Böngéssz a legfrissebb hévízi értékelések között!

Kiváló 2025. augusztus 19. 12:26a párjával járt itt
Többször jártunk a szállodában( Ensana Thermál) és Hévízen egyaránt. Kiváló szolgáltatások, kellemes környezet és nagyszerű lehetőség a pihenésre. Nem feledve a termál medencék, uszoda, szaunák, kiváló minőségű szolgáltatásait. Kedvencünk a "felső" árnyas medence volt, nagyszerű hely a pihenésre, feltöltődésre!
Szörnyű 2025. augusztus 17. 7:46a párjával járt itt
Szombaton 12 órától este 20 óráig nem volt viz. WC használat, fürdés nem volt lehetséges. A wellnes részleget ennek ellenére műkodtették, medence előtt nem zuhanyozási lehetőség, szauna után szintén. A szobában az ágy , a kanapé alatt vastag por. Az ár ezeknek ellenére ugyanannyi mint normál esetben
Átlagos 2025. augusztus 16. 16:52a párjával járt itt
Gyönyörűen, ízlésesen felújított , praktikusan berendezett szobák, közösségi helységek. Nagy probléma a parkolóhelyhiány. Meg is húzták az autónkat-persze nem tudni ki lehetett. Ugyancsak kevés a szabadtéri nyugágy. A személyzet rendkívül kedves, szolgálatkész, barátságos, szorgalmas. A sok vendég ellenére a ki- és bejelentkezés gyors, kifogástalan.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2025. augusztus 10. 13:38a párjával járt itt
Régebben elég rossz véleménnyel voltam a tőfürdőről, erősen túlértékelt volt. Idén nyáron sikerült olcsó apartmant foglalni Hévízen, ( wellness szálló helyett ) így lejöttünk a tófürdőre. A három órás fürdőjegy ára más divatos fürdőkhöz képest már nem drága, az öltözők kulturáltabbak lettek.
Kiváló 2025. augusztus 2. 11:45a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal
Étkezések nagyon jók voltak minden isteni finom volt.
Wellness részleg kiváló masszáson is részt vettem nagyon jól esett
Voltam szaunázni, és szauna szeánszokon tökéletes volt az is mindennel meg voltunk elégedve
Talán egy kicsit az volt a gondunk hogy nem volt erkély ahol dohányozni lehetett és a késő esti órákban még le kellet menni a szobából de részeségében minden kiváló volt
Gyenge 2025. augusztus 1. 18:07egyedül járt itt
3 éjszakát töltöttünk itt, mi már visszatérő vendégek voltunk, de ezekután már sajnos nem megyünk többet és nem is fogom senkinek ajánlani. Az ételek minőségével volt a legnagyobb probléma, all-inclusive ellátáshoz hozzátartozott a Lobby bárban 14 órától 16 óráig idény gyümölcs és pár harapnivaló.
2025. július 30. 11:43a párjával járt itt
A cigányzenéjéről ismert étterem a Tavirózsa utca sarkán, mi egy zenementes estén tértünk be vacsorázni. A környék többi étterméhez hasonlóan a magyaros jelleget hangsúlyozza, hétvégén cigányzenével rásegítve. Hétköznap csak a zenés felár maradt, a környék legdrágább étterme.
2025. július 30. 11:32a párjával járt itt
A Tavirózsa utcai étteremsoron található, itt mindegyik étterem a magyaros kockás abroszos dizájn híve a német turistára várva, csak az árak tartják a lépést a mai trendekkel. A levesek kifejezetten drágák, bár elég nagy adagok. A z ételek egyébként finomak, én roston fogast ettem hévizi módra, feleségem csirkét.
Kiváló 2025. július 30. 11:21a párjával járt itt
Hévízi nyaralásunk első estéjén kerestük fel az éttermet szállásadónk ajánlására, 10 % kedvezményt kaptunk készpénzfizetés esetén. Halászlevet ettünk levesként kétfelé osztva, majd bivalypörköltet ettem dödöllével, ami a hely specialitása, máshol nemigen kapható bivaly.
Kiváló 2025. július 30. 11:21a párjával járt itt
Annabella Étterem & Pizzéria, HévízAnnabella Étterem & Pizzéria, HévízAnnabella Étterem & Pizzéria, Hévíz