Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kalandok a Holdfényligetben

Holdfény Liget Kalandpark GyöngyösfaluHoldfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu a térképen

Érdekes 2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kőszeg belvárosától kb. 15 perces autóútra található a kalandpark, a falu határán kívül, végig ki volt táblázva az útvonal. Elegendő számú, ingyenes, de napsütötte a parkolóhely, innen rövid sétával értük el a bejáratot. A napi belépő fejenként 5000 Ft, a kísérőjegy 1000 Ft, gyerekkedvezmény nem volt, bankkártyával is lehet fizetni.
A számos, különböző nehézségi fokú erdei drótkötélpálya mellett további sokféle színes játékprogramot lehet kipróbálni, de sajnos több olyan kaland is volt, ami 12-14 év, illetve bizonyos testtömeg alatt nem vehető igénybe. A csúszkapálya tetszett legjobban a gyerekeknek. A 18 méter magas Írottkő Mászótornyot több módon is be lehet venni: létrán, gumiabroncsokon, majd a tetejéről akár bátorságugrással is le lehet a leggyorsabban jutni. A torony köré praktikus lenne ülőhelyeket kialakítani a szülők, kísérők, illetve a várakozók részére.
Az íjászat és az indián 7 próba után a gokartokat is kipróbálták a gyerekek, de ez elég csalódást keltő volt, a pálya elhanyagolt, a járművek elnyűttek. Óránként indul a Holdfény expressz kisvasút, amely a kápolnához visz fel (ez már nem fért bele az időnkbe).
A lenti területen a kis tónál nem találtunk alkalmazottat, így a vízi buborékot nem tudtuk kipróbálni, viszont a mezítlábas élményösvényt igen.
A kalandparkon belül van kávézó és pizzéria, eléggé árnyékos, vannak pihenőhelyek, padok is, a személyzet fiatalokból áll, akik segítőkészek és kedvesek, de várakozásra mindenhol fel kell készülni. Ha mindent ki szeretnénk próbálni, szinte egész napos program.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (16)
Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu -
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval