Másodszor voltunk itt, mert előző évben is tetszett. A szoba elég nagy, fürdőszoba is szép. Az ellátás, mint tavaly idén is szuper volt. Imádjuk a leveseket, a mákos guba is szuper volt! Ízletesen főznek, a reggeli is bőséges. Tetszik, h felhúztuk a köntöst és csak átsétáltunk a meleg vízhez.
Az, h Hévízi tó nagy része le volt zárva, bennünket nem zavart, nem hiányzott. Novemberben voltunk. Egyedül a kilátás nem a legjobb, mert nem a tó felé volt. A masszírozás is kellemes volt, a hölgy keze elég erős. Recepción mosolygós hölgyek ülnek, a pincér urak is kedvesek, előzékenyek . Köszönünk Mindent!
Kiváló 2025. november 13. 12:08a párjával járt itt
Ár-érték arányban megfelelő volt a szállás,mivel már voltam itt azt kaptam amire számítottam. Franciaágyas szobában lehetne kétszemélyes paplan , mivel praktikus a pároknak. Étterem . Az étel választék kifogástalan volt, viszont elvárná az ember , hogy a feltöltésre nagyobb gondot fordítsanak , ne keljen szólni ha valami hiányzik a pultról.
A személyzet kedves és segítőkész. Ami zavaró és illetlen , hogy étkezéskor az italrendelésnél rögtön az orrom alá nyomják a számlát , hogy írjam alá. Ez engem nagyon zavar és elvárnám , hogy étkezés befejezésével tolják az orom alá. Az pedig , hogy nem adnak tiszta vizet étkezéshez az felháborító , mert értem én ,hogy plussz bevétel a rendelés , de vannak emberek akik étkezés után tiszta csapvizet szeretnének inni és nem azért mert spórolni akar. Ha jól tudom ez éttermekben még megmaradt szabályként. Ettől még fogok rendelni italt is ,de vacsora után én csak vizet iszom és nem ásványvizet. Összességében elégedett voltam a szállodával.
A Hotel választásnál Hévíz jött szóba a gyógyvize miatt. A szálló ajánlatában standard szobára is 3 órás fürdőbelépőt ajánl éjszakánként a csomagjában. FÜRDŐJEGY - az éjszakák számával megegyező - 3 órás - kombinált fürdőbelépő, mely vagy a Tófürdőn
vagy a Szent András Gyógycentrumban vehető igénybe!
Nekünk 3 főre 2 standart szobàra NEM adtak fürdőbelépőt pedig ezért is mentünk oda. Persze a helyszínen 3 ezer Ft ért meg lehetett venni a 3 órás belèpőt személyenként de a Hotel félrevezető ajánlatot adott! ! ! Így még sehol nem jártunk. Amúgy a szolgáltatással minden rendben volt. A foglalás visszaigazolásában ugyan már nem szerepelt a fürdőjegy de jogosan gondoltuk hogy az benne van mert a szálloda nem rendelkezik más fürdési lehetőseéggel mint a Hotelek általában.
Kiváló 2025. november 12. 22:26a párjával járt itt
Bőséges, finom reggeli, szerintem minden igényt kielégítő választék. Vacsora szintén széles választék, 3 féle leves, sültek, halak, vadak,édes tészták,sütemény gyümölcs, minden ami szem- szájnak ingere. Pincérek szuper jók. minden higénikus. Eddig a vacsoránál automatából lehetett vizet tölteni, most meglepett, hogy ez megszűnt és egy pohár vízért is fizetni kell. Nem szoktam mást fogyasztani az étkezésekhez.
Jó 2025. november 12. 19:27a párjával járt itt
A szoba kissé szűkös volt, de azért el lehetett ketten férni. Nincs hűtő a szobában, csak egy pici minibár. A szobában és a folyosón voltak poros részek. A szállodában medencés fürdőzési lehetőség nincs, de egy zárt folyosón keresztül mrgközelithető a közeli kórház gyógyfürdő részlege max. egybefüggő 3 órás időtartamra.
Az ételek nagyon változatosak és finomak voltak. A személyzet kedves. Jó, központi helyen van a szálloda, abszolút jól éreztük magunkat. A parkolás problémás, de megoldható.
Ilyen embertelen felszolgálókal még nem találkoztam . Sokat utazunk de ez egy ilyen szinvonalasnak mondott helynél nem megengedett. Nagyon felháborittot a dolog a szomszéd asztalnál lévő hölgy egy pohár siima vizet szeretet volna inni, pedig a csoport, bort ivott a felszogáló nem volt, hajlandó hozni.
Kritikán aluli viselkedéssel kérdezett ránk hogy mit iszunk. Ez a viselkedés egy ilyen szálódában nem megengedett. Reggelinél végig angolul hangosan társsaloktak,,azt gondolják hogy arra vágyik a vendég.
Sajnos a fotelek, az ágy olyan alacsony, hogy fájós térdemmel és derekammal alig tudtam felkelni. Ezért a nyugodt pihenés messze elmaradt. Az ételek választéka is kifogásolható volt. A wellness medence kicsi és az élmény elemek sem igazán vehetők igénybe, mert néhány vendég egész délelőtt ott ül, másokat nem engedve oda.
Csak maximális pontszámokkal tudjuk értékelni a ZENA HOTELT,mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves,tisztaság mindenhol,a szobák gyönyörűek,a berendezés pazar,kényelmes. A reggeli nagyon finom,választékos. A wellneszrész is felülmulta az elvárásainkat,gyönyörű,kellemes,minden igényt kielégitő.
Negativumot nem érzékeltünk és reméljük,hogy mihamarabb vissza tudunk térni,mert nagyon-nagyon jol éreztük magunkat.
Átlagos 2025. november 2. 7:42a párjával járt itt
A reggeli péksütemény silány minőségű, a választék gyenge. A vacsora finom volt. Az étteremben hallható zene borzalmas, szinte idegesítő, szerencsére nem volt túl hangos. A szállodában állandó, romlott káposztát idéző szag érezhető. Remélem, nem illatosítónak szánták. A bakikat leszámítva kellemes volt ez a néhány nap.
Kiváló 2025. november 1. 10:34egyedül járt itt
A Páhok felé néző oldalon volt a szobánk , gyönyörű volt a kilátás , sok szolgáltatás van , modern elektromos kerékpárok és rollerok. Mi gyalog sétáltunk sokat , Hévíz mindig jó pihenőhely . Étkezés mindig kitünő volt és bőséges , esténként zene ,egy kicsivel hangosabban is szólhatna , mert az még jobb hangulatot teremt .