Böngéssz a legfrissebb hévízi értékelések között!

Átlagos 2025. szeptember 13. 9:06a párjával járt itt
A sock dicsérõ értékelés után csalódás volt a szálloda, az ágyak kényelmetlenek, a fürdõszoba pici, az étkezésnél bõséges a választék de némelyik fogâs ktitikán aluli, pl. a vacsora elején elfogyott pörköltet zacskós fagyasztott rántott sajtal pótolták, és a kérdésünkre hogy mihez van a galuska azt válaszolták hogy a tejfölhöz és a reszelt sajthoz.
Kiváló 2025. szeptember 12. 15:46egyedül járt itt
Én 86. a feleségem 81. évében van. A legtöbbször lehetőségeinknek megfelelően Önöknél töltöttük a szabadidőnket. Nagyon örültünk annak, hogy régi kedves arcokkal, Munkatársaikkal még most is találkozhattunk. Ugyanolyan kedvesek, készségesek voltak mint valahányszor, amikor ott voltunk.
2025. szeptember 9. 10:52a párjával járt itt
Jó hétvégét töltöttünk a Hunguest Hotel Helios-ban, mind a szolgáltatás, mind a személyzet kiváló volt. Az ételek is nagyon finomak és bőségesek voltak. Talán megjegyzésként azt írnám még, hogy nagyon furcsa volt, hogy a szálloda előtti parkolásért fizetni kellett, ezt még eddig sehol nem tapasztaltuk.
Kiváló 2025. szeptember 8. 11:08egyedül járt itt
Visszatérő vendég vagyok ,a Panoráma hotelben ! Maximálisan elégedett vagyok mindennel. Egyszerűen, nem választok szobát, mert mindegyik egyformán tökéletes ! A kilátás, a klíma, a tisztaság,az Étterem, az ÉTEL választék, hibátlan. Az éttermi dolgozók figyelmessége példátlan. Akkor kiemelem a recepciós dolgozókat is, maximális a figyelmességük a tudásuk.
Gyenge 2025. szeptember 1. 7:04a párjával járt itt
Nekem a wellness részleg nagyon tetszett. A szobával sem volt gondom, a fürdő viszont koszos volt és nem volt szappan, tusfürdő és sampon sem. Üres volt minden doboz a falon. Ezek alap dolgok ami nem hiányozhat egy 4*-os szállodából. A WC ülőke koszos volt és a tükrön is csak szét volt kenve a kosz.
Kiváló 2025. augusztus 28. 16:24gyerekekkel járt itt
Ami tetszett a fürdő spa az tökéletes volt:-)Ami nem tetszett,mert a lányom már 2 hónappal korábban járt ott,a koktélok lebutítása. Nem volt megfelelő 5 csillagos választék. Sajnos 4 csillagos minőségre értékeltük. Az ételeknél a különleges ételek finomak voltak,de a házias ételek ízei nem nyerték el az 5 csillagos értékelést a vacsoránál.
Kiváló 2025. augusztus 26. 19:20a párjával járt itt
Már harmadik éve nyaralasunk alatt ott vacsorazunk. elsore is szimpatikus volt a büfé. Kedves volt a főnök asszony és ahogy a férjem hívta a mami nagyon finom volt minden,kedves kiszolgálás, és hangulatos tiszta étterem
Tavalyi évben is visszatértünk szerencsére minden ugyan az a hangulatos kedves maradt a kedves személyzettel.
5. Büfé, Hévíz5. Büfé, Hévíz
Kiváló 2025. augusztus 26. 13:59a párjával járt itt
A szálloda egy nagy komplexum, kicsit retro stílusú, de impozáns, szép belső terekkel rendelkezik, a lobby nagyon szép, a wellness részleg jó, a kinti élménymedence kitűnő. A reggeli és vacsora kínálata bőséges és nagyon finom, a pincérek és a személyzet kedvesek, udvariasak. A három lift jól működött, gyorsan fel-le lehetett jutni.
Kiváló 2025. augusztus 19. 12:26a párjával járt itt
Többször jártunk a szállodában( Ensana Thermál) és Hévízen egyaránt. Kiváló szolgáltatások, kellemes környezet és nagyszerű lehetőség a pihenésre. Nem feledve a termál medencék, uszoda, szaunák, kiváló minőségű szolgáltatásait. Kedvencünk a "felső" árnyas medence volt, nagyszerű hely a pihenésre, feltöltődésre!
Szörnyű 2025. augusztus 17. 7:46a párjával járt itt
Szombaton 12 órától este 20 óráig nem volt viz. WC használat, fürdés nem volt lehetséges. A wellnes részleget ennek ellenére műkodtették, medence előtt nem zuhanyozási lehetőség, szauna után szintén. A szobában az ágy , a kanapé alatt vastag por. Az ár ezeknek ellenére ugyanannyi mint normál esetben