendégközpontú. A város nagyon szép. Ez nem az elégedetlenség, csupán javaslat.
Kiváló 2025. augusztus 1. 11:39gyerekekkel járt itt
Kilátás nem volt a szobából, mivel fák voltak előtte, de így volt tökéletes. Mindig az étkezési idő elején kellett menni étkezni, mert a "jobb" ételek hamar elfogytak. Pl. 6-től 8-ig volt a vacsora, de háromnegyed 7-kor már nem volt az egyik féle fogás a 2-3 fogás közül. Mivel egy 11 éves kislánnyal mentem, ezért az estéket a szobában töltöttük.
Kiváló 2025. július 28. 18:15családjával járt itt
Szuper hely.Nagyon finom pizza szinte mennyei ,a limonádé ,a koktélok ízletesek.Rendkivűl figyelmes kiszolgálás.Van amikor egy kicsit többet kell várni ,de megéri.
Átlagos 2025. július 26. 7:26a párjával járt itt
A személyzet kedves nagy odafigyeléssel végezte feladatàt! Nagyon rendessek tényleg! A reggelinél aki nem talál magának pont fogàra valót az nem is akar. A vacsora finom bőséges 3 felé menü vacsora választékos! Ami nekünk nem tetszett hogy az étkezéseknél idegenekkel kellett megosztani az asztalt .