Tetszett? 14 óra lelőtt érkeztünk, beengedett a portán ülő úr, igaz előtte mondta, hogy 14 ó-tól tudunk felmenni a szobába. Ekkor leültünk a nappaliban, majd kis idő elteltével hozta a kártyákat, h felmehetünk, eltekint a 9 ezer Ft-os ráfizetétől. Na ezt kegyként fogtam fel, ez nem tetszett annyira.
A előző évben is voltunk 2 éjzakáre, akkor szó nélkül felengedtek minket a szobába 14 ó előtt. Ez akkor is nagyon pozitívan hatott ránk ezért mentünk újra. Én sajnos nem mehette be a meleg vízbe, mert előző nap bedurrant a derekam, ami még eddig sohasem fordult elő. Amikor megkérdeztük a szobaszervizes hölgyet a zárt folyosó létéről derült i hogy ott valamilyen kezelés folyik. Erről szeretnék többet megtudni. Kérem, hogy Éva keresztnevet írják az értékelésre. Üdvözlettel Éva
Kiváló 2025. augusztus 14. 9:08a párjával járt itt
Gördülékeny bejelentkezés után a szobánkba mentünk. Mi a második emeleten kaptunk helyet. Gyalog és lifttel is el lehet érni a szobákat. Külön tetszett, hogy minden emeleten volt egy nagy erkély, melyen lehetett dohányozni, beszélgetni, ismerkedni. A szoba megfelelő méretű volt, a légkondi tökéletes, mellette a fürdőszoba is nagy.
Zuhanyzókabin tiszta, biztonságos. Étkezés változatos, folyamatosan utántöltött, ízletes. Személyzet nagyon kedves, mindent, amit kértünk megoldottak. Talán a kerékpárok nem voltak tökéletesek, de a rövid távú cálnak megfeleltek. A közvetlen átjárás a fürdőbe biztosította, hogy akár napjában többször is megmártózzunk a medencék vizében. (A fürdő tiszta, nagyon sok medencével üzemel, minden korosztály megtalálja magának a kedvencét. Egyébként a kisgyermekesek szuper helye) Összességében nagyon kellemes hat napot töltöttünk itt.
Minden igényt kielégítő szálláshely , rendkívül kedves és barátságos személyzettel. Mindenre maximálisan odafigyeltek. A szoba nagyon jó felszereltségű és tiszta volt. Az ágyak kényelmesek, a párnák különlegesek. Az ételek finomak, választékosak. Az étkezéseknél odafigyeltek a különböző igényekre.
Az autónak külön zárt parkolót biztosítottak. A wellness részleg is kiváló, valamint ingyenesen átmehettünk a gyógyfürdőbe, ami szintén elnyerte tetszésünket. A városban nem sok látnivaló van, de többek között Szeged közelsége miatt választottuk ezt a helyet. Mindennel nagyon elégedettek voltunk.
Kiváló 2025. augusztus 4. 8:44gyerekekkel járt itt
Nagyon kellemes meglepetés volt ez a hely! Igényes, tiszta környezet, figyelmes kiszolgálás semmi panasz. Az ételek ízletesek, az adagok pedig elképesztően bőségesek, ár-érték arányban kimagasló. Külön tetszett, hogy az ételek tálalása is ízléses, szép edényekben érkezik minden.
Különösen ajánljuk a tárkonyos pulykaragu levest és az egy személyes bőségtálat mindkettő fantasztikus! Minden szempontból pozitív élmény ide biztosan érdemes visszatérni!
Pár évvel ezelőtt jártunk itt, nagyon tetszett minden és jól éreztük magunkat. Azóta már felújították a szállodát. Szeretnék még visszajönni!! Tágas, szép szobák, rendkívüli wellness részleg. És még az is, hogy átjárás van az Erzsébet gyógyfürdőbe. Mindenféle képen vissza fogunk jönni! Hamarosan ez a terv!!
Étkeztetés probléma, reggel és este is, ki korán kel aranyat lel...szóval későn érkezőknek nem jut minden !! Nagyon sokszor voltam a hotelben és a mostani éttermi személyzet nagy csalódás volt! Pihenni megyünk nem kis pénzért, nem jó érzés volt!! A recepción nappal dolgozó Úr mint mindig csillagos ötös!!
Időpazarlás 2025. július 27. 20:35családjával járt itt
Felujítás zajlik amiről nem tájékoztattak! Mindenhol álványzat és fóliás takarás! ! ! Egy kültéri medence volt ami a nagy melegben hasznalható lett volna de ott egy felfújható akadálypálya miatt még a közelébe sem lehetett menni ha nem vettél rá jegyet! Állandóan zaklattak az alkalmazottak ha közelébe mentél!
Nem értettem amit mondtak mert nem tudtak rendesen magyarul! ! ! Labirintus az egész azt se tudod hol vagy ,nincs kitáblázva rendesesen! Az ételek jok voltak csak a kapacítás kicsi mert mindenhol oriási sorok voltak és a tizenéves alkalmazottak nem győzték a tempót! Mostanában ne menjen senki! ! !
Nagyon szép, kényelmes szobát kaptunk. Tágas, ízlésesen berendezett. Nagyon tiszta volt. Örültünk a szobában elhelyezett kávé főzőnek. Az ételek finomak voltak, a választék bőséges. Külön kiemelném azt a figyelmességet, hogy a dohányzó vendégek számára volt kijelölt dohányzó, nem a szálloda elé kellett kimenni.
A személyzet kedves, segítőkész, mosolygós- A közvetlen átjárót a fürdőbe az unokák nagyon élvezték. Ajánlanám más vendégek figyelmébe a Bivaly bowling bárt, a Lovas színházat és az Ezer év parkot. Köszönjük , nagyon jól éreztük magunkat!