Ez az ottlétünkkor sem tetszett sok vendégnek, nekünk sem. Emellett korábbi értékeléseknél is olvastam ugyanezt több esetben is. Nyilván egész nyáron tudnak teltházzal üzemelni ígyis-úgyis, de a legfontosabb a vendégek elégedettsége kellene legyen. Mj is a kevés szabadságunkat töltjük itt külföldről hazautazva, már 3. éve, ezúttal egy másik, kisgyermekes családdal voltunk. Sajnos a gyerekeknek és nekünk is csalódás volt a medencék hideg vize. Mivel nem volt igazán jó idő, így a környék termálvizeit látogattuk, de ezt akár ki is hagyhattuk volna, ha a Villa medencéit tudjuk használni. Sajnos emiatt lehet kénytelenek leszünk jövőre másik szálláshelyet keresni. A másik kifogásolható dolog részünkről a matracok mimősége. Minden évben a Deluxe szobát választottuk, a 2. évben és ezévben is sajnos sikerült kifognom egy igencsak kifeküdt matracot, emiatt elég kényelmetlen volt az alvás és az ébredés. Ez sajnálatos, mert a nyaralás alatt az emberek szeretnék magukat kipihenni, de ez puha, hepehupás matracon aligha sikerülhet. Én javasolnám a matracok cseréjét prémium minőségűre, de legalábbis mindenképpen keményebbre, strapabíróbbra a jelenleginél
A fentieket jószándékból írom. Alapvetően nagyon szeretünk itt lenni, de a fentiek megkeserítik az ember szájízét az ittartózkodás ideje alatt.