Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Békési családi napok

Kiskastély Fogadó FüzesgyarmatKiskastély Fogadó Füzesgyarmat a térképen

2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családi nyaralásunk szálláshelyéül választottuk ezt a panziót. A környék teljesen ismeretlen volt számunkra, így internetes böngészés során találtuk meg a Kiskastélyt. Előzetesen nagyjából minden elképzelésünknek megfelelt, képek alapján nagyon tetszett a hangulata. A tulajdonos házaspár hölgy tagjával telefonon többször egyeztettünk, nagyon kedves és segítőkész volt.
Közvetlenül a szállás előtt ingyenes és ráadásul részben árnyékos parkolási lehetőség, a recepció és az étterem a földszinten, a szobák az emeleten találhatóak. Mi egy egész lakrészt vettünk birtokba, nappali + 3 hálószoba. Volt légkondicionáló, amelyet igénybe is vettünk.
Pozitívumok: kevés vendég, nem volt tömeg, csend, vidéki nyugalom, családias légkör, nagyon vendégbarát tulajdonosokkal. A fürdő közvetlenül a fogadó mellett található, akár fürdőruhában, köntösben át lehet simán sétálni. Árban nagyon kedvező volt, SZÉP kártyával, bankkártyával is lehetett fizetni.
Az ablakokon volt szúnyogháló. Wifi volt, egész jól működött is. A hálószobákban is volt tévé, a gyerekek legnagyobb örömére. A nappaliban kis konyhasarok is kialakításra került, hűtő, mosogató volt. Egy szintet le kellett menni a közös konyhához, ahol evőeszközök, tányérok, mikro és becsületkasszás, önkiszolgáló kávéfőző volt (minden bekészítve a kávéhoz). Valamint a szobánk ajtaja előtti fedett teraszon egy nagy asztal padokkal. A reggeli opcionális, mi kértünk, nagyon bőséges volt, lehet rendelni, hogy mit szeretnénk. Szintén opcionálisan vacsorát is lehet rendelni.
A szobák egyszerűen berendezettek, retró hangulatúak.
A negatívumok: a tetőtérben a belmagasság több helyütt nagyon alacsony volt, még én is bevertem a fejem az 165 cm-es magasságommal. A fürdőszoba és a WC egyáltalán nem modern, szűkös. Váratlan zápor esetén a szellőztetés miatt nyitva hagyott ablakokon beesik az eső, egyik éjjel mi is jól megjártuk, a nyitott ablak alatti cuccok el is áztak. Aki nehezen mozog vagy túlsúlyos, annak a szobába felvezető csigalépcső biztosan igen kényelmetlen.
Összességében nagyon korrekt, kedvező ár-érték arányú, családias hangulatú szállás. Jó szívvel ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (14)
Kiskastély Fogadó Füzesgyarmat - Külső képKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - KörnyékKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - BelsőKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - SzobákKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - SzobákKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - SzobákKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - SzobákKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - SzobákKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - BelsőKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - EgyébKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - KörnyékKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - Külső képKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - Külső képKiskastély Fogadó Füzesgyarmat - Belső
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.11.01-ig
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat
192.000 Ft / 15 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
2024.05.31-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval