Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
37
67
68
18
9
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

Medvehagyma értékelései

Ha nem tudsz máshol enni -

Miller's Inn Étterem Nagyoroszi

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 14.
Étterem, de ez amolyan nagyon amerikai stílus. A rendelést a pultnál kell leadni és csipogót kaptunk amikor elkészült az étel érte kellett menni. Az italt is mi vittük az asztalhoz. Sokat, 3/4 órát vártunk a levesre, mert pizza kiszállítások voltak, egyébként még csak 3 vendég volt rajtunk kívül. Terítő nincs, tálcán kaptuk és úgy vittük a helyünkre, majd az edényt letenni a tárolóra.
Megosztom
2020. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 6.
Nos most ezen oldal véleményére támaszkodva választottam ezt az éttermet. Túra után férjemmel és barátokkal tértünk be. Szép, belvárosi étterem ahol tényleg pizzák is vannak akár elvitelre is. Mi finom májgaluska levest ettünk, Harcsapaprikást túrós csuszával, Cordon bleu és fűszeres burgonya. Mindegyik finom volt, hamar megkaptuk és bőséges adagok.
Megosztom
Házias ételek gyorsan -

Marika Konyhája Veresegyház

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 1.
Pestről haza felé megálltunk ebédelni. A menü jellegű étkezés minket nem zavart, mert már éhesek voltunk, és itt látszik mit kapunk és percek alatt fogyasztható is. A húsleves gazdag és bőséges volt, majd a pörkölt krumplival is rendben, én meg rántott halat kértem salátával, majd ittam egy kávét. Az íze és az ára is megfelelő volt az ebédnek, és gyorsan kaptuk.
Megosztom
2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 28.
Többször jártunk már itt, így ismét betértünk egy túra utáni ebédre. Péntek lévén most nem volt tömeg, így éhes gyomrunkat hamar megtöltöttük. Tárkonyos szarvaslevest és Fácánlevest ettünk fürjtojással. Mindkettő finom volt. Második fogásnak Szarvaspörköltet választottunk gombával, nokedlival, meg Fűszervajas csirkemellet káposzta salátával.
Megosztom
2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 31.
Egész napos túrázás után tértünk be férjemmel és barátunkkal eléggé éhesen. A belső berendezése szép, kellemes, tágas, hangulatos. Sok pizza van az étlapon, de sokféle más ételt is tartalmaz az étlap. Húslevest kértünk mindhárman, mely finom és tartalmas volt. A kiszolgálás gyors, bár kissé kimértek a pincérek. Második fogás kétféle csirke, barátunk meg rántott halat evett salátával.
Megosztom
2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 27.
E kastély, a Bükk lábánál, magán kézben van, mely idegenvezetéssel látogatható. Előzetes bejelentés alapján érkeztünk ide. A Szent György vonal mentén fekszik így ez emeli az értékét. Kazinczy Gábor évekig élt itt, Jókai sokat járt ide szóval történelmi múltban bővelkedik és szerencsére jelene és jövője is van!
Megosztom
2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 6.
Túra után barátainkkal tértünk be úgy 15 óra után eléggé éhesen. Többféle menüből is lehetett választani, volt kedvünkre való így mindegyikünk ezt rendelt. Hamar megkaptuk az ételeket melyek ízletesek voltak. A leves és a második is bőséges volt így jól laktunk. Ami kicsit furcsa volt az az, hogy elkezdtek közben takarítani, mondván, hogy minden délután nagytakarítás van, de ilyenkor még nincs záróra.
Megosztom
2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 29.
Nagyon csendes időszakban, az ünnepek között látogattunk el a településre. A látnivalók megtekintése után tértünk be az étterembe, mely csendes volt. A felszolgálótól viszont bőségesen informálódtunk a településről. A megrendelt tál hamar megérkezett, frissen sütve, szépen tálalva. 2 személynek bőségesen elég.
Megosztom
Óh, az a meggyes-mákos! -

Sulyán Cukrászda - Gödöllő Gödöllő

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 14.
Többször jártunk már itt és mindig elégedettek voltunk. Férjem sima krémest és egy házi krémest kért, mely újdonságként hatott rá a gyümölcsös beütéssel. Én a meggyes-mákosra szavaztam, nagyon szeretem a mákosat. Vastag meggy réteg, na egy magot találtam, jó mákos tészta és krém közte, de nem édes, hanem pont kellemes és laktató szelet.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Ez a kávézó-büfé a Művészetek Házában kapott helyet. Ha Gödöllőn jár az ember bármi okból is, ez útba esik. A minap is így történt. Volt még időm a következő programomig így bementem. Teát és szendvicset fogyasztottam. Többféle ital kapható, szendvicsek, időnként saláták is vannak, sütemények, kávék. Frissek és finomak.
Megosztom
7 oldalon / 68 találat


TérképX