Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cukrászda sütemény nélkül

Hati Cukrászat FüzesgyarmatHati Cukrászat Füzesgyarmat a térképen

Gyenge 2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 16.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szállásunkhoz képest a kisváros másik végében található ez a cukrászda, amelynek ajánlóját itt olvastam. Nagy reményekkel kerestük fel, mivel a település egyébiránt finoman szólva nem bővelkedik gasztronómiai érdekességekben.
Több generációs családi vállalkozásként 1906 óta működik itt cukrászda, melyről 2006-ban az önkormányzat egy emléktáblával meg is emlékezett, a bejárat melletti falon látható. Bent retró hangulat, helyben is le lehet ülni, illetve a bejárat előtt van egy kis fedett kerti boxos kiülő.
A környék hétköznap délelőtt meglehetősen kihalt volt, de a cukrászdát nyitva találtuk. Süteményeket egyáltalán nem láttunk, az e célra kialakított pultok üresek voltak. Fagylaltból 10 ízből lehetett válogatni. Azt a típusú lágy és jellegtelen fagyit készítik, amit nem igazán szeretek. Egy áfonyát választott a lányom nekem, a lila színe miatt. Műíze volt, cukor és aroma, gyümölcsöt nem tudtam felfedezni mögötte/benne. A gyerekek nem is kértek semmit, ilyesmi is ritkán fordul elő egy cukrászdában.
Amikor rákérdeztem, hogy TÉNYLEG nincs sütemény vagy torta egy cukrászdában, mentő ötletként a csomagolt aprósütikre mutatott a kiszolgáló hölgy, egyikben apró pogácsák, a másikban lekváros linzer volt, de mi nem ilyenekre gondoltunk, hanem igazi sütikre.
Csalódottan távoztunk.
Azóta sem értem, talán a csekély vásárlói igény miatt csak hétvégén vagy megrendelésre sütnek?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Hati Cukrászat Füzesgyarmat - Külső képHati Cukrászat Füzesgyarmat - Étel/italHati Cukrászat Füzesgyarmat - Étel/italHati Cukrászat Füzesgyarmat - BelsőHati Cukrászat Füzesgyarmat - Étel/ital

Hati Cukrászat további értékelései

2016.01.18barátokkal
Kiváló
Debrecen és a Tetétleni chili farm, Bogár Sándorék családi vállalkozása volt a két fő célpontunk, amikor nekiindultunk tavaly júliusban az útnak, s ha már úton voltunk, akkor miért ne álltunk volna egyik-másik kocsmában. Viszont a kocsma lehetett akár cukrászda is. A Hati cukrászda a beltérben...
Népszerű szállások a környéken
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.11.01-ig
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat
192.000 Ft / 15 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
07.01-08.31.
Hotel Kumánia Kisújszállás
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval