Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Moziműsor után kutatok

Harang Söröző GyomaendrődHarang Söröző Gyomaendrőd a térképen

2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. október 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Erzsébet-ligetben jártunk, utána kerestünk egy fagyizót és kávézót a városban, ahol egyáltalán nem voltunk ismerősek. A főút mellett közvetlenül pillantottuk meg ezt a presszót, az épület előtt le is tudtunk parkolni.
A fagyit kint árulta egy fiatal lány a bejárat előtt a fagyispultból. Nem helyben készült fagyi, hanem késztermék, Carte D'Or. Mi szeretjük, a maga nemében szerintem elég jó fagyikat készítenek és jók az ízeik is.
Spagnola meggyet választottam, amelyben igazi meggy darabok is vannak és szép élénk a színe. Az adag viszont kicsi volt, nem teljes gömb, hanem le volt húzva a kanállal. Igaz, csupán 200 Ft-ba került egy gombóc. A lányaim is ettek fagyit, és nekik rendes méretű gombócot adott a pultos lány. Minion banános-vattacukor ízt, fahéjat, málnát és csokit választottak. Algida jégkrémek közül vettünk egy Calippot.
A fagylaltok beszerzése után léptünk be a söröző épületébe, meglepett, hogy milyen tágas volt. Kiderült, hogy moziként is használják a helyet. Láttuk is a moziműsort a falon. De a dekorációban is megjelentek a filmes elemek, régi moziműsor bekeretezve (Vörös Csillag és Bródy mozik), filmsztárok képei: Chaplin, Marilyn Monroe, western hősök, fekete-fehér fotók. Az emeleten kényelmes fotelek, díványok találhatóak, a földszint inkább kávéházi hangulatú, nem lepattant krimós, hanem egészen igényes, kellemes.
Az italkínálat átlag feletti, már úgy értem, hogy nem full kommersz, mint amire esetlegesen számítani lehetett, szóval mondhatjuk, hogy várakozáson felüli volt, mindez barátságos árfekvésben. Talán a legdrágább ital a 15 éves Glenlivet whiskey volt 1500 Ft-ért (5 cl). A TV-ben a VH1 zenecsatorna klipjei mentek.
Van egy hátsó kerthelyiség az asztalon, kiülős padokkal.
Vettünk bent egy üveges Krusovice sört, 2 Colát, kávét.
A kávé Eurocafé márkájú volt, ez számomra teljesen ismeretlen, amúgy átlagos, jónak éppen nem mondanám.
Van egy biliárdasztal is a vendégkör további szórakozására.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (18)
Harang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - EgyébHarang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - Étlap/itallapHarang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - EgyébHarang Söröző Gyomaendrőd - MosdóHarang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - BelsőHarang Söröző Gyomaendrőd - Külső képHarang Söröző Gyomaendrőd - Étel/italHarang Söröző Gyomaendrőd - Étel/italHarang Söröző Gyomaendrőd - Étel/ital

Harang Söröző további értékelései

2022.08.22a párjával
Kiváló
Szomjasak voltunk, nekem a fejem is nagyon fájt, esett az eső, megláttam és ide kanyarodtam be a parkolóba. Kinn a fagylaltos hölgy pakolt már, nem volt mozgás az utcán. Bementünk és az előző fotók képei köszöntek vissza ránk. A pultnál egy vevő éppen nem egyszerű dolgokat kért, magyarázta, mit...
Népszerű szállások a környéken
Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.24-ig
Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd
20.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval