Amikor elfoglaltuk a szobánkat kiderült hogy a hűtőszekrény nem működik. A recepció küldött egy szakembert aki megállapította hogy semmit nem tud vele csinálni. A recepció sem másik szobát, sem másik hűtőt nem tudott adni, mert teltház volt. Másnap a vendégek fele elutazott, a recepció akkor sem tudott semmit csinálni. Három napig maradt a langyos ásványvíz.
Tökéletes volt minden. A személyzet,kiszolgálás,reggeli vacsora nagyon finom ízletes. Csak jókat tudok mondani,nagyon szuper volt a welnesz részleg is . Köszönjük szépen. Csak egy jó tanács , mi mind a ketten megcsúsztunk a kádba,szerintem egy gumiszőnyeg elkelne az idősebbek számára. Szép napot az összes dolgozónak🥰
Vendég
Kiváló 2025. június 14. 10:39egyedül járt itt
Az ételválaszték lehetne bővebb, azonban ami volt, az ízletes, finom és gusztusos. Az éttermi dolgozók lehetnének kedvesebbek is. A reggelinek készített tükörtojást inkább ne kóstolja meg senki, bár kinézettre nagyon gusztusos és csábító, azonban a gumicukor hozzá képest lágy étel (egyszóval: ehetetlen).
A kültéri medencét később kellene bezárni. A park nagyon szépen karbantartott, külön dicséretet érdemel. Mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat! ! Köszönettel: Zoltán
Vendég
Kiváló 2025. június 12. 14:53a párjával járt itt
A hotel szinte minden tekintetben,a legjobbak közzé tartozik/ ár érték ,elhelyeszkedés ,szolgáltatás, személyzet, étkezés ,stb/.Bátran merem ajánlani mindenkinek. Egyetlen dolgot szerenék javasolni,az uszómester reggel nézze át a napozóágyakat,és az esetleges koszt takaritsa le. Üdvözlettel.: Nagy László
Voltunk már itt de a színvonal romlott. Vissza vágytam ide. De már nem hiszem hogy többet ebben a szállodában szállunk meg. Az ételek oda égetve. Az üdítő felvizezve. A szoba utcafrontos volt de hajnal 4 köt keltünk mert a kocsik úgy hajtottak. Reggel 7 re lementünk kávézni nem tudták adni mert a gép nem volt bekapcsolva, majd amikor reggelizni voltunk akkor hozták a szálloda ajándékaként.