Böngéssz a legfrissebb hévízi értékelések között!

tegnap, 8:03egyedül járt itt
Wellness részleg férfi wc gyakoribb takarítása szükséges lenne, onnan kiáramló szag eléggé kellemetlen volt a wellness pihenés alatt. Az étkezés alatt a személyzet hangos megjegyzése egymás között, zavaró volt,több vendég is felfigyelt erre. ( Miért ide ül az asztalhoz, vagy minek jöttem be dolgozni, már megint olyan kevesen vannak, mint tegnap stb.
Kiváló 2026. augusztus 5. 8:51a párjával járt itt
Most voltunk először ebben a szállodában, de szerintem nem utoljára. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Az ételek nagyon finomak voltak, mindig volt vőven . A szobában az ágyak kicsit alacsonyak voltak, magasabb matrac nem ártana. A zuhanyzóban nem volt lehetőség sehova letenni a tusfürdőt, csak a földre.
Kiváló 2026. augusztus 4. 18:12a párjával járt itt
Hosszú ideje járunk kedvenc szálláshelyünkre , most július 15 és augusztus 02 között voltunk ott. Igazából egy szóban is elmondhatnám véleményemet, amely: KIVÁLÓ. Ennél azért részletesebben szeretnék értékelni. Szobafoglalás: Szabina - gyors, pontos, kedves és rugalmas. Recepció érkezéskor és távozáskor: Érkezéskor: Encsi, Péter, Laci.
Kiváló 2026. július 30. 8:02a párjával járt itt
A személyzet végtelenül segítőkész és kedves, a tisztaság kifogástalan, az ágy nagyon kényelmes, az ételek közt volt nagyon finom és volt ami kicsit ízetlen az én ízlésemnek (de ez egyéni dolog), a tálalás szemet gyönyörködtető :) a tóhoz a távolság tökéletes bár most a fedett átjárót a reuma kórházba nem próbáltuk ki, láthatóan az is rendben van.
Kiváló 2026. július 27. 8:08a párjával járt itt
Mindennel meg voltunk elégedve. Különösen tetszett Dj. Belo délutáni programja a kinti medencénél.
Hamarabb érkeztünk és ebédelni szerettünk volna, mielőtt a szobát megkapjuk. Meglepetésünkre kaptunk egy karkötőt és mehettünk is ebédelni a teljes ellátás szerint. Nagyon kedves gesztus ez.
Szeretettel ajánljuk másoknak is a szállodát.
Gyenge 2026. július 20. 7:26egyedül járt itt
4*! Tudom pontatlanul olvastam el , de egy medence azért illene egy ilyen helyre! Az ételek elképesztő rosszak voltak , 28 év vendéglátás után nem nyers és kemény húsok amit az ember elvár ebben a kategóriában . A recepciós fiú elképesztően kedves, segítőkész volt ! !
Kiváló 2026. július 10. 16:15a párjával járt itt
Már nem első alkalommal voltunk a hotel vendégei. Minden évben nagyon jól érezzük magunkat, Ismerőseinknek nagy szeretettel ajánljuk ezt a hotelt minden szolgáltatásával egyetemben. Aki pihenésre a tó megközelítésének közelségére , és nagyon finom "kajákra" vágyik, látogasson el a Hotel Panorámába!
2026. július 6. 13:31a párjával járt itt
Feleségemmel töltöttünk el 3 éjszakát a szállodában baráti társaságban! A szálloda 50. szülinapi partija fergeteges volt, kedves gesztus volt a szálloda vezetősége részéről a pezsgő, torta és a sok finom sütemény, gyümölcs! A Vegas Show Band Bend zenekar pedig fergeteges hangulatot csinált a szállodai vendégek számára! Köszönjük szépen, meleg szívvel ajánjuk a szállodát!
2026. június 27. 11:11barátokkal járt itt
Az ott tartózkodásunk alatt kisebb elektromos tűz keletkezett az esti órákban. Amikor megszólalt a riasztó, lementünk a földszintre, de többen a szobájukban maradtak, mert nem tudták mit kell csinálni. A recepción elmaradt a tájékoztatás ( sok külföldi is volt), a rendőrök, tűzoltók érkezése után is.
Gyenge 2026. június 12. 1:03a párjával járt itt
Több mint 5 éve visszatérő vendége vagyok a szállodának, ezért különösen sajnálom, hogy az utóbbi időben a vacsorák minősége érezhetően romlott. A legutóbbi tartózkodásom során a húsételek többsége vagy túlfőtt volt, vagy túlságosan száraz, ami jelentősen rontotta az étkezési élményt.