Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
34
57
57
14
7
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

Medvehagyma értékelései

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Vasárnap délelőtt 10 óra körül mentünk volna be erre a helyre. Nyitva tartás nincs kiírva, az ajtó nyitva volt, a lámpák benn világítottak így megpróbáltunk bemenni, de szólt a hang:"zárva vagyok". Gondoltuk csak pár perc és leültünk kinn. Kijött a pincérnő, és mondta, hogy 11-kor nyit. Ez már nem volt jó, mert 10,40-kor elmentünk a hajóval.
Megosztom
Kihagyhatatlan! -

Csülök Csárda Esztergom

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Hétvégén előre kell asztalt foglalni, de ezt már csak ott tudtuk meg. Éppen nyitásra érkeztünk és csak 2 szabad asztal volt, így az egyikhez leültünk. Hamar megkaptuk az italokat és az ételekre sem kellett sokat várni. A Kakasleves 2 személyre bőséges adag és nagyon finom, tele hússal, zöldséggel, tésztával.
Megosztom
Kellemes berendezés -

Tolnay Vendéglő Lukácsháza

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 7.
A szállásadónk ajánlotta a helyet, mellyel teljesen meg voltunk elégedve. Az étterem nagy, több helyiséges, szépen megterített asztalokkal és gyertyával. Még vicceltünk, hogy most gyertyafényes vacsoránk lesz? Hát az volt! Májgaluskával kértük a húslevest, mely finom volt és nagy adag. És csak , hogy össze ne vesszenek utána rántott májat rendeltünk hasábbal meg savanyúval.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25.
Úgy jártunkban-keltünkben találtunk rá e helyre. SZÉP, tágas, kellemes és bőséges a választék, nagy forgalommal. Kinn is benn is ettek-ittak az emberek. Jeges kávét kértem és fagylaltot. Nekem a jégkocka kicsit túl sok volt, máskor majd szólok, hogy kevesebbet kérek egyébként jó volt. Süteményt most nem kóstoltunk, bár azok is jól néztek ki, azt majd máskor.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az oldal ajánlása alapján választottam az éttermet. Kellemes, hangulatos hely első látásra is. A Honfoglaló leves tökéletes és különleges ízvilágú, nagyon finom volt. Ami zavart minket, az, hogy sajnos néhány légy is szemtelenül mindent meg akart kóstolni. Utána Lucifer palacsintát és Sombrero palacsintát ettünk. Két teljesen különböző ízvilág kreatív összeállításban.
Megosztom
Jó, hogy ide jöttünk! -

Butykos Kisvendéglö Eger

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25.
Ezen oldal ajánlatai alapján választottam az éttermet. Menüt ettünk és nagyon jó volt, mind a mennyisége mind a minősége és vacsorára fogyasztottuk, tehát még ebben az időben is kapni, ami ritkaságnak számít. A kiszolgálás, kedves, pontos így én is ajánlani tudom ezt a szép, tiszta és kellemes helyet. Ha erre járunk megint ide fogunk bejönni az teljesen biztos!
Megosztom
Trófeák és fa -

Séd Söröző Szekszárd

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A DDK utolsó napján és utolsó kiló méterében voltunk e meleg nyári napon. Már nagyon szomjasak voltunk, kerestük, hogy hol is ihatnánk, mire Babits Mihály háza mellett megláttam e sörözőt. Beléptünk, üres volt, de csak ámultunk a fa székeken és szép asztalokat látván, majd a helyi kézi csapat trófeáit bámulván. Ilyen szép kocsma csak elvétve van az Országban!
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Zárás előtti utolsó percekben érkeztünk ide. Elolvastuk az étlapot, árakat és kértünk két marhapörköltet sztrapacskával. Vörös borral készült a pörkölt és nagyon jóízű volt. A sztrapacska jó volt, de nem az az igazi felvidéki. Az étteremben már pakoltak, így nyár lévén a külső részen fogyasztottuk el vacsoránkat.
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 18.
Férjemmel és barátainkkal vacsoráztunk e helyen. Finom levest ettünk, kis és nagy adag is kapható belőle. Férjem hatalmas rántott húst kapott, jól volt megsütve. Ketten a leves után a mákkrémes palacsintát választottuk vörösboros szilvával, ami kihagyhatatlan bőséges csemege volt. A többiek halat ettek grill zöldségekkel, hát az Ő ételük is mind elfogyott.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 18.
Az oldal alapján választottam a helyet és nagyon jól tettem. Finom leveset és bőséges főételt ettünk a kinti részen. A felszolgálók,kedvesek, udvariasak és ami ritkaság, hogy kutyabarát hely. A négylábú vendégeknek ki van készítve víz és eleség is. Éppen volt is egy szép, fehér kutyus a gazdájával. Ez az eb viselkedni is tudott így nem zavart senkit.
Megosztom
6 oldalon / 57 találat


TérképX