Fölöslegesen meleg 25 celziusra volt beálitva a klimatizáció. Tehát az első éjjel katasztrófa volt. Ezen kívul a fejvánkusok nagyon kemények, valóságban alvásra nem felelt meg. Ez nem csak az én véleményem, jeleztem a takarítónak és mondta hogy mások is e problémát jelezték.
Ajánlotta, hogy húzzuk le a vánkos belso huzatát, ezáltal nagyobbra terjedt el ami csokkentette a keménységet. Kijelenthetem, hogy ezen megoldás segített és a másik két éjjel már jól tudtunk aludni. Pluszban értékelem a mulatságot, amely az egyik fo pont volt a hotel választásnál.
Vendég
Gyenge 2025. április 25. 8:44a párjával járt itt
Olyan szűk szobát kaptunk, ami egy személyre is kicsi lett volna. Ez a körülmény teljesen tönkretette a pihenésünket, megmozdulni sem lehetett a szobában pedig télen az emberek a szobát is jobban szeretnék használni. Többször voltunk már a szállodában, korábban jó tapasztalatokkal főként a kiváló helyben igénybe vehető gyógyvíz hatására.
Csodás 3 napot töltöttünk el a szállodában. Gyors be és kijelentkezés a recepción, kedves fogadtatás, üdvözlőkoktélokkal. A wellness nem túl nagy, de nem volt zsúfolt, nagyon jók a szaunák. A szomszédos kórház gyógyfürdője egy folyosón keresztül, 2 perc sétával elérhető. Reggeli és vacsora bőséges kínálat, vacsorák változatosak és finomak.
A pincérek nagyon kedvesek és figyelmesek, második este már tudták mit kérünk. Szívesen visszamennénk.
Vendég
Gyenge 2025. április 22. 10:15 járt itt
A szobai bekészítésben nincs kávé ami egy 5* Hotelben alapnak kellene, hogy legyen. Vacsoránál mind a 3 nap tapasztaltuk hogy ha egy étel 20 órakor elfogyott azt nem töltötték újra. A reggelinél a bögrék koszosan voltak a pultra kitéve. A ruhaszárító egy kihúzott madzag volt 3 db rozsdás ruhacsipesszel. Mindent egybevéve ez a Hotel a legjobb indulattal sem több 3*-nál.
Ünnepi időszakban, három éjszakát töltöttünk a hotelben, felújított szobában, teljes ellátással. A parkolás kicsit nehézkes volt. teltház esetén nincs elegendő parkolóhely. Lehet, hogy ez részben a folyamatban lévő felújítási munkáknak is tulajdonítható. Akinek nem jutott hely, annak a közelben lévő nyílvános parkolóhelyet kellett igénybe vennie.
A wellness részleg kiválló, a teltház ellenére élvezhető volt. A konyha szintén remek volt, mindíg találtunk az ízlésünknek megfelelőt. Annak ellenére, hogy a teljes ellátást sokan vették igénybe, nem alakultak ki torlódások az étteremben, mint sok más hotelben. A személyzet kiemelten kedves és segítőkész volt.
Köszönettel tartozunk minden szállodai alkalmazottnak! Pihentető, nyugodt napokat töltöttünk a szállodában. Összességében jól éreztük magunkat. A felújítás óta először jártunk itt, előtte többször is. A szálloda elhelyezkedése kiváló, a parkja szép, gondozott. Tisztaság jellemzi mind a szobát, mind a közös helyiségeket.
Személyzet: Mindenki nagyon kedves , barátságos volt velünk két kivétellel. Ez egy kicsit bosszantott bennünket. Az egyik recepciós, illetve az egyik öltönyös ember (az étteremben) igen lekezelő volt velünk. Étkezés: Finomak voltak az ételek. Villámgyorsan pótolták, ha valami fogyóban volt. Gyorsak, udvariasak, mosolygósak voltak a pincérek. Imádtuk az élő zenét a vacsora alatt. A wellnessrészleget többször használtuk, szerettük. Javaslataink: -A Lobby bár teraszra nyíló ajtaját érdemes lenne kétoldalúvá (kivülről is nyithatóvá) tenni. Az ott dolgozóknak naponta többször kellet segíteni a "béna" vendégeknek ki-, illetve bejutni. -Több szállodában van centrifuga a wellnessrészlegen. Jó lenne, ha itt is lenne! -Apró dolog. . . . . . . A park egyes padjaira nem szívesen ültünk a felpattogzott festék miatt. Egy kis felújítás ráfér.
Szép helyen, kiváló konyha, kellemes kiszolgálás. Gyönyörű panoráma, közelben Árpádkori kápolna. Mi úgy mentünk, hogy még a városban a "Fradi templomnál" hagytuk az autót, és egy kellemes sétával érkeztünk. Erre, mármint a vissza sétára is szükségünk volt a bőséges vacsora levezetése miatt.
Nagyon kedves kiszolgálás, ízletes ételek, nagyon jó hangulat. Ottlétünkkor élőzene is volt. Már nyáron is voltunk itt, akkor a teraszról hihetetlen kilátással szembesültünk.
Jártam ebben a szállodában már korábban, a felújítás előtt. Tulajdonképpen nem is ismertem rá a szállásvadász képei alapján, csak a külsejére amikor megérkeztünk. Csodás átalakulás belülről, kifogástalan személyzet, tökéletes ellátás - all inclusive - a testvéreim akik most voltak itt először azt mondták, az őszi utószezonban visszajövünk!
Nagyon tetszett, hogy közel volt Hévíz minden nevezetessége. Szombaton nagyot barangoltunk a környéken, majd utána meglátogattuk a fürdő részlegét, ahol az élmény medencében töltöttünk 3 órát. Tetszett, hogy egy zárt folyosón lehetett átmenni. Összességében felejthetetlen 3 napot töltöttünk Önöknél. Köszönjük!
A zuhanyzó nem volt tökéletesen tiszta a perem poros,koszos,a fehér kapcsoló vastagon poros. Az ételeknél a hus túl száraz volt. Nem volt választékos az én izlésemnek túl dok idegen füszer. Így maradt a saláta bár. Az ebéd inkább volt elfogadható. Személyzet igyekezett az ételek minőségéről igazán nem tehetnek .
Segítő készek voltak. Nem értettem ekkora étteremben miért kell asztalra kiírni,hogy foglalt egyes személyeknek. Miért? Mennyivel ért többet az Ő személye?