Böngéssz a legfrissebb tatai értékelések között!

Kiváló 2026. július 12. 11:18a párjával járt itt
A férjemmel két éjszakát töltöttünk a hotelben a szoba amit kaptunk szép,tiszta volt,az ágy pedig igazàn kényelmes. A reggeli és vacsora idő kialakítása szerintünk nagyon ideális időben. Az ételek finomak voltak és bőségesek,a vacsorát pedig külön felszolgálták,amik gusztusosan,szépen voltak tálalva.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 64 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1401 feltöltött kép
Kiváló 2026. július 9. 8:44a párjával járt itt
Férjem nagy hekk - rajongó! :D Így arra gondoltam, hogy névnapjára elmehetnénk a Várárokhoz hekkezni. Vasárnap nem sokkal nyitás után érkeztünk, már akkor is elég sokan voltak - de találtunk még szabad asztalt. Picit hosszúra sikeredett a várakozás, annyira viszont nem zavart, mert maga a hely nagyon jó helyen található, semmi zavaró nem volt, amig várakoztunk.
Várárok terasz & bisztró - halsütöde, TataVárárok terasz & bisztró - halsütöde, Tata
Kiváló 2026. július 9. 8:35egyedül járt itt
Néhány hete az interneten találtam rá erre a helyre. Most pedig lehetőségem volt Tatán egy kicsit sétálni, kirándulni, így megálltam a Gofri-kuckónál is. Maga az épület a Hősök terén található, picike - 2 kinti asztallal, ahol állva tudod csak elfogyasztani az ételt. Mellette van egy pad, esetleg oda le lehet ülni.
Gofri Kuckó, Tata
Kiváló 2026. július 8. 9:46a párjával járt itt
Nagyon - nagyon régóta szerettem volna a Vekkerben reggelizni. Párommal foglaltunk előre asztalt, hogy biztosan legyen helyünk, mert azt hallottam eléggé sokan szoktak oda járni. Fél 12-re sikerült már csak, de nem baj, gondoltuk akkor is tudunk egy jót "reggelizni". A hely kívül - belül nagyon hangulatos, nem is annyira kicsi.
Vekker Cafe, TataVekker Cafe, Tata
Kiváló 2026. május 31. 22:35barátokkal járt itt
Vacsorára tértünk be egy baráti házaspárral az étterembe. A kedves, udvarias felszolgáló készségesen segített az ételek és italok kiválasztásába, felkészült volt minden kéresünkre kielégítő választ adott. Valóban nagyon finom volt az étel és a hozzá ajánlott bor is. Jó hangulatban telt el az este. Másnap szintén itt vacsoráztunk.
Kiváló 2026. május 21. 16:57barátokkal járt itt
Örültünk volna, ha több akasztó, fogas lett volna elhelyezve a szobában, a bejárat mellett, és a fürdőszobában is, mert az esőtől elázott kabátot, a wellnessben átnedvesedett nagy törülközőket, és köntösöket nem tudtuk hová tenni. A kád fölött is praktikus lenne néhány akasztó, amiről a kádba csöpöghet a vizes fürdőruha.