Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
kicsi87
3811261700
Országjáró - 80 városban járt márFelfedező - 35 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Fotói
700 fotó
Itt járt már

kicsi87 adatlapja

211Értékelés
38
112
61
700
Bemutatkozás
Szeretek új helyeket felfedezni, imádok kirándulni és utazgatni. Nem vágyom mindig a leges leges legjobb hotelekre, szállásokra - a lényeg, hogy jól érezzem magam. Mondjuk egy étteremmel kapcsolatban vannak elvárásaim, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így! :)
Így utazok, így járok étterembe
Általában szeretek indulás előtt utánanézni, hogy mégis mi vár ránk, hová megyünk. Persze adódik olyan alkalom, amikor meglepetésszerűen betérünk valahová, de ez is jó, mert utána meg is tudom veletek osztani! :)
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Édesszájú  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes  •  Wellness-mániás  •  Mindenevő
Regisztráció2015.07.28
Utoljára itt2023.03.08

Néhány kiemelt értékelés

Kihagyhatatlan 2022. szeptember 17.barátokkal járt itt
Ha már Velencén jártunk, mindenképpen szerettünk volna felmenni a kilátóba. Lent a büfé mellett letudtunk parkolni, majd egy kis frissítő elfogyasztása után elsétáltunk a kilátóig. Nagyon kedves volt a hölgy, aki a belépőket kiadta, beszélgettünk vele, míg vártuk az előttünk lévő nagyobb csoportot.
Felhasználó fényképei:
Bence-hegyi kilátó Velence - Bence-hegyi kilátó Velence - Bence-hegyi kilátó Velence - Bence-hegyi kilátó Velence - Bence-hegyi kilátó Velence - Bence-hegyi kilátó Velence -
Még több kép (3 db) >>
Érdekes 2022. szeptember 17.barátokkal járt itt
Kirándulásunk egyik megállója a pákozdi Miskahuszár szobra volt. Elsőként érkeztünk oda reggel, nem kellett belépőt fizetni, mindenki ingyen nézheti meg ezt az alkotást. Egészen közel lehet menni a szoborhoz, ami tényleg egy óriási "ólomkatona". , ami egyébként beton. :) Nagyon alapos munka, kiváló látványosság.
Felhasználó fényképei:
Miskahuszár Pákozd - Miskahuszár Pákozd - Miskahuszár Pákozd - Miskahuszár Pákozd - Miskahuszár Pákozd -
Még több kép (2 db) >>
2022. július 26., kollégákkal járt itt
Legtöbbször menüket és pizzákat szoktunk a Pomodorotól rendelni. Az én személyes kedvencem a négysajtos pizzájuk, isteni finom - szinte mindig azt rendelek, ha pizzáról van szó. De ettem már innen gyrost, és Pomodoro tálat is. Bőséges, megéri innen rendelni. Volt, már hogy 1-2 menüben csalódtunk, pl. ami az adagot illeti. . .
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság