Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
20
32
26
7
7
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

Medvehagyma értékelései

2018. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 19.
Ma utba esett ez a cukrászda, ezért itt tartottuk a megbeszélést. A kávé finom volt, a málnás süti is bőven gyümölcsös vékony tésztával és nem túl édes. A sajtos pogácsa nagyon jó, friss volt. Ismerősöm fagylaltot is evett és nagyon meg volt vele elégedve. A hely hangulatos, még az ablakba is be lehet ülni, de kiszolgálás csak a pultnál van.
Megosztom
Máskor is betérünk -

Santos Étterem Palotás

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20.
Túra után barátunkkal tértünk be az étterembe. Kinézete kulturált, jó benyomást tesz a belépőre. Mindegyikünk más-más levest rendelt, de mindhármunknak ízlett. A második fogás ugyanígy. Az adagok bőségesek, szépen tálaltak. Minden rendben volt, máskor is visszatérünk. Annyi hiányosságot tapasztaltunk, hogy a pincér kicsit többször jöhetne pl.
Megosztom
Ismét jót ettünk -

Svejk Vendéglő Balassagyarmat

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Ma ismét itt ebédeltünk. Gyorsan kaptuk meg az ételeket, figyelmes volt a kiszolgálás. Újra finomakat ettünk. Nekünk a belső rész az igazi, annak meg van a maga hangulata, hogy a különleges vicces étlapról ne is beszéljünk. Nekünk minden rendben volt, így újra szívesen ellátogatunk ide. Forgalmas hely, ajánlatos előre asztalt foglalni.
Megosztom
2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 2.
Jó kilátás nyílik a Tiszára ami csak egy lépésre van. Kerthelyiségében játszótér kialakítva a gyerekeknek. A közeli asztaloknál meg a szülők iszogattak, beszélgettek. Forgalom volt mikor megérkeztünk, de az ital hamar meg lett és az étel is rendre megérkezett. Nagyon nagy adag és különlegesen finom volt ez a specialitás.
Megosztom
Újra jó volt itt lenni! -

Tópart Vendéglő & Panzió Mezőberény

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 11.
Újabb Körös túra volt és mi ismét a Tópartban étkeztünk, de most két éjszakát is eltöltöttünk. Férjem születésnapját itt ünnepeltük meg egy barátunkkal együtt. Vacsorákat és reggelit is fogyasztottunk. Minden nagyon finom volt és a kis adagokkal teljesen jól laktunk. Örömmel láttuk e hely növekedését és az új kerthelyiséget. További jó munkát kívánunk a személyzetnek!
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 20.
Kívülről is tetszetős hely, bár jelenleg némi átalakítás folyik. Mi egy túráról haza felé menet álltunk meg vacsorázni. Szép, tiszta az étterem és hamar kaptunk enni. Az igaz, éppen akkor csak mi voltunk ott. A húsleves nagyon jó volt gombával és zöldborsóval készült. Főételnek zöldborsós csirkét kértünk és az étlapon szereplő krumpli helyett párolt rizst, ami nem okozott gondot a személyzetnek.
Megosztom
Cukrászda Pizzéria -

Kornélia Vendéglő Siófok

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 12.
Nevük szerint ezek lennének, de ez a hely annál jóval több! Szombat délután menüt választottunk jó áron és salátát hozzá. Jó ízű, finom volt minden. Közben nagy volt a sürgés-forgás. Sok süteményt vittek és még több pizzát szállítottak ki, de igyekeztek mindennel. Mind külsőre mind belül tetszetős ez a sarki épület és jól is laktunk így máskor is szívesen betérünk ha erre járunk.
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 10.
A panzióhoz tartozik az étterem. Berendezése szépen felújított régi fabútorok. Felette az emeleten kiállított tárgyak és társalgó van játék asztalokkal. Az étlap választéka szerény, de ez 2 napra nem volt zavaró. A marhanyak-leves sült oldalassal elsőre meglepő párosítás volt, de az íze kitűnő! Másnap csirkét és cigánypecsenyét ettünk.
Megosztom
2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 9.
Már 3. alkalommal jártunk itt e szép kis fogadóban. Először barátunk csalt be a tökös-mákos rétesre, melyet azóta se hagyunk ki. Most levest is fogyasztottunk, hát ez lehetett volna melegebb, de finom volt. Utána tökös-mákos rétest ettük, amit frissen és melegen hoztak ki. Vettünk egy hidegen sajtolt tökmagolajat is, mely fantasztikus.
Megosztom
Nálunk közepes -

Határcsárda Bajánsenye

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 9.
Utunkba esett, így betértünk az étterembe. Az étlapot mi hoztuk el, mert sokalltuk a várakozást. Levest kértünk és a másodikból kis adagot, de nekünk ez is elég volt. Mindketten tájjellegű ételt fogyasztottunk és ízlett. A várakozás kicsit sok volt ahhoz képest, hogy alig voltak az étteremben. Összességében voltunk már jobb helyen is, de legalább nem maradtunk éhesek.
Megosztom
3 oldalon / 26 találat


TérképX