Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagos hely, 13% fsz. díjjal

Új Halászkert Étterem GyömrőÚj Halászkert Étterem Gyömrő a térképen

Átlagos 2023. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. november 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Új Halászkert étteremben a konyhafőnök ajánlatát néztem meg először, érdekes ételsort ajánl Brekli Krisztián séf, vannak köztük nemzetközi fogások, mint a Mac and Cheese vagy a qurrito és magyar klasszikusok is, mint a Somlói galuska.
Az árszabás elég furcsa, egy Mac and Cheese-re elkérni 3990 forintot azaz lényegében négyezret elég aránytalan, különösen egy vidéki város átlagos éttermében, akkor is, ha az ételbe csirkemell és cheddar sajt kerül.
Az étlap választéka olyan, mint a séfajánlat, kínálnak harcsapaprikást, mátrai borzast egyik oldalról és thai sült csirkét meg görög tálat a másik oldalról.
A sörök kommerszek, nagyipari tömegtermékek, a töményitalok is, leszámítva a minőségi pálinkákat, a bor műfajban van pár jó tételük.
Jómagam egy fish and chips mellett döntöttem (3590 ft körettel együtt), ami nem volt élvezhetetlen, de a bunda/hal arány nagyon tolódott a bunda irányában, a krumpli egyszerű minőségű mirelit cucc, tartár műfajban is ettem jobbat.
Az ételt elvitelre kértem, bő fél órát vártam rá. Ittam közben egy alkoholmentes, citromos Gössert. 13% felszolgálási díjat számoltak fel, ami teljesen indokolatlan, ez a felső minőségi szegmens, a fine dining világa, amitől ez a hely igen távol van. Hadd említsem pozitívumként, hogy a csomagolásra viszont nem számoltak fel plusz pénzt.
Ez így 3 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (13)
Új Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - EgyébÚj Halászkert Étterem Gyömrő - Egyéb

Új Halászkert Étterem további értékelései

2021.09.04a párjával
Kiváló
Nagyon kedves a kiszolgálás, nagyon rugalmasak a kérések teljesítésben. Remek az ételek íze. A mai rohanó világban egy tökéletes, hogy finom ebédet vagy vacsorát kapj elfogadható áron. Kellemes hely. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekem nagyon bejött.Nagy választék, finom és friss ételek...
Népszerű szállások a környéken
Nádas Tó Park Hotel Vasad - Wellness és feltöltődés
Wellness és feltöltődés
2024.12.23-ig
Nádas Tó Park Hotel Vasad
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval