Csuti: Mindenkinek ajánlhatom ...... - Fehér Hattyú Étterem Gyopárosfürdő

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>
Értékelést írta:
2 szállásértékelés 5 városban járt
6 étteremértékelés 24 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Mindenkinek ajánlhatom ......

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy igazán kellemetlen élmény után mentünk el egy igazán késői ebédre a Fehér Hattyú Étterembe. Megérkezésünkkor a pincér udvariasan, baráti hangon fogadott és azonnal a rendelkezésünkre állt. A megrendelt étel , "Frissen sült 2 személyes tál " , a pincér ajánlására vegyes savanyúság, nagyon rövid idő elteltével kiszolgálásra kerültek, pedig az étterembe többen is voltunk, akik ebédeltek. A sültek frissen készültek, nagyon bőségesek , finomak voltak . Ketten nem bírtuk elfogyasztani az ételt, amit a pincér a fizetéskor egy kis dobozkába összecsomagoltatott és átadott a részünkre. Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással , az ételek minőségével, mennyiségével, a hely hangulatával, igényességével. Bármikor arrafelé járunk, biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk, és bátran merjük ajánlani mindenkinek, aki szereti a minőségi ételeket, a szinvolas kiszolgálást és a barátságos, megfizethető árakat ! :)

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Csuti felhasználót?    Igen

Cím
5904 Gyopárosfürdô
Fasor u. 13.