Böngéssz a legfrissebb tatai értékelések között!

Gyenge 2025. augusztus 20. 10:20a párjával járt itt
A pihenés 60 felett csomaggal érkeztünk a megadott 12 órára. Ezzel szemben csak 1/2 2-kor tudtuk a szobát elfoglalni. A csomagban lévő kedvezményeket csak külön kérésünkre kaptuk meg, a Duna-mente kártyát akkor is hibásan, csak fél napra. A földszinti 102. szobában folyamatosan csatorna szag volt az ablak alatti csatornafedelek miatt.
Kiváló 2025. augusztus 17. 7:54egyedül járt itt
Ami nagyon nem tetszett, az a medencékbe lemenő lépcsők idősek számára életveszélyes volta. . A belső uszodába vezető vaslépcső egyenesen életveszélyes ! ! ! ! ! !
A kinti medencének sehol nincs korlátja vagy valami kapaszkodója. Persze ez a tervező hibája, de pótolható lenne.
Bocsánat a kritikáért, de az idősekre is gondolni kellene.
Kiváló 2025. augusztus 3. 8:27egyedül járt itt
Csodálatos 5 napot töltöttünk el Tata városában és a Hotel Kristály Imperiálban. A szálloda elegáns, tiszta. A szobák nagyok, kényelmesek. A wellness részleg is nagyon jó. A szállodától gyalogosan is könnyen megközelithető minden látványosság. Mi vonattal érkeztünk és mégis nagyon sok helyre sikerült elátogatnunk.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 72 városban járt márFelfedező - 44 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
2025. július 22. 20:22barátokkal járt itt
Csendes helyen van,kicsit odébb a nyüzsgő tóparttól. A reggeli átlagos,megfelelő. A wellness csak délután vehető igénybe,sajnos a nagy medence úszásra,fürdésre csak a nagyon elszántaknak alkalmas annyira hideg a vize. A szoba tágas,de az ágy és a párna is borzalmasan kényelmetlen,emiatt nem sajnáltuk hogy csak 2 éjszakát voltunk itt. A terasz kellemes.
2025. július 22. 19:41barátokkal járt itt
Hangulatos hely,a pizza isteni. Ha nem jó időben megy az ember,hamar jó sokan tudnak lenni. Nem biztos,hogy étkezéshez megfelelőek a napágyak,babzsákok,bár valóban sokat dobnak a hangulaton. Nem láttuk viszont,hogy mikor takarítják az asztalokat.
Zsigmond Terasz & Pince, TataZsigmond Terasz & Pince, Tata
2025. július 22. 19:37barátokkal járt itt
Évek után tértünk vissza újra, kicsit veszített a varázsából. A kiszolgálás rendben volt,az ételek finomak. Kicsit meglepő volt, hogy fizetéskor a pincér előre jelezte hogy nincs szervízdíj az árban.
Kalóz Fregatt Étterem, TataKalóz Fregatt Étterem, Tata
Kiváló 2025. július 22. 19:32barátokkal járt itt
Hangulatos kávézó,ahol ebédmenü is van, ha jelezzük korábban. Családias,kedves kiszolgálás. Sokan munkahelynek használják, sajnos nem mindenki tud viselkedni és bekapcsolt kamerával videóhívásban ordítva meetingel legalább 1 órát,miközben te mögötte eszel - ha törzsvendég,ha nem, ezt lehet a személyzetnek kellene rendezni.
Puritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, Tata
Kiváló 2025. július 4. 8:44gyerekekkel járt itt
Többször jártunk már a Hotelben, mindig más szobában, de mindegyik kényelmes volt. Nagyon jó az elhelyezkedése, gyalogosan mindent el lehet érni. Az ételek kitünőek, ebben sem csalódtam. Még tervezem, hogy visszatérek.
Kiváló 2025. június 28. 20:52a párjával járt itt
Nagyon finom és választékos reggeli és vacsora. Kedves személyzet, ízléses terites. Kellemes volt az udvari medence vize, jól lehetett pihenni a rekkenő hőségben az arnyekos udvaron. A vizes fürdőruha szaritasshoz jó lett volna egy ruhaszarito, talán kihúzható falra szerelt a fürdőszobában lehetne megoldás. Remekül éreztük magunkat. Köszönjük .