Csoportok fogadására kihegyezve

Biczó Csárda FülöpszállásBiczó Csárda Fülöpszállás a térképen

2017. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyerekkoromat a környéken töltöttem, a csárda épülete a komcsi időszakban a TSZ-hez tartozott. Azóta sok víz lefolyt a Fülöpi csatin, hatalmas változásokon ment a világ keresztül. A csárda is jelentősen megváltozott. 40 év után vissza térve büszkén néztem szét a gyönyörűen kialakított csárdán és a hozzátartozó hatalmas területen. A csárda udvarában szinte harapni lehet a szépen gondozott zöld füvet, szépek a faragott faszobrok, ízléses az egész létesítmény, "bugaci" hangulat, nagyszerű puszta fíling.
Az elmúlt hónapban kétszer ettünk itt a párommal és a barátommal. Sajnos mindkétszer egy barátságtalan pincérrel hozott össze a "jó" sors. Ez kicsit rányomta a bélyeget a hangulatra.
Valahogy az volt az érzésünk, hogy inkább a külföldi csoportok kiszolgálását tartja a csárda célkeresztben. A betérő egyéni vendég ha van, van, ha nincs úgy is jó. Egy gonddal kevesebb. A csoportoknak egyébként van minden: ostor csattogtatás, cimbalom és hegedű (szerintem ne induljanak a "Röpülj páván"). Az ajándékboltban a párszáz forintos gulyáskrém itt 1200 Ft.
Az étel kiváló, nagy adagokat kapunk. Amennyiben erre járunk ugorjunk be egy ebédre.

Biczó Csárda további értékelései

2022.08.17családjával
Ha valamit ünnepelünk, mindig ide jövünk enni. Fantasztikus a konyha, változatos, minden igényt kielégít. A környezet mesés, nagyon hangulatos. Tiszta, rendezett környezet, kedves kiszolgálás, nagyon ajánlom
2022.03.26a párjával
Általában az ünnepi ebédeket ide szoktuk szervezni a feleségemmel. Nagyon szeretjük a helyet, nagyon hangulatos a külső és a belső rész is. Fantasztikus hangulatot ad az élőzene ebéd közben. A személyzet nagyon kedves és profi. Szívesen látogatjuk
2015.09.16gyerekekkel
Nagyon közel van hozzánk a csárda ezért is imádunk ide járni, az ételek finomak a kiszolgálás szuper! Az étkezéskor szinte mindig van élőzene Giovi közreműködésével ami szintén emeli a színvonalat! A gyerekeknek játszótér van, amit mindig birtokba is vesznek! Már nagyon várjuk a következő...
Thermal Apartman 01 Kiskőrös - Napi árak
Thermal Apartman 01 Kiskőrös
25.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Hotel Stáció Vecsés - Stáció hétvégi pihenés
Hotel Stáció Vecsés
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, reggelis ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
62.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel