Böngéssz a legfrissebb mórahalmi értékelések között!

2025. augusztus 29. 8:48egyedül járt itt
Tetszett? 14 óra lelőtt érkeztünk, beengedett a portán ülő úr, igaz előtte mondta, hogy 14 ó-tól tudunk felmenni a szobába. Ekkor leültünk a nappaliban, majd kis idő elteltével hozta a kártyákat, h felmehetünk, eltekint a 9 ezer Ft-os ráfizetétől. Na ezt kegyként fogtam fel, ez nem tetszett annyira.
Kiváló 2025. augusztus 14. 9:08a párjával járt itt
Gördülékeny bejelentkezés után a szobánkba mentünk. Mi a második emeleten kaptunk helyet. Gyalog és lifttel is el lehet érni a szobákat. Külön tetszett, hogy minden emeleten volt egy nagy erkély, melyen lehetett dohányozni, beszélgetni, ismerkedni. A szoba megfelelő méretű volt, a légkondi tökéletes, mellette a fürdőszoba is nagy.
Kiváló 2025. augusztus 7. 14:08 járt itt
Minden igényt kielégítő szálláshely , rendkívül kedves és barátságos személyzettel. Mindenre maximálisan odafigyeltek. A szoba nagyon jó felszereltségű és tiszta volt. Az ágyak kényelmesek, a párnák különlegesek. Az ételek finomak, választékosak. Az étkezéseknél odafigyeltek a különböző igényekre.
Kiváló 2025. augusztus 4. 8:44gyerekekkel járt itt
Nagyon kellemes meglepetés volt ez a hely! Igényes, tiszta környezet, figyelmes kiszolgálás semmi panasz. Az ételek ízletesek, az adagok pedig elképesztően bőségesek, ár-érték arányban kimagasló. Külön tetszett, hogy az ételek tálalása is ízléses, szép edényekben érkezik minden.
Kiváló 2025. július 28. 12:49a párjával járt itt
Pár évvel ezelőtt jártunk itt, nagyon tetszett minden és jól éreztük magunkat. Azóta már felújították a szállodát. Szeretnék még visszajönni!! Tágas, szép szobák, rendkívüli wellness részleg. És még az is, hogy átjárás van az Erzsébet gyógyfürdőbe. Mindenféle képen vissza fogunk jönni! Hamarosan ez a terv!!
Gyenge 2025. július 28. 2:02barátokkal járt itt
Étkeztetés probléma, reggel és este is, ki korán kel aranyat lel...szóval későn érkezőknek nem jut minden !! Nagyon sokszor voltam a hotelben és a mostani éttermi személyzet nagy csalódás volt! Pihenni megyünk nem kis pénzért, nem jó érzés volt!! A recepción nappal dolgozó Úr mint mindig csillagos ötös!!
Időpazarlás 2025. július 27. 20:35családjával járt itt
Felujítás zajlik amiről nem tájékoztattak! Mindenhol álványzat és fóliás takarás! ! ! Egy kültéri medence volt ami a nagy melegben hasznalható lett volna de ott egy felfújható akadálypálya miatt még a közelébe sem lehetett menni ha nem vettél rá jegyet! Állandóan zaklattak az alkalmazottak ha közelébe mentél!
Kiváló 2025. július 12. 22:25gyerekekkel járt itt
Nagyon szép, kényelmes szobát kaptunk. Tágas, ízlésesen berendezett. Nagyon tiszta volt. Örültünk a szobában elhelyezett kávé főzőnek. Az ételek finomak voltak, a választék bőséges. Külön kiemelném azt a figyelmességet, hogy a dohányzó vendégek számára volt kijelölt dohányzó, nem a szálloda elé kellett kimenni.