Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem annyira…

Sirály Strand GárdonySirály Strand Gárdony a térképen

Átlagos 2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. január 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csupa jót lehet mindenhol olvasni erről a strandról, az ország első és eddig még egyetlen öko szemléletű strandja, 2011ben beválasztották a világ(!) legjobb 66 strandja közé. Hát… nem azt állítanám, hogy ez a strand nem jó, de nem annyira, mint amilyen a híre. Kétségtelen, hogy nagy füves terület van, de aránylag kevés árnyékkal, cigarettacsikkekkel , kopott fűvel borított terület. A nemdohányzó részen több a fa, a fű viszont itt is gyér, és itt nem a csikkektől, de a fákról lehulló bogaraktól kell kistakarítást végezni pokrócletevés előtt.
Az öltöző próbára tevő. Ízlésesen megépített, de nem célszerűen. A fából készült közös helyiségben (mire is jó ez?) áll a levegő (pedig ez már nem is a nagy kánikula ideje), amíg vársz egy szabad – fa – fülkécskére, ahol leveszed, felveszed ki- és bekapcsolod, majd ha még bírod, begyömöszölöd a cuccodat valamibe, nehogy kiessen a kezedből… És erre vársz néha 10 – 15 percet is. Hétköznap.
Büfé – fagyizó: van, nem kifejezetten baráti áron, és nem is mindegyik kifejezetten jóízű választékkal ellátva. De a strandon - gondolják – minden elmegy. És ezt mutatják a sorok is, aminek a végén ott néz rád elképesztően unott képpel az eladó, hogy még egy vendég kér valamit. Hát, mit is mondjak, ki lehet próbálni. Közel van Budapesthez (kilométerben, nem időben!), egy tapasztalattal több, és egy illúzióval kevesebb.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (8)
Sirály Strand Gárdony - Sirály Strand Gárdony - Sirály Strand Gárdony - Sirály Strand Gárdony - Sirály Strand Gárdony - Sirály Strand Gárdony - Sirály Strand Gárdony - Sirály Strand Gárdony -
Népszerű szállások a környéken
Vital Hotel Nautis Gárdony - Nyár a tavon
Nyár a tavon
07.05-08.16.
Vital Hotel Nautis Gárdony
154.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Senior kedvezmény 60+
2024.12.23-ig
Portobello Hotel Esztergom
83.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval