Kiváló 2026. szeptember 26. 7:38a párjával járt itt
A pontozásaim jelzik,hgy mennyire jól éreztük magunkat.Ehhez nem szükséges további karakter leírás.Sok helyen jártunk,de ilyen szép szobánk még nem volt.A wellnes,az éttermi élményeink kiválóan sikerültek.Sajnos korunknál fogva nem valószinű,de életünk során szeretnénk még egy kis időt eltölteni Önöknél.
Kiváló 2026. szeptember 25. 8:45a párjával járt itt
Hévízen eddig csak átutazóban jártunk. Terveink között szerepelt, hogy egyszer több időt fogunk itt eltölteni és meglátogatjuk a világhírű Tófürdőt. A szállásvadászon szembejött velünk egy ajánlat, amelyre azonnal lecsaptunk. Nagyon jól döntöttünk. A Héliosz szálloda csendes helyen helyezkedik el, közel a város központhoz.
Az 5. emeleti szobából kiváló kilátás nyílt a városra és a környező erdős, dombos területre. A szoba nagyon jól felszerelt, patyolat tiszta, kényelmes. Nagyon jól bútorozott, mindennek van helye. A liftek nagyon nagy segítséget nyújtanak az utazóknak. Mi all inkluzív szolgáltatást vettünk igénybe. Az ételek nagyon finomak, és a választék bőséges. A személyzet kedves, udvarias, barátságos, segítőkész. A térségben sok látnivaló van, kiváló túrázáshoz. Javaslat: a közösségi terekben helyezzenek el több játékasztalt, mert van rá igény. (Főként a tavaszi és őszi időszakban)
Köszönjük szépen, hogy itt pihenhetünk, visszatérő vendégek leszünk.
Kiváló 2026. szeptember 13. 12:51a párjával járt itt
Az odaérkezésünktől kezdve rendbe volt minden. ha valamit nem tudtunk készséggel válaszoltak. mindenki ott volt a hején, hogy minket vendégeket ellássanak. Néha a lifttel volt némi fennakadás de mindenki vidáman fogta fel. elindultunk a lépcsőn. Nem reklamáltunk, hiszen sokan voltunk. A reggeli És vacsora változatos volt.
aki a zöldségeket részesíti előnybe mint én mindíg volt rá lehetőség zöldséges fogást találni. Jövőre szeretnénk ide elmenni. A Tó a Buszpályaudvar 10-15perc sétával elérhető volt. ajándék fürdőbelépőket is kaptunk. Mindent köszönünk a szálloda dolgozóinak és vezetésének.
Jó 2026. szeptember 12. 12:13a párjával járt itt
Igaz, hogy nem dohányzó helyként van feltüntetve, a nyitott teraszon sem lehetett dohányozni. A szálloda bejáratától, 1-2 méterre, pár szék volt kihelyezve, dohányzásra kijelőlt helynek, amit esős időben nem lehetett használni, mivel szabad ég alatt volt. Nincs kávéautómata, a korán kelőknek. A konyha fantasztikusan finom,választékos.
A személyzet/ nem mindenki/ nagyon kedves,udvarias és mosolygós. Köszönet nekik.
Jó 2026. szeptember 7. 13:42gyerekekkel járt itt
a szálló jó minőségét még tartja, de lassan ráférne egy kis felújítás (légkondi elég zajos, a szoba padlója (5. em. 15) erősen recseg , a fal több helyen lejött és az uszoda felül látható számos erkély kivülről koszosnak látszik, a dohányzási tilalom többeket nem érdekel-este-éjszaka dölt be a cigaretta füst. . .
). Kiváló az éttermi választék és a kiszolgálás. Ami viszont ezzel (és néhány más szolgáltatással is kapcsolatos) a szerintem erősen túlzott árak. (A külföldiek is, akikkel beszélgettem, szintén főleg ezt említették ) . Mindezzel együtt, szívesen járunk vissza, és reméljük, rövidesen sor kerülhet egy újabb üdülésre.
Legszuperebb hely Hévizen! Csodás környezet,kimagasló hotel,gyönyörű szoba és sok kikapcsolódásra alkalmas hely a környéken még....újra visszamegyek ősszel is.
Nagyon elégedett voltam mindennel. Nagyon elegáns. igényesen kialakitott az egész szálloda. A belső es a kültéri medence is kellemes, érdekesen kialakitott, minden igényt kielégitő . . Élveztem az ottani fürdőzést és az egész ottlétet. 80. születésnapomat tőltőttem a szállodáman és teljesen feltöltődtem.
Átlagos 2026. augusztus 23. 22:51a párjával járt itt
Személyzet ok. Reggeli kifogástalan. Vacsora 20 órakor már hiányos, gagyi gyorsfagyasztott nugetssel pótolva pl. a csirkecomb,. (de ez más szállodákban is bevált módszer). Desszert szintén elfogyott, galuska a pörkölthöz elfogyott. Ha 21 óráig van vacsora, akkor ennyi pénzért ne hidegtálat egyek egy **** szállodában.
Kiváló 2026. augusztus 23. 13:55a párjával járt itt
Először voltunk a szállodában! Mindennel meg voltunk elégedve, az all inclusive ellátás tökéletes volt, finom ételek, italok! Kedves személyzet! . Nagyon jó wellness részleg, talán annyi hogy a kinti medencékben sajnos kevés az ülőhely! ! ! !
Még annyit megemlítenék, hogy az elutazás napján, a takarító személyzet vagy 3-szor is benyitott a szobába, jelezvén, hogy már mehetnénk, holott 11 óráig lehet kicsekkolni ! Ezt még eddig sehol más szállodában nem tapasztaltuk! Ez nagyon furcsa volt számunkra, mivel mi az utolsó napot is szeretnénk teljes egészében kihasználni! ! ! De ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat és máskor is biztosan megyünk még!