Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
kicsi87
3510952602
Országjáró - 75 városban járt márFelfedező - 34 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Fotói
602 fotó
Itt járt már

kicsi87 adatlapja

196Értékelés
35
109
52
602
Bemutatkozás
Szeretek új helyeket felfedezni, imádok kirándulni és utazgatni. Nem vágyom mindig a leges leges legjobb hotelekre, szállásokra - a lényeg, hogy jól érezzem magam. Mondjuk egy étteremmel kapcsolatban vannak elvárásaim, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így! :)
Így utazok, így járok étterembe
Általában szeretek indulás előtt utánanézni, hogy mégis mi vár ránk, hová megyünk. Persze adódik olyan alkalom, amikor meglepetésszerűen betérünk valahová, de ez is jó, mert utána meg is tudom veletek osztani! :)
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Édesszájú  •  Csokoholista  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes  •  Wellness-mániás  •  Mindenevő
Regisztráció2015.07.28
Utoljára itt2022.08.14

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. február 3.barátokkal járt itt
Régóta szerettem volna kipróbálni ezt az éttermet és most volt is rá alkalmunk. Baráti társasággal érkeztünk az előre lefoglalt időpontra, később délután. Nagyon tetszett már belépéskor a hely, hangulata tényleg elvarázsol. :) Kedves fogadtatásban volt részünk, miután a helyünkre kísértek 1-2 varázsige elmondása után a felszolgáló lány kis meglepetéssel már hozta is a kért bájitalainkat.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest - The Magic Budapest -
Még több kép (9 db) >>
2022. július 26., kollégákkal járt itt
Legtöbbször menüket és pizzákat szoktunk a Pomodorotól rendelni. Az én személyes kedvencem a négysajtos pizzájuk, isteni finom - szinte mindig azt rendelek, ha pizzáról van szó. De ettem már innen gyrost, és Pomodoro tálat is. Bőséges, megéri innen rendelni. Volt, már hogy 1-2 menüben csalódtunk, pl. ami az adagot illeti. . .
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2022. augusztus 5.barátokkal járt itt
Szülinapot ünnepelni érkeztünk a Pikantba egy szombat este. Bent kaptunk asztalt, ami egy nagyon hangulatos teremben volt megterítve. Teltház révén nagy volt a nyüzsgés, de nem zavaró. A pincér, aki velünk foglalkozott nagyon kedves volt, akármennyi kérdésünk volt, ő szívélyesen válaszolt.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Pikant Étterem Tata - Pikant Étterem Tata - Pikant Étterem Tata -