Sárréti Tájház Füle

100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Levendulás Ház Balatonf?kajár - Legjobb ár
Levendulás Ház Balatonf?kajár
118.000 Ft / 4 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Csobbanj a nyárba!
Prémium Hotel Panoráma Siófok
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
CE Plaza Hotel Siófok
44.910 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Sárréti Tájház Füle vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 938 városban járt márFelfedező - 2952 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59337 feltöltött kép
Átlagos 2025. május 5.egyedül járt itt
Kicsit vegyes a véleményem, szóval mindenképpen el akartam jutni a Sárréti tájházba, gondoltam, a legjobb nyitvatartási ötlet az a vasárnap, hát majd akkor támadom be. Persze, nincs ott senki, nincs is nyitva. Telefonszám viszont van, azt hívtam, a hölgy éppen nem ért rá, hogy vándorpaliknak tájházat mutogasson, erre én kifejeztem keservemet, hogy nem minden nap járok errefelé, szegény, félig-meddig magatehetetlen öreg manus vagyok.
Sárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - BelsőSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - BelsőSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - BelsőSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - BelsőSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - Külső képSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - Külső képSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - BelsőSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - BelsőSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - EgyébSárréti Tájház Füle - Külső képSárréti Tájház Füle - Külső képSárréti Tájház Füle - Külső képSárréti Tájház Füle - Egyéb
Még több kép (37 db) >>