Medvehagyma
61191121787
Országjáró - 176 városban járt márFelfedező - 168 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Fotói
787 fotó
Itt járt már

Medvehagyma adatlapja

373Értékelés
Bemutatkozás
Túrázok, járom az országot. Érdekelnek a történelem "darabjai" így a várak, templomok, romok, de szívesen látogatok fürdőkbe is, úszok és evezek.
Így utazok, így járok étterembe
Férjemmel és barátokkal szoktam utazni és étterembe járni.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Borbarát  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Aktívan pihenő  •  Gyógyvízben ázó  •  Vízimádó
Regisztráció2017.09.11
Utoljára itt2023.03.27

Néhány kiemelt értékelés

Kihagyhatatlan 2022. április 16.a párjával járt itt
Sok-sok évvel ezelőtt jártunk itt. Akkor még nem volt készen ez a szép látogatóközpont és csónakázni sem lehetett, így most mindenképpen be akartunk menni. Az oldalon vásároltam meg az időpontos jegyet. Ez teljesen jól működik. Nagyon szép és érdekesek a termek, jó az idegenvezetés. A csónakázás egyedi, itt sokszor evező sem kell, olyan közel a barlang fala.
Kihagyhatatlan 2022. november 4.a párjával járt itt
Olvastam e helyről, mentem is volna már, de most végre kijött a lépés. November lévén és szemerkélő időben ketten voltunk a parkban. Örültem is az automatizált beléptetésnek, mert így sokáig nyitva lehet, sőt talán záróra sincs. A várak csodásak, olyan jó látni mégha kicsiben is, hogy milyenek voltak.
Felhasználó fényképei:
Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés - Várpark és Skanzen Dinnyés -
Még több kép (8 db) >>
Kihagyhatatlan 2023. január 30.a párjával járt itt
Igen, ha éppen nem bucsúkor jársz erre, mert akkor szép számu hívő van. Többször jártunk már itt, de olyan sosincs, hogy ne találkoznánk valakikkel. Imádkoznak, vizet visznek, elmélyülnek egy-egy sima hétköznapon is. Szép, rendezett környezet bár állandó személyzet nincs.
Felhasználó fényképei:
Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre - Béke királynéja templom és Mária kápolna Mátraszentimre -
Még több kép (9 db) >>