Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
31
48
39
11
7
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

Medvehagyma értékelései

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 22.
Ebédidőben, túra után érkeztem férjemmel és barátunkkal, szinte tele is volt a vendéglő. Mi most csak kávét, limonádét, sört és islereket fogyasztottunk. Kedves és gyors kiszolgálás volt, és finom volt a sütemény és a kávé is, így jó érzésekkel távoztunk. Két évvel ezelőtt nagy adag vadragú levesre ugrottunk be, ami ugyan csak ízletes volt, ezért tértünk ismét ide be.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 17.
Túra után tértünk be az étterembe barátunk javaslatára. Már éhesek voltunk, sokan voltak, gondoltam mennyi idő még mire megkapjuk? Hamar kaptuk az ételeket is. Én tonicot kértem, melyhez itt sajnos nem tartozik a citrom karika. Az ebéd finom volt és normál adagok, nem lógnak le a tányérról. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 27.
[moderálva - a szerk. ] Lementünk az étterembe vacsorázni. Az étel ehető volt, de semmi különös. A májgaluska fagyasztottból, a palacsinta órákkal előbb lesütve, mert már kemény volt, de megettük és kértünk reggelit. Mondták 8-ra jöhetünk. Ott is voltunk 8-ra. Teát kértünk volna az nincs. Ez fura,mert mi is kell egy teához? Igyunk gyümölcslevet.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
Nagyon szép helyen van és gyönyörű a kilátás az étteremből. Egy reggelit, egy ebédet és egy vacsorát ettünk itt. Minden nagyon finom volt. Miután a szlovén határnál van, így e gasztronómiába is belekóstolhattunk. Az ételek jó része ott termelt alapanyagokból készül. A reggeliztető pincér nem teljesen volt a toppon, de a kolléganő ebédnél kiigazította a dolgokat, így szívesen megyünk majd újra vissza.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 26.
Ez egy amolyan RETRO hely! Kockás abrosz, fehér tányérok,hagyományos ételek, és kedves tulajdonos! Halászlét Bajai módon gyufa tésztával készítik és minden külön tálalnak. 1 adagot ettünk ketten, mert ez nagy mennyiség. Én rakott karfiolt ettem tartárral, finom volt. Férjem túrós csuszát kapor, tejföl és sült szalonnával szóval ahogy illik.
Megosztom
Vendéglő az út mellett -

Schlossberg Vendéglő Mecseknádasd

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 26.
Szállásunkról miután ott nem üzemelt a konyha Húsvét napján így ide irányítottak bennünket. Szólt a pincér, hogy várni kell, de még így sem volt túl sok. A levesek és a főétel is nagyon finomak voltak és a mennyiség is elég. Cukrászsüteményük is volt, de azt már nem tudtuk megkóstolni. A kávé is jó volt, jól laktunk.
Megosztom
Csak úgy beestünk -

Vadászcsárda Zalacsány

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Most tényleg, csak jót tudok mondani! Kellemesen nagy parkolóba érkeztünk . Odabent agancsos díszítés fogadott és kellemes pincérek. Kötözködnék, de figyelmesek a pincérek, finomak az ételek és miután sokan voltak, még így sem kellett sokat várnunk a késői ebédre. Minden finom volt és normál időn belül megkaptuk, ezért csak ajánlani tudom a helyet, pedig csak úgy estünk be.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Az étterem parkolója szűk ez nagyobb forgalom esetén bizonyára gondot okoz. Belépve nem volt túl meleg, de szerencsére a leves jó hőmérsékleten és ízletesen került az asztalra. Húslevest ettünk májgombóccal és Cigány pecsenyét rizzsel. A hús tényleg be volt pácolva és a fokhagyma sem hiányzott róla. A rizs is szép szemes volt, meglocsolva a sült lével.
Megosztom
Finom ebéd -

Repeta Bisztró Vác

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 11.
Többször voltunk Vácon, de még ide most jöttünk be először enni. A honlapjukon leves is szerepel, de gyakorlatilag nem volt. Elvettük az étlapot, melyen jó pofa rajz mutatja a vendég teendőit. Felültünk a magas székekre választottunk, rendeltünk és vártuk az ételt. Kb. 15 perc múlva meg is kaptuk a szépen tálalt, jó adag édes-chili szószos csirkénket rizzsel.
Megosztom
Egyszer elég volt -

Bori Mami Gyöngyös

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Gyöngyösre mentünk 3-an egy díjkiosztóra és utána ide tértünk be vacsorázni. Szép, kellemes hely a belvárosban, de nem erre számítottunk. A pincérek kedvesek, de az árak magasak, az adagok kicsik, de az étel jó ízű. A krumplipüré leves kb. 2,5 dl 1. 100 Ft volt.
Megosztom
4 oldalon / 39 találat


TérképX