Fülei Szoborpark Füle

Fülei Szoborpark FüleFülei Szoborpark Füle
Fülei Szoborpark FüleFülei Szoborpark Füle
30 fotó

Fülei Szoborpark Füle bemutatkozása

A park egyedülálló kulturális és szabadidős helyszín, ahol hazai és nemzetközi fafaragók alkottak egy alkotótábor keretében, így születtek meg a híres mesék szereplőit és mitológiai alakokat megelevenítő faszobrok. A park időszakosan tematikus rendezvényeknek és kézműves foglalkozásoknak is otthont ad.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Levendulás Ház Balatonf?kajár - Legjobb ár
CE Plaza Hotel Siófok - Pünkösdi hosszú hétvége Peter Srámekkel
CE Plaza Hotel Siófok
198.930 Ft / 2 fő / 3 éjtől teljes panzióval

Fülei Szoborpark Füle vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 910 városban járt márFelfedező - 2880 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57854 feltöltött kép
Érdekes 2025. május 7.egyedül járt itt
Füle határában, ott, ahol az országút kanyarg, van egy árnyas, nedves kis zöld völgy, és abban egy mesepark. Az útról nem nagyon látszik, ki autóval zúg bele, annak összefolyó zöld folt a táj, szóval kicsit meg kell találni. De érdemes, én jól elszórakoztam itt, ha egyedül vagy, senki nem gondolja rólad, hogy hülye vagy, ha a mesefigurákkal beszélgetsz.
Fülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - Külső képFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - Külső képFülei Szoborpark Füle - Külső képFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - Külső képFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - Külső képFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - Külső képFülei Szoborpark Füle - Külső képFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - EgyébFülei Szoborpark Füle - Külső kép
Még több kép (27 db) >>