Böngéssz a legfrissebb vonyarcvashegyi értékelések között!

Kiváló 2025. augusztus 12. 10:09gyerekekkel járt itt
Tetőtérben voltunk, nem láttunk ki egy ablakon sem. Ez nem volt egyértelmű az ajánlatból, hogy a basic családi apartmann ilyen. A klíma jó, volt a reggeli is kíváló, a medencék, kert is. Egy jakuzzi és egy szauna még jó lenne, mert azért a medence vize nem volt túl meleg, ami kánikulában jó, de ha kicsit rosszabb az idő, akkor is jó lenne valami alternatíva.
2025. augusztus 12. 9:43a párjával járt itt
A szállásra sokadszorra mentünk viszsza. Sajnos a takarító személyzet a hátsó épületrészben reggel 7 órától hangoskodott, nevetett, nem lehetett tőlük pihenni, aludni. A falak amúgy is vékonyak, de így lehetetlen volt az alvás reggel. Reggelinél (ami 10-ig van), 9. 10-kor már kérésre sem kaptam palacsintát, ami előtte elfogyott.
Kiváló 2025. augusztus 11. 8:23a párjával járt itt
A várakozásnak megfelelő, igényes szálláshely. Kedves, segítőkész személyzet, kényelmes elhelyezés. A környezet gyönyörű, a medencék tiszták, a víz kicsit hideg, de úszára alkalmas. Kiváló 5 napot töltöttünk itt, máskor is visszamennénk. Ajánlom mindenkinek, akik igényes helyen szeretnének eltölteni néhány napot.
Kiváló 2025. augusztus 2. 1:07gyerekekkel járt itt
A medencék az estétől eltekintve többnyire használhatatlanok, hacsak nincs egyfolytában 35 fokos időjárás. Egy ilyen színvonalú szállásnál elvárható, hogy ennél használhatóbb hőmérsékletűre fűtse fel a két medencét. Legtöbben emiatt foglalnak éppen itt szállást, hogy hűvösebb időben is legyen hol fürdeni, különösen a gyerekeknek.
Kiváló 2025. július 30. 12:39egyedül járt itt
Die Zimmer sind super, ich hatte Zimmer 14, im Gegensatz zu anderen Zimmern ist die Aussicht nach hinten und dementsprechend schaut man nur auf die Hecke, aber das ist nicht so schlimm, da ich sowieso für 3 Tage hier war und nur zum Schlafen im Zimmer war. Bei längerem Aufenthalt ist ein Zimmer nach vorn bedeutend besser. Da ich fast jedes Jahr hier bin kann ich die Villa Plattensee nur empfehlen.
Kiváló 2025. július 19. 7:01gyerekekkel járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. Az egyetlen negatívum, hogy lehet dohányozni az erkélyen. Így a szomszédunk dohányzásához kellett igazítani a szellőztetést. Persze lehet csak én vagyok túl érzékeny erre. A medencék lehettek volna melegebbek. Változékony időt fogtunk ki. Jó lett volna, ha olyankor is tudunk fürdeni amikor a Balatonba nem.
2025. július 17. 10:49a párjával járt itt
A szálláshely megfelel a képeken látottnak. A szoba felszereltsége minden igényt kielégít. A reggeli szuper volt. A medencék hőmérséklete számunkra hideg volt, így azt csak láb lógatásra használtuk. Ez egy kicsit csalódás volt. A pihenő részleg igényes, mindíg volt szabad napozóágy. A Velcom drinkként pezsgőt vagy csapolt sört választhattunk.
Átlagos 2025. július 1. 13:42a párjával járt itt
Wir waren das zweite Mal in der Villa Plattensee, die Lage und der Pool gefallen uns sehr gut. Allerdings hatten wir diesmal den Eindruck in einer Hundepension gelandet zu sein. Im Nachbarzimmer war ein aggressiver Schäferhund, der uns anbellte und knurrte, wenn er im Treppenhaus war, der Halter hatte Mühe ihn zu bändigen.