Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Miért ne utazz a Gara Hotelbe!

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda FüzesgyarmatHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat a térképen

Szörnyű 2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. június 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Tavaly jártunk itt. Sajnos a szállás.hu-n már lemaradtam az értékelésről, olyan sokáig módosítottam, írtam hozzá, így megírtam itt. Próbáltunk megpihenni, de sikertelenül.
Már találkoztunk rossz szállással, de eddig ez a "hotel" vitte a pálmát a maga 3csillagával, hogy ilyen szervezetlenséget megengedhet magának az felháborító. Bővebben kifejtem a következő sorokban.
Már a megérkezésünkkor szembesültünk ezzel, mert e-mailben kértem kifejezetten és még vissza is jelezték, hogy rendben, franciaágyasban helyeztek el, ennek ellenére mégis kétágyas szobát kaptunk, már ez nagyon nem tetszett (az e-mail persze megvan). A recepción erre annyit mondtak, sajnos telt ház van, elnézést… és hozzáfűzték a hölgyek: "két éjszaka múlva sokan haza mennek, akkor átmehetünk franciaágyasba" -DE RENDESEK HOGY MEGENGEDTÉK- mit tudtunk tenni, osztottunk szoroztunk, elfogadtuk, ha már 210km-t autóztunk CSAK EZÉRT.
Később beigazolódott, amitől féltünk, hogy inkább mentünk volna megint a Balatonhoz, wellness hotelbe kicsit drágábban, vagy kevesebb szolgáltatással lehet még olcsóbban is.
Az ételekkel és a pincérekkel nem volt olyan nagy probléma, de itt is csak a szervezetlenséget láttuk mindennap:
- Elfogytak ételek, italok, ezekért külön kellett szólni, ezt folyamatosan kellene utántölteni, hogy mindig legyen a svédasztalon és ez nem az étkezés megadott intervallumának utolsó fél órájában volt, amikor is ez megérthető magatartás lett volna! Továbbá, miért nem az asztalokon helyezték el az evőeszközt, szalvétatartót szalvétával, só- borsszórót és fogvájót, illetve vacsoránál nem szolgáltak ingyen kancsó vízzel. Ha tudják, hogy rossz minőségű a helyi csapvíz, akkor szénsavmentes ásványvizet szolgáltak volna fel, nemde.
- Tulajdonképpen bárki bejöhetett volna reggelizni és vacsorázni, mert egy 10szobás panziónál is kaptunk ételjegyet, hogy csak reggelire fizettünk be, használni nem kellett, mert emlékeztek ránk, de a Gara Hotelben ez nem szokás. Pontosan az első nap, ezért elég kényelmetlenül éreztük magunkat csak úgy bementünk az étkezőbe, de azt sem tudtuk, hova üljünk, mit csináljunk: nekünk kell szedni, étlapot kapunk..., mert erről nem kaptunk információt, sem levélben sem érkezéskor, sem az étterembe belépéskor.
- Az ételek és italok legtöbbször nem voltak feliratozva, mi-micsoda, nekem annyira nem volt probléma, hogy erősen elkészített ételt, netán gombásat… ettem, de olyan, aki nem szeret bizonyos ízeket, nagy élmény lehetett választani és megkóstolni az így kitálalt ételeket.
- A karibi vacsora is elég érdekesre sikerült, sok mindent a szabadban készítettek, amiket tálaló edényekben helyeztek ki, nagyjából délután 5órától este fél 9-ig folyamatosan, persze edényen sem volt fedő, a legyek mindegyiket olyan jó ízzel fogyasztották, mint ahogy azt mi szerettük volna. Mivel szeles idő volt nem igazán sikerült semmit melegen tartani. Az utána tartott zsonglőr előadást is a vacsorához tudom hasonlítani, amatőr erőlködésnek könyveltem el.
Nagyon sok dolog, ami miatt a hamarabbi távozás mellett döntöttünk:
- Eldugult mosdó és zuhanyzó lefolyók.
- Nagyon csúnya és elhanyagolt állapotú a fürdőszoba és a WC, erről képeket is készítettem.
- Az jakuzzi melletti férfi és női öltöző mellékhelyiségei vizelet és egyéb szagoktól bűzlöttek.
- Elhanyagolt az épület, a foglaláskor is hasonló állapotot tükröztek a szállás.hu képei, mint most, ehhez képest, amikor megérkeztünk kívülről is, nagyon csúnya kifejezetten visszataszító látvány tárult elénk, a vakolat a medence és az utcafront felől is repedt és levált több helyen is(, illetve a bejáratnál a rokkant feljáró teljesen szét volt rohadva, deszkák hiányoztak, szerencsére nekünk nem volt rá szükség.)
- A lényeges kényelmi szolgáltatás, amiért többet fizettünk (PRÉMIUM SZOBA), a franciaágyas helyett a kétágyasat kaptuk, a relatív tényleg nem annyira forgalmas útra nézett. Bezárt ablak mellett is tisztán lehetett hallani a lent kicsit hangosabban beszélő, nem kiabáló emberek hangját ők nem az autók, teherautók, traktorok, motorok voltak, amiket is mind egytől-egyig hallottunk, amiért cserébe a TV-t például nem. Illetve reggelente 5-6órakor a forgalomra és a levegőtlenségre ébredtünk, mert valamennyit még, ha tompított is zajt az ablak, a levegő nem jutott be. (A franciaágyas viszont befelé a belső medencére nézett volna!)
- A nyílászárók nagyon elhanyagoltak, bár az ablakokon szúnyogháló van, első éjszakánk előtt körülbelül 10 szúnyoggal küzdöttem meg, hogy 1. ne szívják a vérünket és 2. ne zümmögjenek a fülünkbe, ) illetve 1 darázs is bejött nappal, amelytől kifejezetten irtózom. A vérszívókkal a szomszéd szobában is megvívtak, mert hallottuk a nagy csapkodásokat és az ehhez párosuló beszédet is.
- Nincs hűtőszekrény a szobában, pedig szerintem ez egy prémium szobánál egy 3*-os hotelben elvárható lenne, hogy tudjak tárolni egy kis hideg innivalót, ha már dög meleg van a szobában és a hangzavar miatt nem tudtunk szellőztetni. Éjjel is a bárban vásároljak hideg vizet?
- Sok vendéget fogadnak, mégis kevés napozóágy van, de azok is többnyire 24órán keresztül le vannak foglalva, annak ellenére, hogy nem is használták a többségét, erre is kitalálhatnának valamit.
- Nem kaptuk meg a gyümölcskosarat sem, amit annyira ígértek.
- A háló szobát részben felújították, a párnát, ha lehetett annak nevezni az egyik képen megtekinthető, ennyire kényelmetlen darabbal még nem találkoztam, felrázva a kép szerinti állapotot sikerült elérni max 7cm vastagság, amire a fejemet téve egyből a matracot éreztem, lehet külön kellett volna nagypárnát igényelni?!
- A mellékhelyiségben pedig elszívó ventilátor, de központi szagelszívó rendszer sem üzemelt.
Számunkra ez a három nap inkább bosszúsággal és nagy csalódással végződött, mint kikapcsolódással és pihenéssel. Mind ezért autóztunk oda-vissza 420km-t és otthagytunk 33eFt-ot, összességében körülbelül 50eFt-ot, egy napi wellnessre és kettő álmatlan éjszakára úgy, hogy pihenni nem tudtunk. A következő kérdésre mindenképpen szeretnék választ kapni az üzemeltetetőtől akár itt nyilvánosan, akár személyes úton, majd egy év elteltével, hogyan fordulhatott elő, miért és milyen jogon fosztottak meg minket írásos és szóbeli egyeztetés nélkül a nekünk ígért franciaágyas szobától?!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Szörnyű
Fényképek (7)
Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat - SzobákHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat - EgyébHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat - EgyébHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat - EgyébHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat - EgyébHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat - EgyébHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat - Egyéb

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda további értékelései

2020.09.22a párjával
Átlagos
A szálloda csendes, pihenésre kiválóan alkalmas. A Welness-részleg szintén jó, bár a szaunához nem biztisítottak lepedőt. A falon lévő órákban nem lenne rossz elemet cserélni, mert egyiksem működött. A reggelinél nem volt édesítőszer, és nem mindent pótoltak (péksütemény, rozskenyér stb.) A...
2020.09.12barátokkal
3 éjszakát töltöttünk a Hotel Gara Szállodában. Egyszerű, kényelmes szobák, remek wellness és gyógyvizes medence, kiváló félpanzió jellemzi a szállodát. Külön megemlítendő, hogy a Kastélyfürdő közvetlenül a szállás mellett található.
2020.07.07a párjával
Kiváló
A hotel szolgáltatása kiváló. Kitűnő a konyhája, segítőkészek, kedvesek. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is csak erre a helyre megyünk. Köszönünk mindent.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.11.01-ig
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat
192.000 Ft / 15 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval