Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Azt hittem a Zimmer Feri csak a filmekben létezik

Hotel Villa Natura GaraboncHotel Villa Natura Garabonc a térképen

Szörnyű 2015. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nyári szabadságunk céljaként a Hotel Villa Naturát vettük célba, mert szerettük volna a környéket megismerni. Az érdeklődés és foglalás alkalmával maximálisan segítőkész benyomást keltették bennünk, ezért gyorsan lefoglaltuk a szállást félpanziós ellátással 6 éjszakára.
Az érkezésünk után be szeretünk volna jelentkezni, amikor is kaptuk a felhívást, hogy előre ki kell fizetni az ott tartózkodásunk ellenértékét. Ennek okát arra vezették vissza, hogy volt olyan, aki fizetés nélkül lépett le. Sajnos hagytuk magunkat és rendeztük előre a számlát.
- Az ott tartózkodásunk alatt a klíma az idő 60%-ban nem működött. Ekkor a napi hőmérséklet 35-39°C volt. Mivel tetőtéri szobáról volt szó elég hamar bemelegedett a légtér és élhetetlenné vált.
- A tetőtéri szobában, amit kaptunk durván 9 nm, ami hasznos alapterület (180cm feletti), ezért vannak kihívások a berendezkedésben.
- A "wellness" részlegben a jakuzzit nem lehetett használni, mert meghibásodott. A hat nap alatt nem tudták megjavíttatni.
- A vacsorát két féle menüből lehetett előre kiválasztani és 18-20 elfogyasztani, ami nem felel meg a 3*-os szintnek.
- A reggeli 8-10 között van, de 8:50-kor egy nap sem volt már szinte semmi sem. Amikor teltház volt, akkor a konyháról kellett tányért és evőeszközt is kérni. Egyébként is elég szegényes volt a választék.
- A reggelinél lévő bögréket meg kellett nézni, mert volt benne olyan, amit nem sikerült rendesen elmosni.
- Az étteremben több napon is hangyák voltak tapasztalhatóak az asztalokon.
- A kutyabarát helyet érdekesen értelmezik, mivel néhányan az étterembe is behozták szeretett négylábujukat. Nincs lehetőség a kutyák kikerülésére, mert egy nagy terület áll csak rendelkezésre, elkerített rész nélkül.
- Páromat kétszer is megtámadta egy vendég kutyája, ami következtében mindenhova kísérgetni kellett.
- A szobák között nincs olyan, ami kifejezetten csak kutyás ill. nemkutyás vendég számára elkülönített. Mi a garancia, hogy a kutya nem tartózkodik abban az ágyban, amit később más vendég vesz használatba. Én személy szerint nem szeretnék oda feküdni, ahol más kutyája is ezt tette.
- A hét folyamán kértünk egy törülköző cserét, amit nem tudtak teljes egészében teljesíteni, mert állítólag a főnökség elfelejtette kimosatni.
- Láttam kutya alatt olyan törölközőt, amit egyébként ember számára szoktak kiadni. Én személy szerint nem szívesen törölköznék ilyen textíliába.
- Az egyik vendég alatt leszakadt az udvari lépcső egyik foka, amit egy nap alatt sem csináltattak meg még ideiglenesen sem.
- Hazaérve egy orvos ismerőssel összefutottunk és néhány rovarcsípést megmutattunk neki, ami végtagjainkon volt található. A diagnózis szerint ágyipoloska csípést sikerült begyűjteni.
- Az előtérben és az étteremben is a legyek, böglyök és egyéb rovarok garmadája. Egyszer sem láttam, hogy irtották volna.
- A szálláson 21-7 között egyetlen alkalmazott sincsen, ami szintén nem felel meg a 3*-os kategóriának.
- Egy kutyabarát helyen legalább ürülék gyűjtő zacskó és edénynek kellene lennie, de egy sincs. Sőt a sima kommunális hulladékba kell dobnia a vendégnek. A környéken rengeteg "akna" található, ami szaglik már messziről.
- A kis tóba a tulajok szerint lehet fürödni, de nem nagyon volt gusztusa senkinek sem megmártózni abban a pocsolyában.
- Volt egy félig letört diófaág, amit az ott tartózkodásunk alatt sem távolítottak el.
- Homokozó, amit gyerekek használhatnak nincsen elkülönítve a kutyák ill. más állat elől, így abba nyugodtan belepiszkíthatnak.


A személyzet előtt le a kalappal, mert mindent megpróbálnak megtenni a vendégek kényelme érdekében, a tulajok által "biztosított" szegényes körülmények ellenére. Úgy érzem mindenkiről megpróbálják a lehető legtöbbet lehúzni, a lehető legkisebb befektetéssel.
Senkinek nem ajánlom ill. ha valaki mégis ráfanyalodik, akkor ne fizessen előre semmit.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:
Fényképek (2)
Hotel Villa Natura Garabonc - SzobákHotel Villa Natura Garabonc - Szobák

Hotel Villa Natura további értékelései

2017.07.28gyerekekkel
4 éjszakát töltöttünk a Hotel Villa Naturában. Nagyon jól éreztük magunkat, a hely gyönyörű, a hotel is nagyon szép, csend és nyugalom jellemzi. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, mosolygós. Az ágyat nem találtuk kényelmesnek nagyon kemény rugós matracos volt, kismamaként különösen nem...
2016.08.27a párjával
Átlagos
Gyönyörű helyen, kedves személyzet fogadott minket a férjemmel.Nászútra választottuk a villa natura hotelt Zalakaroson, van egy kutyusunk aki nélkül nem lett volna teljes ez az 5nap ezért választottuk ezt a helyszínt.Nagyon állatbarát hely nincs olyan kutya aki szerintem nem érezné ott jól...
2016.08.22a párjával
5 éjszakát töltöttünk a szálláson két kutyával együtt. Ami elöször feltünt, hogy kissé furcsa a szálloda elrendezése, mert egyes szobák, csak a welness részlegen keresztül közelíthetőek meg. Ami minket nem zavart, de másoknak lehet kellemetlen, hogy miközben a jakuzziban fürdik mások ott...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Szent Orbán Panzió Zalakaros - Napi árak
Napi árak
2024.10.19-ig
Szent Orbán Panzió Zalakaros
14.400 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval