Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

kiváló 2 éjszaka a gara hotelben

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda FüzesgyarmatHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat a térképen

Kiváló 2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
nagyon jó hotel közvetlen a füzesgyarmati strand mellett .a hotelhez kinti medencék benti medencék sokasága tartozik.jó a hotelben 10-22 óráig használható a kinti medence és a benti medencék is.de mink a reggeli után már 9-óra után használtuk a medencéket.ami ritka hogy idö elött nyitva van a velnesz részleg.meg több hejen csak este 7-óráig használható a velnesz.félpanziós ellátásunk volt nagyon jó és bösöges.az ebédet az éterémbe vettük igénybe menüt is választottunk nagyon olcso két fajta menüböl lehet választani 820ft ha elötte nap megrendeltük ugy még olcsóbb.és nagy adag a menü.a kültéri medencék mellet va egy jó kis klimatizélt bár bár koktéloztunk.van vizi pipa étkezésre is van lehetöség hamburger hotdog stb. a szobák tiszták tágasak 4 en voltunk 5 ágyasba.tudom ajánlani jó olcsó a medencék nagyon jók melegvizes medencét minden nap le engedik tisztitják és ujra töltik.a második emeleten ingyenesen használható kondi terem pinpong asztal van.az elsö emeleten biliárd asztal található.lift tartozik a hotelhez.minden szinten üllö garniturák fotelek vannak.ja van még 5- 6 szeméjes yacuzi két fajta szauna egy kicsi és egy nagy .és maszirozó szoba.de nekem a kinti medencék a bár az étterem a kedvencem.jövöre is megyünk.de több napra .
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda további értékelései

2020.09.22a párjával
Átlagos
A szálloda csendes, pihenésre kiválóan alkalmas. A Welness-részleg szintén jó, bár a szaunához nem biztisítottak lepedőt. A falon lévő órákban nem lenne rossz elemet cserélni, mert egyiksem működött. A reggelinél nem volt édesítőszer, és nem mindent pótoltak (péksütemény, rozskenyér stb.) A...
2020.09.12barátokkal
3 éjszakát töltöttünk a Hotel Gara Szállodában. Egyszerű, kényelmes szobák, remek wellness és gyógyvizes medence, kiváló félpanzió jellemzi a szállodát. Külön megemlítendő, hogy a Kastélyfürdő közvetlenül a szállás mellett található.
2020.07.07a párjával
Kiváló
A hotel szolgáltatása kiváló. Kitűnő a konyhája, segítőkészek, kedvesek. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is csak erre a helyre megyünk. Köszönünk mindent.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.11.01-ig
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat
192.000 Ft / 15 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval