Böngéssz a legfrissebb kiskőrösi értékelések között!

Gyenge 2025. szeptember 2. 6:45egyedül járt itt
Elöször is azélelmetés átlag alatti még csak a reggeli csak csak,választék gyengécske. . ebéd meg fövetlen,,iźztelen,kevés választék,, vacsora ugyan az tömeg van de íz választék,silány ára viszont jó magas. . hát a kiszolgálás türhetö de a férfi személyzer kkiván szót. .
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 989 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. augusztus 31. 13:35a párjával járt itt
Augusztus közepén töltöttünk itt négy kellemes napot, már két éve is voltunk a szállodában. Akciós áron nyaraltunk a senior csomaggal, ami a szálloda színvonalához és az időszakhoz képest rendkívül jutányos volt, még egy üveg bort és egy gyógykrémet is kaptunk ajándékba.
2025. augusztus 30. 6:38a párjával járt itt
Maga a szálloda nagyon szép volt, a személyzet fantasztikus kedves segítőkész. Szobák tiszták kényelmesek. A kerékpárok is jók. Az ételek félpanziós ellátásnál gyengék de ízletesek. A strand kritikán aluli. Elhanyagolt,koszos a víz , balesetveszélyes törött lépcső burkolat. Lábmosókban alig volt víz.
Kiváló 2025. augusztus 13. 15:27egyedül járt itt
Fűrdö nagy csalódás volt számomra! A viz szerintem nem volt tiszta, ahoz a sok látogatóhoz szombaton és vasérnap (nagyon sokan voltak) WC-kevés ami rendelkezésre áll és nyomozni kell
hol találom meg. Semmi imformácio hol találom vagy merre keressem.
Gyenge 2025. július 31. 8:07a párjával járt itt
Tetszel hogy közvetlen átjáró volt a Rónaszéki fürdőbe, ami kb. fél percet vett igénybe. Tetszett hogy tisztaság volt mindenhol. A zuhany kabinok nagyobbak voltak az átlagnál, így nagyon kényelmes volt zuhanyozni. A reggeli és vacsora pocsék volt. Szinte midig ugyan olyan reggeli, vacsora pedig kevés és íztelen.
Kiváló 2025. július 28. 9:37barátokkal járt itt
Kiskőröst még a vendéglátás terén fejleszteni kell! A szálloda tiszta volt, de borzalmasak a fürdőköpenyek! Egységessé kell tenni a színeket legalább! Az ágy nagyon kényelmes volt! Modernizálni lehet a szobákat, túl egyszerűek! A wifi alig működött, akadozott! Az étterem kiváló, a személyzet is kimagaslóan kedvesek, figyelmesek voltak!
Kiváló 2025. július 26. 12:31barátokkal járt itt
Bár csak 2 napot voltunk itt ,de a kiszolgálás az éteremben kifogástalan volt . Különösképpen kiemelnék két felszolgálót Vivient és Viktort,akik mosolyogva, előzékenyen keresték kedvünket.Kösznjük nektek!
Csak ajánlani tudom mindenkinek,mind a szállót mind az éttermet!
2025. július 18. 16:10a párjával járt itt
Megérkezel egy szépen karbantartott parkosított parkolóba! (5). Mindenütt rend,tisztaság. Szobában működő légkondicionálás!!!! (kellemes meglepetés, más, több csillagos rossz élmények után)!!!!!!! 5!!!! Személyzet kedvesének, készségesen. A karfiol krémleves, meg az Óvári szelet nem a szakács erőssége. 1!!!¡