Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pünkösd egy jobb sorsra érdemes helyen

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda FüzesgyarmatHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat a térképen

2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. június 13.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szállodán látszik az elmúlt évtizedekben lezajlott eróziós munka. Kopott, megfakult, néhol málladozó az épület. De látszik az idők szelével való lépéstartás szándéka is. A szobákhoz modern, üvegfalú lifttel juthatunk fel, és a szobánkban (standard) is már LCD tv lógott a falon. A szoba mérete kielégítő, sehol nem kell oldalazva közlekedni, és külön kis helység jutott a WC-nek is. A helybőség egyébként jellemző az egész hotelre, elég nagyok a közösségi terek is. Az udvari medencék is megfelelő méretűeknek bizonyultak a pünkösdi hétvége nem csekély létszámához, bár ebbe jelentősen besegíthetett a szomszédos Kastélypark Fürdő, ahová kedvezményes belépővel lehetett átmenni. A medencék vize tiszta, és kellemes hőmérsékletű. A wellness részleg nem túl gazdag, de jó idő lévén még így is eléggé kihasználatlan volt. Télen bizonyára más a helyzet. Az étel választék reggelinél és vacsoránál is bőséges, de a minőségen néhol a kapkodás jelét véltem felfedezni. Nagyon kis létszámú, de nagyon kedves, segítőkész, szorgalmas személyzet műköteti ezt a szállodát. A bárpultos egyszer csak a recepción fogadta a vendégeket, majd a vacsoránál, mint pincér sürgött-forgott, és amikor jégkrémet kívántunk, otthagyva az ebéhez való terítést, kiszolgált minket a bárban. Le a kalappal mindenegyes dolgozó előtt. A csomag része volt egy táncos est, mely az aula helyett a medencék mellet került megrendezésre. Fantasztikus élmény volt. Ki a medencében ülve, állva, ritmusra ringatózva hallgatta a remek zenét, ki a parton ropta a táncot. Végig változatos jó zene szólt, így mindenki megtalálhatta közte a neki valót. Amint beindult a buli, nem is volt többé üres a táncparkettként szolgáló medencepart. Örömmel kezdeném újra itt ezt a hosszú hétvégét. Némi ráfordítással, termálvizének és vendégszerető személyzetének is köszönhetően, nagyon vonzó hely lehetne. Így is ajánlom azonban mindenkinek, aki szereti a retro hangulatú szállodákat. Egy dolgot sajnálok csak, hogy szilveszterre - teltház miatt - már nem tudtunk jelentkezni. Talán jövőre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda további értékelései

2020.09.22a párjával
Átlagos
A szálloda csendes, pihenésre kiválóan alkalmas. A Welness-részleg szintén jó, bár a szaunához nem biztisítottak lepedőt. A falon lévő órákban nem lenne rossz elemet cserélni, mert egyiksem működött. A reggelinél nem volt édesítőszer, és nem mindent pótoltak (péksütemény, rozskenyér stb.) A...
2020.09.12barátokkal
3 éjszakát töltöttünk a Hotel Gara Szállodában. Egyszerű, kényelmes szobák, remek wellness és gyógyvizes medence, kiváló félpanzió jellemzi a szállodát. Külön megemlítendő, hogy a Kastélyfürdő közvetlenül a szállás mellett található.
2020.07.07a párjával
Kiváló
A hotel szolgáltatása kiváló. Kitűnő a konyhája, segítőkészek, kedvesek. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is csak erre a helyre megyünk. Köszönünk mindent.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.11.01-ig
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat
192.000 Ft / 15 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval