Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!
kicsi87
2987502
Országjáró - 66 városban járt márFelfedező - 28 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagság
Fotói
502 fotó
Itt járt már

kicsi87 adatlapja

161Értékelés
29
87
502
Bemutatkozás
Szeretek új helyeket felfedezni, imádok kirándulni és utazgatni. Nem vágyom mindig a leges leges legjobb hotelekre, szállásokra - a lényeg, hogy jól érezzem magam. Mondjuk egy étteremmel kapcsolatban vannak elvárásaim, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így! :)
Így utazok, így járok étterembe
Általában szeretek indulás előtt utánanézni, hogy mégis mi vár ránk, hová megyünk. Persze adódik olyan alkalom, amikor meglepetésszerűen betérünk valahová, de ez is jó, mert utána meg is tudom veletek osztani! :)
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Édesszájú  •  Csokoholista  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Nagyétkű  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes  •  Wellness-mániás  •  Mindenevő
Regisztráció2015.07.28
Utoljára itt2021.07.28

Néhány kiemelt értékelés

Szörnyű 2016. január 3.barátokkal járt itt
Barátainkkal 4en, Nyíregyházára készültünk és indulás előtt sajnos kiderült, bajok vannak a szállás-foglalásunkkal. Az este folyamán az interneten rátaláltunk erre a szállásra, így kénytelenek voltunk lefoglalni. Na de mikor odaértünk, te jóóóó ég! Mondta a recepciós hölgy, hogy van egy alsó üres és egy emeleti szobájuk számunkra.
2Személyzet
1Tisztaság
1Ár / érték arány
1Kényelem
1Szolgáltatások
1Étkezés
3Elhelyezkedés
Kiváló 2016. március 3.barátokkal járt itt
Elég messze lakunk Nyíregyházától, így nem ismertünk arrafelé semmit. Véletlen tértünk be az étterembe, nagyon szimpatikus volt már az elejétől fogva. Udvariasan fogadtak bennünket, kaptunk egy jókis asztalt, majd jött egy idősebb pincér úr, aki kérdezte hozhat -e valami frissítőt? Baráti társasággal voltunk, a fiúk pálinkák után érdeklődtek.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Nyilas Étterem Nyíregyháza -
Kiváló 2016. szeptember 27.családjával járt itt
Zalakaroson jártunk és gondoltuk megnézzük a magasból. Csak a kilátóhoz szerettünk volna menni, de a Borozó becsalogatott! :) Isteni illatok, kedves személyzet - szóval minden nagyon csábító volt. Először csak italozni szerettünk volna, ajánlottak is párat - volt sok választék. Majd újra az ételek finom illata elcsábított!
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság