A reggeliből megmaradt pogácsa, ami hamar elfogyott meg egy kis virsli kenyérrel, esetleg az ebédes sütik. A lobby bár kiszolgáló hölgye igen életúnt. Az ebéd és a vacsora főtt étel része, mint mondtam, nagyon egyszerű, fantáziátlan és szegényes volt, ja és szerintem ízetlen. Volt azonban mellette minden más, amit el lehetett eszegetni. Ha nem vagy túl igényes, sőt, semennyire nem vagy az, akkor jól lehet lakni. A picérek aranyosak, az elfogyott ételt is hamar cserélik a konyhából. Az automatákból kinyert üdítők nagyon gagyik voltak, a kóla is szörpből van a lobby bárban is. Katasztrófa íze van. Reggel kávét két helyen is lehet vételezni, ám a hátsó részen soha nincs kiskanál, cukor, tej, szóval semmi. Hiába szóltam emiatt, nem történt semmi. Vannak pincérek, akik csak szalvétát hajtogatnak egész étkezés alatt. Összességében véve ez a hotel hétvégén sok embert odavonzott az all inclusive ellátást kínáló és igen kedvező ajánlatával, míg más hotelek a városban kongtak az ürességtől így március első napjaiban. Azt kell, hogy mondjam, jó a reklám, de én nem mennék oda többet. Már a 4 *-os hotelek színvonala is igen mélyrepülésben van. Egyre több a köszönni nem tudó, kinyúlt melegítő gatyában mászkáló vendég az ilyen hotelekben. Van ezekre egy jó szó is, de nyilván nem fogom leírni. Gondolom tolják nekik a szépkártyát.