Böngéssz a legfrissebb mórahalmi értékelések között!

Kiváló 2026. február 24. 9:40a párjával járt itt
Ami tetszett az a bekészített vízforraló kávéval, teával. Ami számomra nem igazán volt kényelmes, az a párna. Kényelmesebbnek éreztem volna, ha rendes nagypárnát készítenek be. Utcára néző szobát kaptunk, ami kicsit zajos volt a forgalom miatt. Előtte mikor voltunk fürdőre néző szobában voltunk, nagyon kellemes, csendes szoba volt.
Kiváló 2026. február 13. 8:40a párjával járt itt
A hotel kiváló helyen van, tisztaság, kényelem adott . A wellness és a gyógyfürdő kiváló. Egy pici negatívum hogy a bárban van egy játékasztal a kikapcsolódásra ami nem ingyenes, 30 perc 1000 Ft, úgy gondolom egy 4 csillagos hotelnek ez beleférne a szolgáltatásai közé.
Kiváló 2026. február 9. 7:03a párjával járt itt
Kényelmes, tágas szoba, ami mágneskártyával záródott. Egyszerű, de kényelmes berendezés nagy méretű franciaággyal, szekrénnyel, bárhűtővel, italokkal, köntössel. Nagyon nagy tisztaság a szobaban, de a folyosókon és a wellness részlegben is. Az étteremben finom ételek közül választhattunk. Nagyon kedves volt a személyzet.
Kiváló 2026. február 7. 14:02a párjával járt itt
Kívül-belül gyönyörű szálloda, besorolásának megfelelő felszereltséggel, esztétikus szoba, kényelmes ágy és ágybetét, csodálatos fürdőszoba/! /. Tisztaság, kényelem, jó légkondi és fűtés, jó WIFI, jó tv és csatorna leosztás. Szép étterem, kedves és figyelmes személyzet, finom és bőséges-választékos félpanzió.
Kiváló 2026. január 8. 17:36a párjával járt itt
Minden "egyben " wellness, gyógyvíz, fürdővel összekötve, így ha a szálloda épp zsúfolt volt,akkor átmentünk a fürdőbe. Ételek választéka úgy mennyiségben mint minőségben kifogástalan. A személyzet is tette a dolgát, tehát nem volt fennakadás, tisztaság és rend volt mindenütt. A bár ,ill. az ital fogyasztás nem igazán pénztárca barát!
Kiváló 2026. január 3. 12:13a párjával járt itt
Az ott tartózkodásunk alatt nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép volt a karácsonyi díszbe öltöztetett szálloda. A szilveszteri dekoráció csak emelte ezt az ünnepi hangulatot. Tiszta, nyugodt családias hely. Nagyon kedves, figyelmes a személyzet is! Szilveszter estéjén személyesen köszöntött minden asztalt külön-külön a hotel igazgatója a családjával.
Kiváló 2026. január 2. 15:55a párjával járt itt
A szálloda bár a városban van, de könnyen megközelíthető. Külön parkolóval rendelkezik, ami biztonságosabb mint az utcán hagyni a gépjárművet, de a ki-be pakoláshoz is van lehetőség a bejárat közelébe állni. A szálloda nagyon szép és tiszta belülről. Kellemes meglepetés várt bennünket a szobában pezsgő, szűrt víz, újévi jókívánság kis ajándékkal.