Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Semiramis a kalandparkban

Peron Café - Holdfény Liget GyöngyösfaluPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu a térképen

2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Holdfény Liget Kalandparkon belül, a mászópályák és a kisvasút indulási állomása mellett található ez a büfé. A kalandparkon belül ez az egyetlen vendéglátó egység, de árak tekintetében ezzel nem élnek vissza az üzemeltetők, bár nem is kifejezetten olcsó. Maradhatunk abban, hogy a Balaton-parti büfékben lényegesen nagyobb lenyúlás zajlik...
A személyzet kedves, készséges, azonban a kiszolgálás lassú, vontatott, és az elkészülő ételekre, de még a kávéra is meglehetősen sokat kellett várni. Végül én mentem be a kávéért, mert egy nagyobb gyerekcsapat rohamozta meg éppen a pultot, s így a kiszolgáló hölgy nem tudott az asztaloknál kiszolgálni, pedig az elkészült kávéink már ott várakoztak a pultnál percek óta.
Egy cappuccino és egy hosszú kávé 940 Ft volt, 4 db jégkrém 2090 Ft (Calippo, 2 epres Cornetto, Nogger). Algida jégkrémeket árusítanak. Van melegkonyha is, a pult mellett pizzasütő kemence, 24 cm-es pizzák készülnek 1000-1500 Ft közötti áron. Pár saláta, frissensült (mirelit) kapható még, de ezeket nem teszteltük. A szomszédos asztaloknál úgy láttam, megfelelő méretű, bőséges adagokat adnak.
Kommersz sörök üvegben (Gösser, Soproni, Heineken, Edelweiss) 450-690 Ft, kőszegi borok kimérve fehér/vörös/rozé 250 Ft/dl, nem derült ki, melyik pincészettől.
A kávé határozottan jó volt, Semiramis kávéból, tálalás fémtálcán, szalvétával, fém kanállal, barna és fehér cukorral, karamellás keksszel, kis pohár szódával.
Az épület körüli fedett teraszon, valamint a távolabbi faasztaloknál és padoknál is le lehet ülni, a fákon kívül a napernyők is árnyat adnak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
Peron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Étel/italPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Étlap/itallapPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Étlap/itallapPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - BelsőPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Étlap/itallapPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Étel/italPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Étel/italPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - EgyébPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Külső képPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Külső képPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - EgyébPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Külső képPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Külső képPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - EgyébPeron Café - Holdfény Liget Gyöngyösfalu - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval