Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Soha többet

Nádas Csárda GyenesdiásNádas Csárda Gyenesdiás a térképen

Szörnyű 2022. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. július 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nyaralásunk egyetlen mélypontja volt ez a hely.
Elöljáróban csak annyi, hogy a vacsora legjobb eleme a gyömbér üdítő volt.
Az ételekkel sok helyen mellé lehet nyúlni, természetesen nem mindenkinek ugyanaz az ízvilága, de a flegma/lekezelő stílus úgy néz ki itt még igencsak dívik.
2 ételt rendeltünk (utána szerettem volna még elvitelre is kérni, de ez majd a lenti okok miatt nem történt meg) , egy fokhagymakrémlevest rozscipóban es egy kacsamájjal töltött csirkemellet. Majdnem 1 órát vártunk amikor bementem érdeklődni, hogy mi a helyzet a vacsoránkkal. Sokan vannak az étteremben, ilyenkor ez ennyi idő. Ilyen esetben máshol azért szokták a vendéget tájékoztatni, hogy kB mire számíthat várakozás tekintetében, de ezek szerint ez itt nem szokás. Utána néztek a rendelésnek és azt a választ kaptam, hogy pont most tálalják. Ehhez képest jóindulattal éppencsak langyos volt a leves, a cipó sosem látott rozsot maximum ha képen megmutatták neki, de cserébe még száraz is volt, fogyasztásra alkalmatlan. Megkérdeztük a pincérnőt, hogy szerinte ez rozskenyér-e, a válla fölött vágta oda, hogy igen, ez egy rozskenyér. A leves kb. 8-10 evőkanálnyi adag volt, egyáltalán nem éttermi színvonal. A másik étel is nagyon kis adag volt, a hús legalábbis. Az olcsó mirelit sült krumplival nem spóroltak. A kacsamáj kB 2 falatra volt elég, cserébe viszont sikerült keményre elkészíteni. Az ételek túlarazottak, az adagok kicsik. Azt gondolja az ember, hogy manapság azért nagy a konkurencia és odafigyelnek erre a vendéglátósok, de lehet, hogy a német túristákra történő specializálódásba ez belefér. A legnagyobb gond azonban nem ez volt a hellyel. A személyzet nem kedves. Fizetés közben szerettem volna visszajelzést adni az ételekről, de nem igazán voltak rá kíváncsiak. Szerintük csak fél órát kellett várnunk. Biztosan a mi óránk jár dupla olyan gyorsan ha nálunk többet mutatott.
Azért a cipót szerettük volna megmutatni az üzletvezetőnek és építő jellegű visszajelzést adni, hogy a jövőben esetleg min lehetne javítani. Na itt jött az este megkoronozása. Flegmasági faktor lvl 100. A hölgy megmagyarázta, hogy márpedig ez egy rozscipó, mi nem értünk hozzá és ha nem tetszik akkor a pékségben lehet reklamálni. Mindezt lekezelő hangnemben. Teljesen korrekten elmondtuk, hogy amit ma este vendéglátás címszó alatt sikerült előadniuk, az nagyon kevés. Természetesen soha többet nem jövünk vissza és nem is ajánljuk a helyet senkinek. A válasz passzolt az előzőekhez. Ha nem tetszett a kaja, akkor nyugodtan elmehetünk máshová vacsorázni. Ezt is tettük.
2022ben azért igencsak fura az ilyen jellegű viselkedés, de biztosan annyira jól megy a helynek, hogy nem szorul rá a vendégekre, a visszajárókra semmiképp. Gyenesdiás egy gyöngyszem a Balaton partján, annyi dolog miatt érdemes ide visszajárni, de a Nádas Csárda egyáltalán nem tartozik közéjük. Nemcsak nem segíti a község jó hírének öregbítését, hanem inkább csorbítja azt.
Ettől függetlenül jövőre is jövünk, ahogyan mindig és ajánljuk is Gyenesdiást az ismerőseinknek, de kiemelve, hogy ezt a Csárdát messziről kerüljék el.
Egyenek inkább a strandon vagy a piacon, sokkal jobban járnak minden téren. Vagy van sok korrekt igazi vendéglátő egység a községen belül, akik remekül értenek a szakmájukhoz.
Az étkezés végén pedig mindenki egyen néhány gombóccal az ország legjobb fagyijából, mert az biztosan mosolyt csal majd az arcukra.
Szóval Gyenesdiás egy remek hely, csak ezt a Nádast kerüljétek messzire.
;)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge

Nádas Csárda további értékelései

2023.11.04a párjával
Kiváló
Ma tértünk be az étterembe először, de nem utoljára, svédasztalos hétvége van, barátságos fogadtatás, meleg, ízletes, sokféle étel közül lehetett választani!
2023.08.06gyerekekkel
Szörnyű
Nem szeretek leértékelni semmit és senkit de ez a hely borzasztó! Megérkeztem a két kisfiammal ,hogy ebédelünk egy jót. A személyzetből aki hozzánk jött felvenni a rendelést nem igazán volt a helyzet magaslatán. Flegma stílusával próbálta a rendelésünket kérni ami már felháborító de ezen...
2022.07.29barátokkal
Kiváló
Köszönjük , a személyzetnek ezt a nagyon jó , finom vacsort melyben rszesültünk a tegnapi nap folyamn. A felszolgáló hölgy nagyon kedves volt. A vacsora pedig kimondottan finom . Mskor is betrünk.
Népszerű szállások a környéken
Villa Panoráma Gyenesdiás - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2025.03.30-ig
Villa Panoráma Gyenesdiás
45.900 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények
Wellness élmények
2024.11.02-ig
Ensana Thermal Sárvár
42.000 Ft / 2 fő / éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
61.485 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval