Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

4. Évforduló a Hotel Garában :)

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda FüzesgyarmatHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat a térképen

Átlagos 2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2015 júliusában a Hotel Garában ünnepeltük a 4. évfordulónkat a párommal. 5 napot voltunk itt félpanziós ellátással.

Megérkezéskor "kicsit aggódni kezdtünk", amikor a recepción egy-két visszatérő vendégnél ventilátorokat láttunk meg, amiket hoztak magukkal a hotelbe. A recepciós hölgy ráadásul azt is mondta, hogy sajnos azt a szintet, ahol a mi szobánk lesz, még nem sikerült felújítaniuk. Ezek után kíváncsian indultunk fel a szobánkhoz, az "ezeréves" lifttel, de sikeresen felértünk, majd a szobánkba belépve kellemes csalódás ért minket: tiszta, szép és tágas szoba tárult elénk KLÍMÁVAL :) Később megtudtuk, hogy a felújított szinteken még nem volt légkondicionáló berendezés.

Miután elrendezkedtünk a szobában, szerettük volna rendezni a szállásunkat, háát a harmadik próbálkozásnál sikerült is, körülbelül 3 óra múlva, mert mindig volt valaki a recepción és foglalt volt a gép is.

Ezután lementünk az első vacsoránkra, minden nagyon finom volt, úgy gondoljuk, hogy mindenki tudott magának a saját ízlésének megfelelő ételt választani. A pincéreket kedvesnek találtuk, bár nem mindig voltak a helyzet magaslatán. A kedvencünk egy helyes, fiatal gyakornok srác volt, aki igazán jól végezte a feladatait. :)

Napközben kipróbáltuk a hotel PINGPONG szobáját, ami a mai napig egy felejthetetlen élmény volt számunkra :D Az asztali tenisz egy új dimenzióját nyitotta meg előttünk: az asztal vonalvezetése és formája tökéletes harmóniában volt a medence hullámaival. Mindenesetre nagyon jól szórakoztunk játék közben.

A hotel nagyon jó helyen, a Kastélypark Fürdő szomszédságában található. Fiatal párként viszont, mi az aktív kikapcsolódást szeretjük jobban. Füzesgyarmaton nem találtunk túl sok látnivalót, illetve abban az időpontban nem volt semmilyen program sem.

Összességében jól érzetük magunkat, de inkább azoknak ajánlanánk ezt a helyet, akik csendes és nyugodt környezetre vágynak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (1)
Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat - Szobák

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda további értékelései

2020.09.22a párjával
Átlagos
A szálloda csendes, pihenésre kiválóan alkalmas. A Welness-részleg szintén jó, bár a szaunához nem biztisítottak lepedőt. A falon lévő órákban nem lenne rossz elemet cserélni, mert egyiksem működött. A reggelinél nem volt édesítőszer, és nem mindent pótoltak (péksütemény, rozskenyér stb.) A...
2020.09.12barátokkal
3 éjszakát töltöttünk a Hotel Gara Szállodában. Egyszerű, kényelmes szobák, remek wellness és gyógyvizes medence, kiváló félpanzió jellemzi a szállodát. Külön megemlítendő, hogy a Kastélyfürdő közvetlenül a szállás mellett található.
2020.07.07a párjával
Kiváló
A hotel szolgáltatása kiváló. Kitűnő a konyhája, segítőkészek, kedvesek. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is csak erre a helyre megyünk. Köszönünk mindent.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.11.01-ig
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat
192.000 Ft / 15 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval