Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ahol a vendég ősellenségnek érzi magát...

Bagoly Fogadó GyömrőBagoly Fogadó Gyömrő a térképen

Gyenge 2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Két pozitívumot tudok mondani: gyönyörű fekvésű hely és udvarias, szolgálatkész szobaasszonyok (akik szégyellték magukat a recepciósok helyett is) és felszolgálók.
Negatívumok:
- A recepciósok úgy beszélnek a vendégekkel, mint a kutyával, köszönni semelyik napszakban nem szokásuk (bejelentkezéskor sem!). Nem szokásuk a helyükön tartózkodni, néha kint cigiznek az asztalnál ülve, és ha vendég vár rájuk, akkor sem mennek be segíteni.
- Superior felárat aggattak ránk egy franciaerkélyes lyukért, amiben a pótágy elhelyezése után csak egyirányú közlekedés vált lehetővé...Amikor ezt megreklamáltam, a hölgy (tulaj? - neve senkinek sincs...) felajánlott egy olcsóbb, ámde csak ablakos és fehér falra néző szobát, majd közölte, hogy visszaadja a pénzem (magyarul: ha nem tetszik, le is út, fel is út).
- Nem volt WC-papír, amikor kértem a recepción, a kezembe adtak 2 tekercset, nem törődve vele, hogy épp sétálni indultunk-e vagy sem.
- Nincs légkondi (ahol volt, ott lecsapta a szinten a biztosítékot, amiért a vendégnél durrogtak), a ventilátorért élet-halál harcot folytatnak a szobák (mi vittünk sajátot).
- A "wellnessben" hideg a víz (még jó, hogy a tó kiváló minőségű volt), a konditerem pedig egy alagsori csempés "mosószoba", ahol bármely horrorfilmet le lehetne forgatni...
- Reggelire mindig ugyanaz a "hidegtál" választéka (sonka és kolbászkarika), fűszerezve hol szétfőtt virslivel, hol lecsóval (a tojásrántotta luxustermék lehet). A tejért könyörögni kell, mindig azt gondoltuk, épp fejik a tehenet az udvaron :-)
- A vacsora átlagos vagy azon aluli (pl. desszertnek alma, ami helyett végül dinnyét hoztak).
- A parkolóból nem lehet kijutni, hiába szól az ember a recepción, nem nyitják fel a sorompót. Mindenki kénytelen dudálni, az utcában lakók biztosan boldogok. A recepciós közölte, hogy ki fog rakni egy "Dudálni tilos!"-táblát, majd mikor jeleztem, hogy én is kimennék 2 perc múlva, dafke nem nyitotta ki senki a sorompót - és akkor a vendég a hülye.
- Egyszer 10 perccel vacsorakezdés előtt érkeztünk az étteremhez (nem volt nálunk óra), a felszolgáló lány készségesen be akart engedni minket (gondolta, hogy nem rágjuk le addig a tapétát), de a recepciós ezt hallva felhördült: "Mi van??? Na nehogy már! Hát hány óra van???" Elég lett volna, ha annyit mond, hogy legyünk szívesek a teraszon várakozni, nemsokára nyitnak :-)))
- A szobakártyát le szerettük volna adni strandra menet, mire megsértődtek (mivel emiatt oda kell cammogni a recepcióra), és közölték, hogy a recepción kihelyezett tálba(!!!) rakjuk a kártyát, ott majd meg is találjuk. Kérdésemre, hogy mi a garancia arra, hogy nem más fogja használni (mivel 80%-ban senki sincs ott), közölték, hogy ott van a kamera. Utólag boldogan nézhettem volna felvételről, hogy ki vitte el a kártyámat, ráad. a szoba folyosóján nincs kamera, így viccesnek tűnt a megoldás. Mikor ragaszkodtam hozzá, hogy tegyék a helyére (a kártyáknak fakkjuk is van, csak lusták betenni), békén hagytak - hozzáteszem, csak a recepciós problémázott, a fiatalemberek készségesek voltak.
Röviden: kritikán aluli a viselkedés, az embert elkedvetleníti a vendégutálat :-( Nagyon sokat fizettünk a lehetőségért, hogy kellően rosszul érezzük magunkat a bőrünkben :-(
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Bagoly Fogadó további értékelései

2021.09.09egyedül
Szörnyű
A vendéglátás ellentéte ez a hely. A dolgozók kedvetlenek, a szoba lelakott és ódon, a reggeli idő előtt be lett szedve, így aki nem az elején érkezett, az koppant. Persze kérésre összedobtak egy nagyjából egy kisétkű gyereknek elég adagot, mindezt 2 ezer forintért. Csak is az elhelyezkedése és...
2019.09.14gyerekekkel
Szörnyű
Adva van egy jó kis baráti társaság, összeszokott, többször együtt utazós. A csapatban három gyerkőc, 11,10 és 5 évesek. Az évek alatt sok sok helyen jártunk már, több wellnes szállodát próbáltunk. Gondoltuk nyár végén még egyet csavargunk együtt. Egy pest megyei tóparti fogadóra esett a...
2019.04.18gyerekekkel
Szörnyű
Egy hétvégi kikapcsolódásra vittem el két kis unokámat a fogadóba, abban a reményben, hogy lubickolhatnak. 2 email, 2 telefonos egyeztetés után, /JELEZTEM, HOGY 2 KICSI GYEREKKEL ÉRKEZEM/ Péntek este fürödhetünk, de másnap reggel már az ajtóban közölték velem, nem fürödhetnek a kicsik, mert mi...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Nádas Tó Park Hotel Vasad - Nádas tóparti láblógatás
Nádas tóparti láblógatás
2024.12.23-ig
Nádas Tó Park Hotel Vasad
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval