Szentgotthárdi éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb szentgotthárdi értékelések között!
Vendég![Ezt az értékelést nem Ittjártam felhasználó írta, hanem partneroldalunkon, a szállásvadász.hu-n adták le.]()
2026. január 10. 8:35a párjával járt itt 55 Mindennel meg voltunk elégedve. A welnesben a gyógymedence vize, és az úszómedence vize lehetne kicsit melegebb. A félpanzióban kínált ételek választékos és bőséges volt. Minden korosztály megtalálhatta, a neki megfelelőt
A tisztaság is megfelelt az igényeinknek. A szoba kényelmes volt. Pozití tapasztalat a kis szárító a szobában.
Kevés helyen tapasztalni ilyet, sajnos. Nekünk nagyon messze van, de szívesen visszatérnénk nyáron is.
2026. január 9. 15:30a párjával járt itt 35A kaja rendkívül jó volt.
A személyzet udvariatlan, mogorva, stb. Gondolom felvételi követelmény volt a mogorvaság, de a casting nem volt tökéletes, mert a megismert kb 20 főből kettő-három is kedves volt, átcsúszhattak valahogy.
A fürdőben furcsállottuk hogy a csendes wellness részben fejest ugrálnak kiabálás közben.
2026. január 9. 7:55barátokkal járt itt 55 Tiszta, modern szoba, szép az egész szálloda, finom, bőséges svédasztalos reggeli és vacsora. Napközben ingyen lehet kávét,teát, üdítőt fogyasztani. A fürdő is tetszett. Tökmagolajos masszázst vettünk még igénybe, kellemes volt. A wifiről nem tudok nyilatkozni,mert nem használtuk.
Este megkóstoltunk egy finom koktélt,játszottun,van csocsó,pingpong,léghoki, biliárd,sok játékgép gyerekeknek. Szentgotthárd egy kis város, látnivaló nagyon nincs,de nem is ezért jöttünk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
2025. december 28. 9:59egyedül járt itt 55 Volt pár apróság, ami több-kevesebb csalódást/kellemetlenséget okozott. Elsősorban az ételek hőfoka. 18:00-kor mentünk vacsorázni, és már akkor, kezdéskor is inkább langyosnak mondható volt az étel, semmint meleg. Szintén hőfok problémát jelentett a szoba is. Hiába hívtunk műszakos kollégát segíteni, a szoba hőfoka nem változott.
Ennél is zavaróbb volt, hogy ezzel párhuzamosan a fürdőszobai radiátor sem adott semmi meleget, a wellnessből felhozott ruhadarabok nem száradtak. Még egy dolog, de az inkább szubjektív: túlságosan puha, süppedős volt az ágymatrac. Karácsonyi él
2025. december 9. 18:01a párjával járt itt 15 A termálfürdőben az összes medencében hideg volt a víz plusz a fürdő is hideg volt és nem csak nekünk. Bárkivel beszéltem ugyan ezt mondta. Az ingyenes soft drink egy vicc, nem ragoznám. A bárban romlott csapolt sört kaptunk, igaz kicserélték. Este érkeztünk, reggel màr nem volt toalettpapír. Ez megint hogyan lehet?
Hogy a parkolásért külön fizetnem kellett szintén érthetetlen, de legalább fedett helyen álhattam volna akkor egy szavam sincs. A 4000 Forintos ásványvizes palack szintén extra volt. Hiába meséltem senki sem hiszi el hogy ilyen létezik. A szoba és a konyha kifogástalan volt, sőt a hőmérséklet is rendben volt.
2025. december 4. 13:07a párjával járt itt 45 Minden rendben volt, szépk és nagyok a szobák, udvarias a személyzet, színvonalas a konyha, DE: azt furcsálottuk, hogy a vacsorához kért egy karaf (0,7 l) vizet felírták a szobára 500,- (! ! ! ) forint értékben - úgy, hogy a víz NINCS feltüntetve az itallapon! Az egyébként nagyon kedves felszolgáló nem tudott magyarázattal szolgálni erre.
. . . Arra kíváncsi vagyok, hogyan standolják a vizet a nap végén? Megjegyzem, ezért az összegért 5 m3 vizet kapok a szolgáltatótól otthon. . .
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink