Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
26
42
33
10
7
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

Medvehagyma értékelései

Csak úgy beestünk -

Vadászcsárda Zalacsány

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Most tényleg, csak jót tudok mondani! Kellemesen nagy parkolóba érkeztünk . Odabent agancsos díszítés fogadott és kellemes pincérek. Kötözködnék, de figyelmesek a pincérek, finomak az ételek és miután sokan voltak, még így sem kellett sokat várnunk a késői ebédre. Minden finom volt és normál időn belül megkaptuk, ezért csak ajánlani tudom a helyet, pedig csak úgy estünk be.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Az étterem parkolója szűk ez nagyobb forgalom esetén bizonyára gondot okoz. Belépve nem volt túl meleg, de szerencsére a leves jó hőmérsékleten és ízletesen került az asztalra. Húslevest ettünk májgombóccal és Cigány pecsenyét rizzsel. A hús tényleg be volt pácolva és a fokhagyma sem hiányzott róla. A rizs is szép szemes volt, meglocsolva a sült lével.
Megosztom
Finom ebéd -

Repeta Bisztró Vác

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 11.
Többször voltunk Vácon, de még ide most jöttünk be először enni. A honlapjukon leves is szerepel, de gyakorlatilag nem volt. Elvettük az étlapot, melyen jó pofa rajz mutatja a vendég teendőit. Felültünk a magas székekre választottunk, rendeltünk és vártuk az ételt. Kb. 15 perc múlva meg is kaptuk a szépen tálalt, jó adag édes-chili szószos csirkénket rizzsel.
Megosztom
Egyszer elég volt -

Bori Mami Gyöngyös

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Gyöngyösre mentünk 3-an egy díjkiosztóra és utána ide tértünk be vacsorázni. Szép, kellemes hely a belvárosban, de nem erre számítottunk. A pincérek kedvesek, de az árak magasak, az adagok kicsik, de az étel jó ízű. A krumplipüré leves kb. 2,5 dl 1. 100 Ft volt.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fotók jók tényleg így néz ki kívül-belül. Olyan igazi régimódi kisvendéglő piros lábassal és serpenyővel. Az elsőben a leves volt, a kapros-juhtúrós szalonnás dödölle pedig a serpenyőben tálalva. Fantasztikusan finom volt és nagy adag. Az italokban volt választék és finom csapolt sör is volt, bár ezek kissé drágák. Szervízdíjat 10%-ot felszámolnak.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 14.
Férjemmel és barátunkkal hárman mentünk ide be vacsorázni. Az ital választék kicsit le volt fogyva, csak 1 féle rövid ital volt, de az finom. Sörökben sem bővelkedtek. Az étlap viszont sokrétű. Mi zalai göngyölt húst ettünk meg levest, nagyon ízletes volt és nagy adag. Barátunk mást fogyasztott, de ő is meg volt elégedve.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem is tudom már, hogy az évek alatt hanyadszor is vagyunk itt, de mindig ide jövünk ha ezen a környéken járunk. Finomak az ételek, jók az italok! A húsleves nagyszerű volt a cápaharcsámról nem is szólva! Az adagok is nagyok, így a Cézár salátát ketten ettük meg. Férjem Kijevi csirkét evett hasábbal. A csárdának meg meg van a maga sajátos hangulata, olyan jó itt elidőzni.
Megosztom
Mindent rendelni kell -

Santos Étterem Palotás

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24.
Tegnap barátunkkal tértünk be ismét az étterembe. Nagyon jókat ettünk, most más ételeket, mint a múltkor. Mindegyik szépen tálalva, nagy adagok. A pincérek viszont most sem voltak a magaslaton. Csak akkor jön, ha ki kell hoznia valamit, nem kérdezi meg szeretnénk-e még bármit is. Egy étteremben az étel a legfontosabb, de a kiszolgálás is hozzá tartozik.
Megosztom
2018. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 19.
Ma utba esett ez a cukrászda, ezért itt tartottuk a megbeszélést. A kávé finom volt, a málnás süti is bőven gyümölcsös vékony tésztával és nem túl édes. A sajtos pogácsa nagyon jó, friss volt. Ismerősöm fagylaltot is evett és nagyon meg volt vele elégedve. A hely hangulatos, még az ablakba is be lehet ülni, de kiszolgálás csak a pultnál van.
Megosztom
Ismét jót ettünk -

Svejk Vendéglő Balassagyarmat

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Ma ismét itt ebédeltünk. Gyorsan kaptuk meg az ételeket, figyelmes volt a kiszolgálás. Újra finomakat ettünk. Nekünk a belső rész az igazi, annak meg van a maga hangulata, hogy a különleges vicces étlapról ne is beszéljünk. Nekünk minden rendben volt, így újra szívesen ellátogatunk ide. Forgalmas hely, ajánlatos előre asztalt foglalni.
Megosztom
4 oldalon / 33 találat


TérképX