Böngéssz a legfrissebb kiskőrösi értékelések között!

2025. október 28. 9:20a párjával járt itt
Összességében nagyon jól éreztük magunkat! Némi problémánk az étkeztetéssel adódott. A reggelinél az egyik nap a reggeliztető személyzet figyelmes volt, folyamatosan töltötték a svédasztalt, viszont a másik nap ennek teljes ellentéte fogadott minket.
Átlagos 2025. október 17. 7:47a párjával járt itt
A recepción tájékozottabbak lehetnének a településsel kapcsolatban,nem igazán tudtak segiteni a közlekedésben. A vacsora választék lehetne változatosabb,nem minden nap csirkemellből valami. A jelzett cukormentes diétánál minden nap meg kellett kérdezni,hogy olyan-e és simán felszolgálták a desszertet is tele cukorral.
Kiváló 2025. október 9. 15:36a párjával járt itt
Nekem az ágy egy picit rövid volt. ( Talán én vagyok magasabb azéert. ) A személyzet és a konyha is rendben Volt. Segítőkészek és aranyosak mindenkivel. Szívesen vissza jövök, amit már az is biznyít hogy a szállodában már a következő időponra gondoltam, amikor vissza jöhetek. Mindenkinek szívesen ajánlom.
2025. október 3. 7:16egyedül járt itt
A személyzet a hotelben és az étteremben is nagyon készséges és kedves volt. Az étkezéssel elégedettek voltunk.
A szobában alaposabb takarítást képzeltem el, pl: az ablakot meg kellett volna tisztítani, a tv-t és az alatta lévő kisszekrényt portalanítani és a hűtő nem igazán hűtött. A w. c-ben a vízöblítés gyenge volt. A wi-fi is szakadozott.
Kihagyhatatlan 2025. szeptember 28. 19:30családjával járt itt
Érdeklődve vártam mai napot. A vártnál sokkal többet láttam, az elmúlt évek élményei, csodái ámulatba ejtettek!
Kiváló 2025. szeptember 22. 17:50a párjával járt itt
3 éjszakát töltöttünk itt ebben a pár napban
párommal. Kellemes fogadtatásban volt részünk. A bor ami be volt készítve a szobába, nagyon ízlett. Nagyon kényelmes volt ágy. Teljesen ki tudtuk magunkat pihenni ebben a pár napban. Tisztaság mindenhol. Wellnes részlegen a szaunát és a sószobát használtuk a szállodában.