Szörnyű 2026. augusztus 13. 14:01gyerekekkel járt itt
A kiszolgáló hölgy még ok, de amikor megkértem, hogy ne a salátára tegyék a majonézt, hanem mellé, a konyhás "hölgy" teljesen kiakadt, hogy elege van a finnyás vendégekből, ez nem diétás étterem, hanem büfé, mégis mit képzelnek manapság az emberek. Pedig csak annyit kértem, hogy MELLÉ nyomja a majonézt, ne rá. . .
sajnos eddigre a család többi része már kikérte az ételt, csak azért nem fordultam ki. Senkinek sem ajánlom a helyet. A bodzás limonádé nem finom.
Vendég
Kiváló 2026. július 12. 11:18a párjával járt itt
A férjemmel két éjszakát töltöttünk a hotelben a szoba amit kaptunk szép,tiszta volt,az ágy pedig igazàn kényelmes. A reggeli és vacsora idő kialakítása szerintünk nagyon ideális időben. Az ételek finomak voltak és bőségesek,a vacsorát pedig külön felszolgálták,amik gusztusosan,szépen voltak tálalva.
Mi a welness részleget nem igazán használtuk ki,inkább a városban kirándultunk és megnéztük a látnivalókat,számunkra az öreg tó és környéke a kastély teccettek legjobban. A városban kisvonatozási lehetőség is van ami egy külön élményt nyújtott számunkra. Feltöltődve,új élményekkel gazdagodva jöttünk haza.
Férjem nagy hekk - rajongó! :D Így arra gondoltam, hogy névnapjára elmehetnénk a Várárokhoz hekkezni. Vasárnap nem sokkal nyitás után érkeztünk, már akkor is elég sokan voltak - de találtunk még szabad asztalt. Picit hosszúra sikeredett a várakozás, annyira viszont nem zavart, mert maga a hely nagyon jó helyen található, semmi zavaró nem volt, amig várakoztunk.
Addig elkortyolgattuk az italaink. Amikor pedig kihozták a halakat, elnézést is kértek. A hekket (ami 34 dkg-os volt), miután elfogyasztottuk, mentem a pulthoz és fizettem. Nagyon finom volt! ! Biztosan visszatérünk még. Folyamatosan, egyre többen is lettünk - érdemes időben érkezni.
Néhány hete az interneten találtam rá erre a helyre. Most pedig lehetőségem volt Tatán egy kicsit sétálni, kirándulni, így megálltam a Gofri-kuckónál is. Maga az épület a Hősök terén található, picike - 2 kinti asztallal, ahol állva tudod csak elfogyasztani az ételt. Mellette van egy pad, esetleg oda le lehet ülni.
Amikor bementünk, a csajszi nagyon kedves, kérdeztem, hogy ő mit ajánlana - így sikerült is kiválasztanom a gofrimat. Kint kellett várakoznunk, majd nem sokra rá, már hozta is az elkészült gofrit. Én Oreo krémeset kértem, karamelles kekszmorzsával - nagyon finom volt az íze. De igazi cukorbomba - a vége már kicsit nehezen is ment, mert nagyon édesnek találtam. A gofri tésztája nagyon ízlett, finoman készítik! Vissza fogok térni! És ami még fontos, hogy árban sincsenek elszállva! !
Nagyon - nagyon régóta szerettem volna a Vekkerben reggelizni. Párommal foglaltunk előre asztalt, hogy biztosan legyen helyünk, mert azt hallottam eléggé sokan szoktak oda járni. Fél 12-re sikerült már csak, de nem baj, gondoltuk akkor is tudunk egy jót "reggelizni". A hely kívül - belül nagyon hangulatos, nem is annyira kicsi.
Nagyon jó asztalt kaptunk, az étlap sokféle, gazdag. Miután sikerült kiválasztani az ételeket, nem sokra rá már meg is kaptuk. Én buggyantott tojást kértem, párom pedig sült kolbászt. Mindkettő ízlésesen volt tálalva, ízük pedig isteni. Limonádé és a pillangóborsó latte is ízlett, különleges volt. Bármikor szívesen visszamennék, mert lenne még mit megkóstolni.