Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Összességében jó lenne, de mi sajnos csalódtunk

Wellness Hotel Katalin GyenesdiásWellness Hotel Katalin Gyenesdiás a térképen

2014. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. december 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az itt töltött időről megírtam a véleményünket a hotel weboldalán található online vendégkönyvbe, de onnan valamiért rendszeresen eltűnik, ami a következő:
Tisztelt Hotel Katalin!
Szeptemberben töltöttünk 6 éjszakát Önöknél, de be kell, hogy valljam, a várakozásainkkal ellentétben nekünk óriási csalódást okoztak.
Nem szoktunk wellness szolgáltatásokat igénybe venni, nem is ezért választottuk ezt a helyet pihenésre. Mivel idén csak szeptemberben tudtunk időt szakítani a nyaralásra, egy szempont alapján választottunk szállodát; a 2 és fél éves kislányunk tudjon pancsolni egy beltéri, gyermekeknek kialakított medencében, ha az idő nem enged más, szabadtéri programot. Sajnos Önöknél ezt az egyetlen igényünket sem tudtuk kielégíteni. Az egyik esős délutáni pancsolásunkat ugyanis félbe-, illetve megszakította egy hölgy (aki nem mutatkozott be) azzal, hogy adjunk a kislányunkra úszópelenkát. Mi elmondtuk, hogy teljesen szobatiszta, mióta ülni tud, azóta kizárólag bincibe kakál és másfél éves kora óta egyáltalán nem hord pelenkát, meg sem tűri magán, bármikor pisilnie vagy kakálnia kell, azonnal jelzi. A hölgy azonban valami szabályzatra hivatkozván (amit utólag sem találtam meg a honlapjukon) nem tágított. Így a többi esős napon inkább kerestünk a közelben egy fürdőt, ahol a kislányunk zavartalanul tudott pancsolni és senkinek nem okozott problémát, hogy nincs rajta úszópelenka. Ha ezt előre tudtuk volna, akár egy apartmanban is megszállhattunk volna, ahonnan el tudunk járni a fürdőbe vagy egyszerűen másik hasonló hotelt is választhattunk volna. Meglehetősen abszurd, hogy a lányom végül is azért nem tudott fürödni, mert teljesen szobatiszta. Eddig emiatt soha sehol nem ért minket kellemetlenség, pedig elég sok strandon és fürdőben megfordultunk már. Mindenütt csak a nem szobatiszta gyerekeknek kell úszópelenkát hordaniuk, ezért álmomban sem gondoltam volna, hogy egy „család- és bababarát" hotelben ilyen inzultus fog érni minket.
Ha már Önöknél ilyen szokatlanul szigorú szabályok vonatkoznak a gyermek medence használatára, akkor az a minimum, hogy helyben is elérhető, megvásárolható legyen az érintettek számára az úszópelenka. De a legjobb az lenne, ha felülvizsgálnák az erre vonatkozó állítólagos szabályzatukat, tekintettel a szobatiszta gyerekek kényelmére és figyelembe véve az úszópelenka valódi szerepét és funkcióját. A honlapjukon pedig feltétlenül tájékoztatni kellene az érdeklődőket, hogy mire számíthatnak ebben a témában, mert foglalás előtt én is tüzetesen átnéztem az oldalukat, ahol semmi erre utaló szabály nincs feltüntetve, ugyanis ha lett volna, akkor biztos nem választom ezt a helyet.
Ezen és még néhány apróbb kellemetlenségen kívül azonban meg kell erősítenem az előttem már olyan sokszor leírtakat; a személyzet udvarias, a szobák tiszták (csak az ágy volt kicsit kényelmetlen), a környezet hangulatos, az udvar szép és rendezett, a parkoló tágas és praktikus, az ételek általában finomak, (bár a délutáni süti sokszor száraz volt, ami érthető, hiszen az előző esti svédasztalon felszolgált vacsorából származott). Maga a Hotel impozáns (a tető beázásai mondjuk kissé zavarták az összképet), a szolgáltatásaik aránylag színvonalasak, csak nekünk a történtek fényében teljesen felesleges pénzkidobás volt itt megszállni.
Még annyit megemlítenék, hogy ha véletlenül ez az eset azért történhetett meg, mert egy igazán figyelmes szállóvendég merő jóindulatból panaszt tett, hogy zavarja a kislányom fürdőbugyis fenekének a látványa, az említett hölgy akkor is jócskán „túlintézkedte magát”. Így talán megtartott egy „kedves” visszatérő vendéget egy másik potenciális visszatérő vendéget viszont biztosan elveszített.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Wellness Hotel Katalin további értékelései

2023.05.12gyerekekkel
Kiváló
Az elmúlt 7 évben már nem nyaraltunk a hotelban. Nagy változások lettek mindenki számára jó irányban Májusban újra szeretünk volna foglalni itt , a ár érték arányban jó is lett volna csak lett egy kis bibi a történetben szerettünk volna érvényesiteni a kedvezményünket amit 5-6 alkalomal itt...
2022.12.29barátokkal
Kiváló
A szálloda külső, belső környezete egyaránt praktikus, elegáns, és modern. Szépen karbantartott kert, este diszkivilágitásban, impozáns belső tér üveglifttel, és egy majd 7 méteres feldiszitett karácsonyfával kápráztatott el minket. A kiszolgáló személyzetről (takarítók, recepciósok)...
2021.10.21gyerekekkel
Kiváló
Minden igényt kielégítő wellnes hotel. Család barát, kedves személyzettel, tiszta szobákkal és rendkívül finom ételekkel. Tökéletes választás egy családi kikapcsolódáshoz.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa Panoráma Gyenesdiás - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2025.03.30-ig
Villa Panoráma Gyenesdiás
40.800 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval